Ќе го прашате Пеце Милевски, Христинај Мицкоски и Бојан Бојковски ко ќе ги видите низ град или тие шо се партиски определени ко ќе ги видат в партија.Која му е целта ако е така, не разбирам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го прашате Пеце Милевски, Христинај Мицкоски и Бојан Бојковски ко ќе ги видите низ град или тие шо се партиски определени ко ќе ги видат в партија.Која му е целта ако е така, не разбирам?

Овај во средина не ни знае што се спрема. Овие другите ќе ја затворат вратата за идните инвестии во РК Пелистер од 01.07.2026, а Работник од 01.07.2026 ќе си гази и ќе има нови засилувања. Едноставно некои работи кој не се за разгвор вака не се издржуваат.Ќе го прашате Пеце Милевски, Христинај Мицкоски и Бојан Бојковски ко ќе ги видите низ град или тие шо се партиски определени ко ќе ги видат в партија.
abe brat te gledam i prege ne stranata klucna utakmica za garabaja .. ni treba utre pobedata ke osvojvame ls ako ja pominime grupata ? za so e klucna ? vo red na site ni e jasno deka se izgubi so alkaloid ama aj ke go pustatСе надевам дека на Гарабаја ќе му е утре последна утакмица без разлика на исходот
На тој другиот како му тргна во Германија за малце не доби ќотек од управата, а тука од пиле млеко си имаше. Не ни е Рубен крив во право си туку оние лигушите на терен што се со 3 пива или не е важно што и после играат ракомет. Не оди тоа така и тука Рубен скоро ништо и да не можи.abe brat te gledam i prege ne stranata klucna utakmica za garabaja .. ni treba utre pobedata ke osvojvame ls ako ja pominime grupata ? za so e klucna ? vo red na site ni e jasno deka se izgubi so alkaloid ama aj ke go pustat
i ? koj ke dojdi ? vigert ke go zemime od magdeburg ? toj novio so ke dojdi so ke napraj ke go napraj mirce gidsel ?
garabaja se izgubi so alkaloid ama ne e kriv so nemame nie sreden bek 10 godini
i ne e za da go klajme na beslika oti pred se drug ja birase ekipata i ne ostaj na cedilo
Jas nevervam vo tvojata teza,dzabe samo se sirat prikazni nesto slicno ko so Bombac.Новиот претседател на советот на Општина Битола, заедно со централната власт му ја кројат капата на Пелистер. Се зависи од Градоначалникот колку е спремен да се спротистави на централната власт.
Ама мислам дека платформата ќе продолжи и тоа со зголемен буџет.
Пак да си гласате, на наредните избори појако да гласате. Супер е, ама во Скопје.
Мене информацијата ми е од ВМРО директно. Дај боже да не е така.Jas nevervam vo tvojata teza,dzabe samo se sirat prikazni nesto slicno ko so Bombac.
Има и други работи ама не е тема ете утре нека играат и нека ги згазат во Загреб.Мене информацијата ми е од ВМРО директно. Дај боже да не е така.
Да не се разбериме погрешно, јас сум за да се продолжи со платформата уште 100 години, јас не навивам да се прекини, ама ова е нешто што ми ги пресече нозете.
Па нели беа големи битолчани, пелистерци, искрено го сакаа клубот уште од време на "деда" итн. Зарем нивното понатамошно финансирање и останување ќе зависи од ситуацијата во Вардар? Таа платформа треба да си продолжи, дали со намален или преполовен буџет не е битно. Пари треба да се пронајдат, место во кошарка, карлинг и пинг понг, нека се пренаменат за ракомет. Фудбал маме ебаа на парите, а успех скоро никаков немате во последниве три децении. Срамота е милион и кусур евра да се потрошат за да бидеш најслаб во лига… Крај краева ако се случи напуштање на финансирање поради ова што го пишуваш, тогаш да им се мочам во љубовта кон клубот што ја потенцираат поединци тука.Моето инфо вели дека уште немаат седнато да се договараат (што е сепак закаснато), заради договорите на играчи итн. мора да се знај се уште зимава. Исто според мои информации (незнам колку се точни) ќе се продолжи на 1-2 пак, за да се види во меѓувреме како ќе оди со државниот проект, па ако е како шо тргнало и нема да продолжат. Се надевам дека на Гарабаја ќе му е утре последна утакмица без разлика на исходот, само штета што за 1 недела е дерби, па кој знај колку е паметно да се менва пред дерби...
Проблемот не е во то шо Вардар крева финансиски и добива ветер во грб од владата.Па нели беа големи битолчани, пелистерци, искрено го сакаа клубот уште од време на "деда" итн. Зарем нивното понатамошно финансирање и останување ќе зависи од ситуацијата во Вардар? Таа платформа треба да си продолжи, дали со намален или преполовен буџет не е битно. Пари треба да се пронајдат, место во кошарка, карлинг и пинг понг, нека се пренаменат за ракомет. Фудбал маме ебаа на парите, а успех скоро никаков немате во последниве три децении. Срамота е милион и кусур евра да се потрошат за да бидеш најслаб во лига… Крај краева ако се случи напуштање на финансирање поради ова што го пишуваш, тогаш да им се мочам во љубовта кон клубот што ја потенцираат поединци тука.
, овде во Битола сите појќе знајме од другите, ние сме најпаметните, најличните, другите ништо не знат и се тркала, е па со тој менталитет се гледа до кај стигнавме. 
, хорор филм, фасадата надвор мизерија, да манеа по една четка барем, па она парчето закоено над влезот кај соблекувалните, кај шо беше искршен страничнио ѕид, која мизерија.

A pa tebe kur te zabole za platformana,abe nemojte da se prepravate I da glumite dake sakate da prodolzi platformata.Da ne se vrakam godina dena da baram so pisite I so mu posakuvate na Pelister.Eve I odbojkata od Strumica zemeteja vo sk I se da bidi vo kako so treba.Па нели беа големи битолчани, пелистерци, искрено го сакаа клубот уште од време на "деда" итн. Зарем нивното понатамошно финансирање и останување ќе зависи од ситуацијата во Вардар? Таа платформа треба да си продолжи, дали со намален или преполовен буџет не е битно. Пари треба да се пронајдат, место во кошарка, карлинг и пинг понг, нека се пренаменат за ракомет. Фудбал маме ебаа на парите, а успех скоро никаков немате во последниве три децении. Срамота е милион и кусур евра да се потрошат за да бидеш најслаб во лига… Крај краева ако се случи напуштање на финансирање поради ова што го пишуваш, тогаш да им се мочам во љубовта кон клубот што ја потенцираат поединци тука.