- Член од
- 30 август 2012
- Мислења
- 3.861
- Поени од реакции
- 6.922
Изгледа и глата малкуКуро ме боли
))Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа и глата малкуКуро ме боли
))Хаџич изгуби милион топки Брат со додавањата кон Пешевски.10 turnovers во 50та мин. Премногу грешки се! Толку слаб Загреб и без публика немам видено, ако изигравме како со Сегед, дома/гости ќе ги товаревме овие салам, штета со толку грешки и голема шанса за бодови. Гарабаја после она некни изгледа е искаран па почна со Видомски, во игра голема минутажа и Хаџиќ, Павле.
Тебе гледај да не те болиИзгледа и глата малку))
И последниот напад во првото му изнега од раце топката од Хосни шо ја прими.Хаџич изгуби милион топки Брат со додавањата кон Пешевски.
Јас го нотирав тој момент како најклучен, само еден голем експерт рече дека немал прочитано ништо по глупо одамна.И последниот напад во првото му изнега од раце топката од Хосни шо ја прими.
Најјакото нешто од денешната утакмица уште се смеамХосни со моменталната форма можи само дрвосечачката на бајро да ја вози

Вистина му бегаа и грешеше на додавање кон Пешевски но како ќе се напрај играч ако не игра ако одма го седнат на клупа мора не само него и на другите да му се дај шанса и да грешат денес беше изгубена утакмицата требаше поќе шанса да добијат децата со тајник се виде и ѓупакот нека пробаат со овие само пак че се вратам не само судењето денес општо си велам за шо служи овај спорт освен за децата од скандинавија да има шо да прат принер еве ние три години шампиони и седум од платформата шо добивме ние освен ќеф на трибина муабето ми шо играч извадивме сите дојда сјојдоа освен хаџиџ еве и тро близнаците малку шо крена и фтиљот многу пари фрлени во бунар ебан е овај ракомето никаков ќар нема освен ако не изиграш нерешено за кладилници како на времето 1961 во секој случај сега е моментот да се бара сала барем таа ќе остани друго не гледам аир од ЛШИ последниот напад во првото му изнега од раце топката од Хосни шо ја прими.