Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
"И сѐ на куро, Пелистер е шампион" се пеј од 90тите, и не е контекстот дека сите на кур ги клава, туку дека без разлика на шо и без разлика на околностите, за нас ќе е шампион Пелистер. И арно му напрај со песните, кој и да осеќа нешто кон клубо ќе го сфати.
Никаква позадина нема зад скандирањето. Украдено е од Гробари, од копи пејст од Sve u kurac, Partizan je sampion.
Во 90-тите и ние и вие сме краделе еден куп песни од Гробари и Делије, некојпат само мелодии, некојпат цели текстови. Не знам што се потресуваат сите за тоа скандирање. Селски звучи од капитен на репрезентација, ама сепак тоа си е клупски ракомет и во жарот на прославата нема замерки.

Лазаров ваков таков...тренериште е, предвреме се опуштија нашите..тоето одиме напред

Od koga vi vikam za ovaj mrtov trener, ama nee ako pisis nesto poinaku protiv si. Widomski ne go igra ej, gledas ne mu odi menvaj praj.
6 gola prednost, more smirija topkata ne 6 10 naprajmu razlika da neznat kaj se. Ko so gledam ovaj trener do nova godina i posle ke dobie slika.

Сами сме си криви ама онакво судиско враќање во игра одамна немам видено … то е то одиме до крај!

Од авион се гледа дека напад со Тајник и Кузмановски не функционира. Ама тоа е кога три години не можат еден просечен среден да најдат.

Сами сме си криви ама онакво судиско враќање во игра одамна немам видено … то е то одиме до крај!
Туки плачат двата педери дека не биле диригирани на дерби и дека без нив дербито не е дерби. Денес беа ужасни Манасков го удира Кизич во рамото па во главата дури и Кизич признава овај го исклучува пото дирекно го удират Митревски во глава без опомена и еден куп грешки на штета на ПЕЛИСТЕР.

Zadni 15 min ja gledav, I bas za nekoi odluki mislev deka gresat, no na zabavena snimka izlagaat vo pravo. E sega ko za domasen teren negde mozese da ne svirnat za dve min poslednite sto bea. Mozese da pomine taka. E sega vodite 7 da dozvolis taka za kratok period e amaterski I neseriozno. Penal promasuvate za pobeda sto poise...

Даена утакмица и титула со време само парите од Цехте кај ќе го трошат и не знам сите за цирадите на фудбал а за всала цирадите ни збор ај нека си замини караванот доста е заебавање не заслужува оваа публика и навивачи вакви утакмици !

Zadni 15 min ja gledav, I bas za nekoi odluki mislev deka gresat, no na zabavena snimka izlagaat vo pravo. E sega ko za domasen teren negde mozese da ne svirnat za dve min poslednite sto bea. Mozese da pomine taka. E sega vodite 7 da dozvolis taka za kratok period e amaterski I neseriozno. Penal promasuvate za pobeda sto poise...
Точно не доликува на екипа од ЛШ каква и да била да прокоцка 7 разлика не е никакво оправдување, но онаков судиски одлуки се срам за спортот, решена беше на +2 и 5 мин до крај чисти 2 мин врз фитиљот ама немаја јајца да исклучат свирнаја само 7… и еден куп други одлуки јбг на крајот цела вина е на стручен штаб и играчите..

Даена утакмица и титула со време само парите од Цехте кај ќе го трошат и не знам сите за цирадите на фудбал а за всала цирадите ни збор ај нека си замини караванот доста е заебавање не заслужува оваа публика и навивачи вакви утакмици !
A ako go daese penalo, daena ke bese?
Fudbalo e najgolemio aramiluk vo Bitola i .
Dosta se pari vbunar frlanje vo fk

После голем дел од вас тука се лутите ко ќе се збора дека не знат кај терат сите во клубот, и дека се аматери, ги браните. Тренер на 3 дена до почеток на припреми носат од 2 лига Шпанија, епа толку е. Попара ја напрај екипата, Мирче го пушта, Видомски на клупа го заборај второто, играт ко да бркат негатива наместо да ја легнат топката на +7. После судите криви, владата крива, Борко, курле, мадле.

eej bitolcanec ne ebava na sred bitola i ni se smej to mi e najtragicnoto, na strana drugo, ne mozam da sfatam od kaj mu idi to taka da se ponasha na roden bitolcanec
padot vo igrata e druga prikazna sramen tolku plateni igraci na koi nisto ne mu fali, rezil so eden zbor

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom