Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Честито титулата нека му е уште од сега!

Ние треба од сега да почниме со чистка и спремање за наредна сезона :

- Гарабаја уште утре дома нека го пуштат со една слика урамена.
- Да се седни со тие шо сметат дека заслужват да останат во клубот, да му се дат нови договори.
- За тие шо се знај дека си одат, уште од сега барање соодветна замена.
- Затварање на сите отворени прашања околу платформата.
- Да не се брза со носење играчи нс полусезона кога веќе изгубени се ашнсите за титула.
- Фокусот на мечот со Загреб и достојно да се простиме од ЛШ до наредна некоја сезона и спремање на екипа за шо повисок дострел во ЛЕ.

Само еден тим, само еден град!

A ako go daese penalo, daena ke bese?
Fudbalo e najgolemio aramiluk vo Bitola i .
Dosta se pari vbunar frlanje vo fk
Море се да му ебам на тие од фудбалот шо се бориме за опстанок и на кошарката шо местат но шо има тоа врска со ова денес кој пенал бе 7 водиме никој не шутка гледам сите по тренерот не играше тренерот гледај ја снимката соте стојат пет минути и пеналот да го даеше со 1961 или охрид ќе изгубевме не можат да одат нашите издишаа Среда Недела цело време збораме дека првенството е најважно дека треба да се продолжи платформата да знјаме на по сме следната сезона ти се фати за фудбалот па мајкаму му ебем на фудбалот шо дека тука имаме најдобар состав и буџет ко ќе бидиме втори уште пред полусезона ќе биди решено првенството ама фудбалот е арамилук а тука доста е три титули со ред сега треба други да бидат први гледај ја снимката па ќе прајме муабет уште една ќе киксниме до крај за мирна да му биди глата на сите

Ова година јасни се работите колку и ние да се подобриме и нови играчи да се земат VLT е шампион, кираџиите во ватерполо да имаја тим ќе ги напраеше министерството шампиони… треба малку со ладна гла да се размислат работите и да се бара нова сала, довршување на стадионот и купец за фудбалот, не треба да бидиме скромни после сите овие глупости шо ги гледаме ова година. Дека му бодиме очи јасно се гледа кој виси на нашиот форум и коментира одма после утакмица, барем ќиријата да ја платат шо дремат кај нас :D

И најважното ќе го забораев, симев е жив дечки јас мислев дека умре ко му ја кренавме титулата кај нив :pos:

so 9 gola samo vo vtoro poluvreme nema so da barame krivica vo nikoj drug
odgovornost da si snosat i del od igracite i trenerot to e to
posle 3 posledovatelni tituli ova sezona cestita neka mu e na vmro i daj boze posledna da mu e

Море се да му ебам на тие од фудбалот шо се бориме за опстанок и на кошарката шо местат но шо има тоа врска со ова денес кој пенал бе 7 водиме никој не шутка гледам сите по тренерот не играше тренерот гледај ја снимката соте стојат пет минути и пеналот да го даеше со 1961 или охрид ќе изгубевме не можат да одат нашите издишаа Среда Недела цело време збораме дека првенството е најважно дека треба да се продолжи платформата да знјаме на по сме следната сезона ти се фати за фудбалот па мајкаму му ебем на фудбалот шо дека тука имаме најдобар состав и буџет ко ќе бидиме втори уште пред полусезона ќе биди решено првенството ама фудбалот е арамилук а тука доста е три титули со ред сега треба други да бидат први гледај ја снимката па ќе прајме муабет уште една ќе киксниме до крај за мирна да му биди глата на сите
Јас на гарабаја да му ебам пеленчето и на управата ако е наредено да се седнат на клупа тие шо ја напраја разликата. Ќе кажи времето за брзо шо ќе биди. Да не дојди од силна кошарка, силен ракомет, да падниме на ниво како во фудбало мене то ме плаши.

Само за информација имаше уште 6 секунди до крајот кога беше свирнат пеналот никој ништо не напрај чиста намештаљка пред тоа исклучувањето на тајник немаше удар ништо му дава 2 минути никој не се буни да гледаат снимка абе гледајте ја снимката се ќе ви биди јасно само последните минути даена утакмица и титула !
Автоматски споено мислење:

Јас на гарабаја да му ебам пеленчето и на управата ако е наредено да се седнат на клупа тие шо ја напраја разликата. Ќе кажи времето за брзо шо ќе биди. Да не дојди од силна кошарка, силен ракомет, да падниме на ниво како во фудбало мене то ме плаши.
Шо да прајме тренерот да влези да шутни сите стојат последните минути ова смирди од тие шо секогаш ги креваме а ќе паднеме во кошарка ракомет и фудбал се ќе биди како шо ќе речи партијата на власт се зависи од нив живот и смрт

Јас мислев разбира нешто тренеро, ама тој цепејнца најголема овде, бетер од Данецот шо беше, можи да му цицни од шепурката долна на Алонсо !

Титулата оди во скопје то е то

Абе не зезајте, еднаш да биде во вас вината еј, еднаш! Секогаш се судии, министри, претседатели, секретарки… Иначе пцујте ги битолчаниве што играат по другиве екипи, вреѓајте ги на секој портал, па може нема к*ро да ви го извадат кога ќе играат против вас. Сами се победивте, најкрив е тренерот, но и огромен дел од играчите.

Неможи местена да е ко се одеше на 7+ гола разлика. Единствен виновник е тренерот и крај, премногу ги опушти и си прогласи победа предвреме, не знај дека Киро каков и да е има дебело искуство со вакви текми.
Не е крај и уште не е готово, лани исто бевме отпишани па најслатката титула директ во селото ја зедовме, цел месец имаше прослави.
Најбитно за следен период:
10.12 среда, Домашната со ВЛТ 1961, паѓање на салата и резултат во наш исход.
14.12 недела, јубилејни 15 години од НБ10 и масовно гостување во Охрид.
До тогаш смирете страстите сите и дајте му предност на копилињата.

ОДИМЕ ДО КРАЈ И ЗА УШТЕ ЕДНО ЧУДО!

Само за информација имаше уште 6 секунди до крајот кога беше свирнат пеналот никој ништо не напрај чиста намештаљка пред тоа исклучувањето на тајник немаше удар ништо му дава 2 минути никој не се буни да гледаат снимка абе гледајте ја снимката се ќе ви биди јасно само последните минути даена утакмица и титула !
Автоматски споено мислење:

Шо да прајме тренерот да влези да шутни сите стојат последните минути ова смирди од тие шо секогаш ги креваме а ќе паднеме во кошарка ракомет и фудбал се ќе биди како шо ќе речи партијата на власт се зависи од нив живот и смрт
А јас кога ти викав на ланската последна утакмица (патем решавачка за титул дека никој не се буни на судиските одлуки во последни 10 минути, дека Столе спие на клупа, а на времето кога се решаваа со Металург со ножеви ќе се избрцаа, тебе не ти беше показател дека ви ја дадовме. Ама сега истото било показател :D

То е наместо да збораме за одбрана на титулата на платформата за нова сала ние пак се враќаме назад и убо ми рекоја зедовме три титули со ред шо не било до сега па дојде време и ние да губиме

Не ми се верва искрено каква утакмица еј...Вината според мене е само во тренерот и во никој друг. Дури Лазаров му држи лекција и ги ротира СИТЕ негови играчи и сите му се 60 минути свежи, кај нас нашиот стручњак душата му ја извади на едни исти. Првото едни ја прат разликата, второто минута не добиваат. Абутовиќ, Хенигман се грамадни, добри во одбрана ама не се за противник како Алкалоид брз на нога. На минатата домашна со Алкалоид лани, Лазаров ги моли неговите да не напаѓаат кај Павле, оти никако да го поминат, Павле не доби СЕКУНДА денес. Со Пик Сегед Павле му ја врти утакмицата, неколку асистенци за Жарко и топ одбрана, ДЕНЕС НУЛА секунди.

Ќе му купам карта во еден правец за Шпанија, од мене гратис.

А Галецот, браво за детето... Него ќе му караме фамилија, а овде просечни странци ќе изиграваат звезди. Вистината секогаш има две страни, па така и за него.

А јас кога ти викав на ланската последна утакмица (патем решавачка за титул дека никој не се буни на судиските одлуки во последни 10 минути, дека Столе спие на клупа, а на времето кога се решаваа со Металург со ножеви ќе се избрцаа, тебе не ти беше показател дека ви ја дадовме. Ама сега истото било показател :D
Абе сите видовме само мајтап си праевме со вас за бината и разликата е шо вие последна утакмица кај шо поќе боли а кај нас уште пред полусезона ја дадовме титулата но тоа сега не е важно работата е шо после ова платформата(нов газда) ,нова сала итн... Најискрено го очекував ова но во гости со Охрид да ги крениме и нив малку да му дајме кураж како летото шо му го дадовме поклон тој турнирот кој верува дека се се решава на теренот е улав ! Истото важи во фудбалот и кошарката

Последно уредено:
Абе сите видовме само мајтап си праевме со вас за бината и разликата е шо вие последна утакмица кај шо поќе боли а кај нас уште пред полусезона ја дадовме титулата но тоа сега не е важно работата е шо после ова платформата(нов газда) ,нова сала итн...
Ни газда, ни сала враќање како пред 15 години. Борба за плејоф и партиски ветувања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom