- Член од
- 30 август 2012
- Мислења
- 3.862
- Поени од реакции
- 6.928
Изгледа и глата малкуКуро ме боли
))Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа и глата малкуКуро ме боли
))Хаџич изгуби милион топки Брат со додавањата кон Пешевски.10 turnovers во 50та мин. Премногу грешки се! Толку слаб Загреб и без публика немам видено, ако изигравме како со Сегед, дома/гости ќе ги товаревме овие салам, штета со толку грешки и голема шанса за бодови. Гарабаја после она некни изгледа е искаран па почна со Видомски, во игра голема минутажа и Хаџиќ, Павле.
Тебе гледај да не те болиИзгледа и глата малку))
И последниот напад во првото му изнега од раце топката од Хосни шо ја прими.Хаџич изгуби милион топки Брат со додавањата кон Пешевски.
Јас го нотирав тој момент како најклучен, само еден голем експерт рече дека немал прочитано ништо по глупо одамна.И последниот напад во првото му изнега од раце топката од Хосни шо ја прими.
Најјакото нешто од денешната утакмица уште се смеамХосни со моменталната форма можи само дрвосечачката на бајро да ја вози

Вистина му бегаа и грешеше на додавање кон Пешевски но како ќе се напрај играч ако не игра ако одма го седнат на клупа мора не само него и на другите да му се дај шанса и да грешат денес беше изгубена утакмицата требаше поќе шанса да добијат децата со тајник се виде и ѓупакот нека пробаат со овие само пак че се вратам не само судењето денес општо си велам за шо служи овај спорт освен за децата од скандинавија да има шо да прат принер еве ние три години шампиони и седум од платформата шо добивме ние освен ќеф на трибина муабето ми шо играч извадивме сите дојда сјојдоа освен хаџиџ еве и тро близнаците малку шо крена и фтиљот многу пари фрлени во бунар ебан е овај ракомето никаков ќар нема освен ако не изиграш нерешено за кладилници како на времето 1961 во секој случај сега е моментот да се бара сала барем таа ќе остани друго не гледам аир од ЛШИ последниот напад во првото му изнега од раце топката од Хосни шо ја прими.
Толку и од платформата па после некој ќе ја бара пак назад и така во круг.Вистина му бегаа и грешеше на додавање кон Пешевски но како ќе се напрај играч ако не игра ако одма го седнат на клупа мора не само него и на другите да му се дај шанса и да грешат денес беше изгубена утакмицата требаше поќе шанса да добијат децата со тајник се виде и ѓупакот нека пробаат со овие само пак че се вратам не само судењето денес општо си велам за шо служи овај спорт освен за децата од скандинавија да има шо да прат принер еве ние три години шампиони и седум од платформата шо добивме ние освен ќеф на трибина муабето ми шо играч извадивме сите дојда сјојдоа освен хаџиџ еве и тро близнаците малку шо крена и фтиљот многу пари фрлени во бунар ебан е овај ракомето никаков ќар нема освен ако не изиграш нерешено за кладилници како на времето 1961 во секој случај сега е моментот да се бара сала барем таа ќе остани друго не гледам аир од ЛШ
позади нас седи еден постар чоек и ни вели "деца џабе се нервирате, ќе ја изгубат ова утакмица" е зошто му велиме и ни враќа старио, треба да го менват тренеро, ајдеее, нема шанси си велиме. Пелистер изгуби шо изгуби, со триста грешки и по неколку дена смена на Цане и доаѓа Драган Нишевиќ.Таа сезона Борец ја зеде титулата.Хазбула ти си бе? Немој вака шо е ова излив на бес ќе изгубите уште некоја (она со Алкалоид е пораз) после кој ќе ве запира на Дулие за да ве тепа. Немој вака и види фати некоја женска сепак на таа пара можи и да платиш ако си ти грдо детуле немој вака со излив следен пат туку правец Император или некоја по елитна плати си таму и не заебавај.Iskreno mi se gadi od del od komentarite i lugeto vo gradot.. neznam kako da gi narecam ke se vozdrzam imam eden kup pogrdni zboroj i uste malce ke bidat ama ke se vozdrzam.. so vakvi luge jas se sramam deka sum od bitola, pa tolku prost narod tolku zloba za tvoj tim ejj za timot so se boris so plakjas karti da odis so se nerviras deka cela mk deka e protiv tebe ti da plukas, da vregas posle edno remi i eden poraz od zagreb vo LS. Jas ne gi pravdam ova e sport nemozi nie vecni da sme na vrvot vo mk, i da ne se osvoj titula ne e kraj na svet jas stvarno ne razbiram be kako ne naucivte deka titulata ne se zema vo noemvri ili vo mart stvarno ne razbiram.. abe cekate da kiksni za da komentirate zlobni komentri, ona voopsto ne e kritika ona e zloba . Pocnavme so super kup pa nekoj turnir pobeda nad zagreb doma pobeda nad pik szeged pred 10 dena, preuba igra so barcelona doma tuka mozi da se klaj i magdeburg evropski giganti i sega mal pad i tolku se se zaborava, se vregat igraci so ni donesoa tituli se vrega uprava, trenerot so nema nieden negov igrac go izbrkavte( to izgleda nekoja sema vi e sekoja godina nov trener da barate) sve isplukavte lajkoj sobravte na komentarite bitno i prejaki ste bravos, za da dojdi sega da tepame naredno ili ako osvojme da se kacvate na banderi prvi isprceni i sliki da klavate.. ebati navivacite.Iskreno grdo zvuci ama teski kompleksi si imate so vardar teski.. ovie vakvi komentari se rezultat nakompleksi na vardar.. so taja crpkata so gram mozok nemate mislite so ovoj budzet treba da bidime kao vardar so bil pred 10 godini da pobedvame se i da osvojme ls. To nemozi nikogas da bidi oti nie sme pelister a tie se vardar ni vardar samiot nemozi da bidi istiot kako pred 10 godini. Za najuspesniot sport vo gradot bez nikakva afera kradenje itn sirite zloba i plukate, i ne mi velete deka od so go sakate klubot e ova, ova se e samo ne ljubov kon klubot. Ima mnogu greski ima pristojni konstruktuvni kritiki i se za pozdrav i treba da ima, ima mnogu propusti kaj upravata, ama tolkava zloba nikoj ne zasluzva posebno ne najgolemiot ambasador na bitola. Vaka da se palevte i bunevte za tie vo opstinata za vo politikata ke cutese gradot moroni edni.
Ako nekoj ima razlicen stav od tie takvite kako tebe neznaci deka e nekoj od upravata ama pa vaka za tebe i za tie kako tebe ima edna uba izreka iako nema da ja sfatis da ti ja kazam: “ Kad umres, ti neznas da si umro i nije ti tesko, tesko je drugima, Isto tako je i kad si glup”Хазбула ти си бе? Немој вака шо е ова излив на бес ќе изгубите уште некоја (она со Алкалоид е пораз) после кој ќе ве запира на Дулие за да ве тепа. Немој вака и види фати некоја женска сепак на таа пара можи и да платиш ако си ти грдо детуле немој вака со излив следен пат туку правец Император или некоја по елитна плати си таму и не заебавај.
Од каде бе толку комплекси спрема детето? Види за разлика од тебе шо имаш јајца скриен зад профил на факинг кајгана форум , Бојан ќе остсај нешто општо добро за градот. Љубовта спрема клубот и традицијата од дедо му ја носи со себе, и тоа е за за мене доболно да добие почит. Ова е најнепрофитабилниот полуаматерски спорт на 6-7место во Европа и се одважија да вложат.Можи дечкото слободно да исчезни да ужива и никогаш да не слушни за него. Како се води клубот е друг муабет сите имаме замерки, критики итн. Но вакви подли коментари се само показател за тебе колку те пукат комплекси. Можиш слободно со зелено џамче да му го поминиш. Ебате лешперитеХазбула ти си бе? Немој вака шо е ова излив на бес ќе изгубите уште некоја (она со Алкалоид е пораз) после кој ќе ве запира на Дулие за да ве тепа. Немој вака и види фати некоја женска сепак на таа пара можи и да платиш ако си ти грдо детуле немој вака со излив следен пат туку правец Император или некоја по елитна плати си таму и не заебавај.
Долги години бевме на дното и тој шмек шо го имаја старите порано јас ко растев сега во новите го нема. Многу ми е тешко и мене да се прилагодам на ваквата стани падни атмосфера, ама то е. И онаа песната шо ја пејме "И кога губиме и кога водиме ќе те бодриме" за 80% од салата не важи.Iskreno mi se gadi od del od komentarite i lugeto vo gradot.. neznam kako da gi narecam ke se vozdrzam imam eden kup pogrdni zboroj i uste malce ke bidat ama ke se vozdrzam.. so vakvi luge jas se sramam deka sum od bitola, pa tolku prost narod tolku zloba za tvoj tim ejj za timot so se boris so plakjas karti da odis so se nerviras deka cela mk deka e protiv tebe ti da plukas, da vregas posle edno remi i eden poraz od zagreb vo LS. Jas ne gi pravdam ova e sport nemozi nie vecni da sme na vrvot vo mk, i da ne se osvoj titula ne e kraj na svet jas stvarno ne razbiram be kako ne naucivte deka titulata ne se zema vo noemvri ili vo mart stvarno ne razbiram.. abe cekate da kiksni za da komentirate zlobni komentri, ona voopsto ne e kritika ona e zloba . Pocnavme so super kup pa nekoj turnir pobeda nad zagreb doma pobeda nad pik szeged pred 10 dena, preuba igra so barcelona doma tuka mozi da se klaj i magdeburg evropski giganti i sega mal pad i tolku se se zaborava, se vregat igraci so ni donesoa tituli se vrega uprava, trenerot so nema nieden negov igrac go izbrkavte( to izgleda nekoja sema vi e sekoja godina nov trener da barate) sve isplukavte lajkoj sobravte na komentarite bitno i prejaki ste bravos, za da dojdi sega da tepame naredno ili ako osvojme da se kacvate na banderi prvi isprceni i sliki da klavate.. ebati navivacite.Iskreno grdo zvuci ama teski kompleksi si imate so vardar teski.. ovie vakvi komentari se rezultat nakompleksi na vardar.. so taja crpkata so gram mozok nemate mislite so ovoj budzet treba da bidime kao vardar so bil pred 10 godini da pobedvame se i da osvojme ls. To nemozi nikogas da bidi oti nie sme pelister a tie se vardar ni vardar samiot nemozi da bidi istiot kako pred 10 godini. Za najuspesniot sport vo gradot bez nikakva afera kradenje itn sirite zloba i plukate, i ne mi velete deka od so go sakate klubot e ova, ova se e samo ne ljubov kon klubot. Ima mnogu greski ima pristojni konstruktuvni kritiki i se za pozdrav i treba da ima, ima mnogu propusti kaj upravata, ama tolkava zloba nikoj ne zasluzva posebno ne najgolemiot ambasador na bitola. Vaka da se palevte i bunevte za tie vo opstinata za vo politikata ke cutese gradot moroni edni.