vasicot
Soli contra omnes
brat ne si vo pravoПонесен од утакмиците во лш, се мислев и јас ќе биди преполна салата, искрено очекував полна сала, овие легенди заслужваја полна сала, плус играчи како Мирзамемедов, Николиќ, Новокмет плус нашите битолски легенди + Пепи, па заминав дури 45 мин порано, мислев ќе нема место, одење штама, шо најави сакате? Се знај салата кај е и настанот кој е, пред 10-15 години кои најави ги имаше ? Со 10тина плакати низ град, цела сала беше затка, игла немаше кај да се фрли, сосема ок беше настанот и најавата, плус дополнително известен и преку зимската приказна, сосема солидна организација на настанот, едино потфрли градот со бројка на овај настан, ни 2000 немаше, Зоки стандардно ги пумпа бројките на гол.мк
salata ene ja kaj e i nastanot koj e da ama za mene i za tebe
za ovaj nastan da e so full sala ( i jas se nadevav iskreno ) morase da ima podobra najava
pa i duti tie 10 plakati so gi spomna vo minatoto ke bea podobra najva od ova segasnata
ete ke go klam primer tatko mi 60 i kusur godini ako ne mu kazev pojma nemase od ko znam na rakomet odi kaj ke vidi na fb da ne vidi ?
koja zimska prikazna pisan vo programata tamu negde
pa vakov nastan treba mesec dena pred to da se pljampa na sekoja mozna tv
trebase reklami po radija plakati i tn
mesto to vidovme nie podobra najava za 25 godini eurofarm apteki mesto na nastanot
a i za ova podlu so si go pisal koj e po rakometen grad ?