Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Понесен од утакмиците во лш, се мислев и јас ќе биди преполна салата, искрено очекував полна сала, овие легенди заслужваја полна сала, плус играчи како Мирзамемедов, Николиќ, Новокмет плус нашите битолски легенди + Пепи, па заминав дури 45 мин порано, мислев ќе нема место, одење штама, шо најави сакате? Се знај салата кај е и настанот кој е, пред 10-15 години кои најави ги имаше ? Со 10тина плакати низ град, цела сала беше затка, игла немаше кај да се фрли, сосема ок беше настанот и најавата, плус дополнително известен и преку зимската приказна, сосема солидна организација на настанот, едино потфрли градот со бројка на овај настан, ни 2000 немаше, Зоки стандардно ги пумпа бројките на гол.мк
brat ne si vo pravo
salata ene ja kaj e i nastanot koj e da ama za mene i za tebe
za ovaj nastan da e so full sala ( i jas se nadevav iskreno ) morase da ima podobra najava
pa i duti tie 10 plakati so gi spomna vo minatoto ke bea podobra najva od ova segasnata
ete ke go klam primer tatko mi 60 i kusur godini ako ne mu kazev pojma nemase od ko znam na rakomet odi kaj ke vidi na fb da ne vidi ?
koja zimska prikazna pisan vo programata tamu negde
pa vakov nastan treba mesec dena pred to da se pljampa na sekoja mozna tv
trebase reklami po radija plakati i tn
mesto to vidovme nie podobra najava za 25 godini eurofarm apteki mesto na nastanot
a i za ova podlu so si go pisal koj e po rakometen grad ?

Шампионот на Македонија, Еурофарм Пелистер, ја информира јавноста дека спогодбено го раскина договорот со ракометарот Мохамед Калид Валид пред истекот.

Шампионот на Македонија, Еурофарм Пелистер, ја информира јавноста дека спогодбено го раскина договорот со ракометарот Мохамед Калид Валид пред истекот.
ocekuvano ..
skorz korekten defanzivno ama slab ofanzivno ama ko ke klajs na kantar deka nas ni treba piker vo dva pravci i ova ocekuvano bese
so sreka neka mu e natamu

Со ум да се купи нов и асолен пикер, а како шо си знајме до сега на една рака се бројат добрите трансфери :(

Дури Звонко е фактор во клубот и одлучва за селекцијата на играчи, не очекувајте ништо подобро да донеси од ова шо го испраќаме.
Трета сезона е во клубот и уште нема пикер погодено. Се изнавртија еден куп и пак останавме Пешевски да ни е прва опција(секоја чест за Жаре).
Добрите трансфери престанаја од ко замина Димитар (претходниот СД) од клубот.

Pred 8 godini salata top bese interesen nastan, ovaj pat trebase da ima tepacki za vlez ama egoto na sterjevi gi revoltira lugjeto i toe to.

brat ne si vo pravo
salata ene ja kaj e i nastanot koj e da ama za mene i za tebe
za ovaj nastan da e so full sala ( i jas se nadevav iskreno ) morase da ima podobra najava
pa i duti tie 10 plakati so gi spomna vo minatoto ke bea podobra najva od ova segasnata
ete ke go klam primer tatko mi 60 i kusur godini ako ne mu kazev pojma nemase od ko znam na rakomet odi kaj ke vidi na fb da ne vidi ?
koja zimska prikazna pisan vo programata tamu negde
pa vakov nastan treba mesec dena pred to da se pljampa na sekoja mozna tv
trebase reklami po radija plakati i tn
mesto to vidovme nie podobra najava za 25 godini eurofarm apteki mesto na nastanot
a i za ova podlu so si go pisal koj e po rakometen grad ?
Доволно ќе беше секој ден да оди краток рил од 30 секунди со некој ракометар кај шо честитва роденден и повикува на утакмица. Толку.

Pred 8 godini salata top bese interesen nastan, ovaj pat trebase da ima tepacki za vlez ama egoto na sterjevi gi revoltira lugjeto i toe to.
На видеото гледам, повеќе навивање има него денес на утакмиците од ЛШ, ама тоа е...Сменато е времето, денес шминкерај иди на утакмиците и жители од околијата многу. Ќе се сложам дека му требаше на настанот поголем публицитет, тв-радио, објави на истакнати личности и спортисти.

На видеото гледам, повеќе навивање има него денес на утакмиците од ЛШ, ама тоа е...Сменато е времето, денес шминкерај иди на утакмиците и жители од околијата многу. Ќе се сложам дека му требаше на настанот поголем публицитет, тв-радио, објави на истакнати личности и спортисти.
Многу нормално има поќе навивање од сега, уште памтам дека дел од постарите навивачи плачеја ко излегоја играчите (ветераните). Та емоција ја нема денес, се е шминкер до шминкер, само за имиџ се оди на утакмици и за поќе лајкој на стори и слично. Пола сала, ако не и поќе шо идат сега, славеја европски титули на 1961 дека 'македонци' и одеја скопје.

Какви Алта банки, министерства и шо ти не знам шминќерски работи....
Нит ова ќе го доживеј некој нит ќе го постигни....
Џабе инстант успеси па и уште политички....резил.
Ова е бе жива историја ... Нит се купва нит се имитира...Една! Единствена!!!
Ќе остани за секогаш!
Се радвам шо бев и уште сум дел од неа како и појќето наши тука!
Да дочекаме и 100 години РК ПЕЛИСТЕР!!! :uzi:

Duri ne se vratime na sredina od tribinata, ne biva od nas nisto....
Bez lutenje, ama pred 30 godini imavme podobro navivanje...kupete 5000 znamenca, baloni

Duri ne se vratime na sredina od tribinata, ne biva od nas nisto....
Bez lutenje, ama pred 30 godini imavme podobro navivanje...kupete 5000 znamenca, baloni
kuznaj koja po red ti e ova kritika za navianjeto .. i ednas poarno imase pisano vodzite vaka taka ova ona
samo da ti kazam deka ima deca vo grupata so krv plukat za da se spremi koreografija ili slicno
pred vardar utakmicata v kola spiea 2 deca za da ostanat so koreografijata duri se susi pa da mozi da se docrata
vie kriticarite na butki bez grizno si pievte
malce ne blagodarno e da se “pluka” oti pred 30 godini so baloni se mafkalo i picka vi mater se peelo starasno navivanje so da ti kazam a i ne sme pred 30 godini 2025 (skoro 2026) sme
ima utakmci sea idat ke ima mesto za idea da dajs pa naj sportski i dobro namerno te pokanvam da dojdis kafe da pieme i da mu kazis na decata kako treba pozdrav

Последно уредено:
Едно ќе кажам, некои тука на форум можеби и ме знаат! Одам и ќе одам на утакмици се дур сум жив, и на ЛШ и на куп и на битни и на небитни утакмици и секогаш со сето срце и душа ќе го бодрам ПЕЛИСТЕР! Поздрав до сите имајте си прекрасна Нова Година и Божиќни празници!

П.С Ако треба нешто да си посакам годинава тоа ќе биди да ја свртиме сезоната повторно во наша полза и да се слави 4/4!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom