Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Среден договор од пред месец дена само невредеше да се збора... Но сепак ќе имат уба замена за португалецот.
Не се проблем ќираџиите него Киро шо ќе донесе за кратко.
На повидок им е анонимус на лев бек кој е појак и од Хорига (ако така правилно се изговара). Јебига на потег е Зоки да го одврзе ќесето за тоа шо му се нуди.
Пикер и среден се најопходни за солидна ротација.

Среден договор од пред месец дена само невредеше да се збора... Но сепак ќе имат уба замена за португалецот.
Не се проблем ќираџиите него Киро шо ќе донесе за кратко.
На повидок им е анонимус на лев бек кој е појак и од Хорига (ако така правилно се изговара). Јебига на потег е Зоки да го одврзе ќесето за тоа шо му се нуди.
Пикер и среден се најопходни за солидна ротација.
ne ne to e se ok .. mene nivnio klub mi e biten isto kolku na pusac so mu e bitno to so pisi pusenjeto ubiva..
mene ne me interesira dali ke go zemat portner landin ili nezz koj
bega taleski .. pooo krivo mi e gi dupese shurite
portner ke go potpisvame .. ejjj ke placat shurite
budzet plus poo shurite
olabajte ne malce be luge
shizofrenicaro od ohrid mu rece horiha e top jas ne vikam deka ne e top shuter bek vistina mozi i treba zamena za ftiljo takov ama koj inaet treba da go imas za da vikas deka firiljo ke sedel na klupa radi nego
eve eden neka mi daj precizno podatoci zosto
razni stojancina buticina torkovci i seljaci od krusevo ovde imat provocirano pa nikoj ne pisal deka ne treba da igrat za repka oti provocirale 200 komentari za fitiljo ne trebalo da bidi kapiten oti kuro mu go izvade abe malce e i to jas i nego mu rekvo ne igraj za mkd be neka odi nekoj drug
to e to so bodi oci nisto drugo

Последно уредено:
@vasicot Ќе се докажуваш со чоек кој незнае шо е?
Нека прат џева се гледа колку им е чергата ова година... И да сакат нешо појќе треба МАШКИ на непце да го земат. За догодина да во ред ако не напрат глупост а за ова година немаат сила.
Др недела (до крај на месец) ќе има реконструкција на влада, нов министер за спорт е деканот на Фак за физичка култура, спремен чоек од спортската феља (работник во одбојката најмногу, негов прв спорт).
Диносаурусот ќе ја дај палката на Борко оти му е ветен клубо, е сега ако тој им седне на фотеља ќе биде попара клубот и само ако го добие статусот државен проект со подкрека од РФМ ќе кренат гла. Но засега не ги гледам да се реален противник оти Киро има отворени раце за 3ца странци само треба да дај амин.
Засега има еден естонец во ракав но се тегнат за плата а на лето ќе имаат пикер и десен бек евентуално и голман странец кој ќе прави разлика.

Kazete nie so ke zemime dosta na drugi transver politikata mu ja prajme.Se blizi januari,eve so ovaj tim isturkavme 4 meseci,sega mora da se donesi sredem bek magionicar,neka mu se daj solidna plata za narednite 6 meseci(zastedivme plata za 4 meseci) I da se pobedi se do kraj.
Okolu noseneto na piker,jas sum protiv.Go imame Pesevsku se vrati od povreda I Samoil,a Valid I ne e tolku los kolku so go hejtate,barem vo odbrana e poveke od soliden I e dosta podvizen, dosta cesto e prv vo kontra.

Kazete nie so ke zemime dosta na drugi transver politikata mu ja prajme.Se blizi januari,eve so ovaj tim isturkavme 4 meseci,sega mora da se donesi sredem bek magionicar,neka mu se daj solidna plata za narednite 6 meseci(zastedivme plata za 4 meseci) I da se pobedi se do kraj.
Okolu noseneto na piker,jas sum protiv.Go imame Pesevsku se vrati od povreda I Samoil,a Valid I ne e tolku los kolku so go hejtate,barem vo odbrana e poveke od soliden I e dosta podvizen, dosta cesto e prv vo kontra.
Ако некој е за форсирање на наши деца сум јас... но не знаеме каква е состојбата со Самоил и на која психичка/физика форма е маилиот... До своите 18години има 3 повреди од кои 2 посериозни. Малиот е ѕвер но тие негови 105+ кг кој ги има начукано е голема тежина за дете на негова возраст, пред се трпат неговите колена (каде пред 2 години имаше повреда), негова втора посериозна повреда е пукнатина на коска која за заздравување му требаше 3 месеци плус период за врајќање во тренажен процес. Детето јас би го форсирал максимално но на него пред се би требало да се поработи моментално на психичка спрема и да има морал да турка напред оти ваков пикер сме немале од времето на онај писателот кој во живото имаше 2 години солидни настапи а се величи дека имал кариера од соништата. Можеби како маркетинг дрндало да али нешо појќе не... Жими Ванчо и Милан шо беа покрај него за да изгради кариера.
На Самоил му треба континуитет а тоа тој не го добива во скоро време (можеби Мај/Април) па затоа и јас напоменувам дека ни треба пикер во два правци да ровари оти сега моментално сме со еден во напад и еден солиден во одбрана на кого нему се дава целосна доверба (само тренеро знае зошто).

Според мене во моментот има 2ца од француска лига шо реално би дошле кај нас да играат, кои имаат солидни пердиспозиции за да променат нешто во играта е сега дали стварно вредат или бројки лажат тоа е др. Договорот на двајцата им е до крај на сезона, пуштена е мува да ги разгледат но дали им се потребни играчи со такви карактеристики тие си знаат.

1.Vardar 19611122
2.Eurofarm Pelister1119
3.Alkaloid Rakomet1118
4.Ohrid1117
5.Tikves 20141112
6.Butel1111
7.Eurofarm Pelister 21110
8.Prolet 62119
9.Prilep118
10.Struga114
11.MRK Kumanovo112
12.Radoviš110
Слободно реплицирајте ако има измени на табелата на првото место, во пролетниот дел, или крајот на шампионатот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom