vasicot
Soli contra omnes
jas kupiv vo 12:06 vrska nemavoopsto nemase karti pusteno
vo 11.59 ne bese pocnato
vo 12.01 sve bese stiklirano
poke mesta mi javuvase greska valjda radi so tobakoto gi klikat pobrzo ama kupiv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jas kupiv vo 12:06 vrska nemavoopsto nemase karti pusteno
vo 11.59 ne bese pocnato
12:02 kartata ja zedovjas kupiv vo 12:06 vrska nema
poke mesta mi javuvase greska valjda radi so tobakoto gi klikat pobrzo ama kupiv
Од 12:00 до 12:08 имаше достапни карти. Преку 500 луѓе имаше на страната шо чекаат да купат онлајн карти. Ако си штиклирал една, а во меѓувреме неси регистриран (или ја немаш одма платено), автоматски ти ја поништува. Така да џабе пишат дека немало карти. Истите луѓе плачат за карти на секоја битна утакмица( а присуствуват само со Вардар), или со атрактивен противник во ЛШ.voopsto nemase karti pusteno
vo 11.59 ne bese pocnato
Не е точно. Јас купив карта, колегата 3 карти. Немаше никаков проблем.voopsto nemase karti pusteno
vo 11.59 ne bese pocnato
Не е така убаво прочитај имале шанса да бидат први или втори позади 1961. Што значи 3 или 4 место ќе бидат. Сигурно не мислиш 1961 шампиони да се заглавени во борчој до гуша.Ама сепак реална шанса имале да бидат втори ова сезона, зад кираџиите
to ko ke se naucime da odime za pelister ne za protivniko za zal gradot nas e godini daleku od vakva ideologijaКако не се испотепаа за карти со РК Охрид или претходно со некој клуб од ЛШ. Шминкерајот издоминира во 'брзи прсти', па да фрчат сториња во среда навечер. Штета па и за ваквите натпревари што немаме некој поголем спортски центар. Среда ќе биди спектакл, типувам на пораз, но нека има борба и пристоен резултат.ЗА ПЕЛИСТЕР ПОСТОИМЕ![]()
А зошто би се испотепале за карти луѓето против Ох или било кој друг клуб од суперлига?Како не се испотепаа за карти со РК Охрид или претходно со некој клуб од ЛШ. Шминкерајот издоминира во 'брзи прсти', па да фрчат сториња во среда навечер. Штета па и за ваквите натпревари што немаме некој поголем спортски центар. Среда ќе биди спектакл, типувам на пораз, но нека има борба и пристоен резултат.ЗА ПЕЛИСТЕР ПОСТОИМЕ![]()
Се согласувам со тебе и тука би ја додал и посетеноста и на Вториот тим која исто така е значителна во споредба со останатите тимови во првенството.А зошто би се испотепале за карти луѓето против Ох или било кој друг клуб од суперлига?
Посетата на клубот е одличнс на сите натпревари и далеку пред сите останати во лигата.
Дерби натпреварите се 90% распродаени, останатите се со солидна бројка од 1000-1500 луѓе.
Најдете клуб на балканот шо има подобра посетеност во просек цела сезона во ракомет, па да коментираме.
Се знај си има редовна публика од 1000-1500 луѓе и останатите нормално си идат когс има интересен наторевар.
Исто имаш и карти за играчи.@barak_obama
Реално ова се картите
Сезонски 1000 - 1200 (јас лично имам но на 60-70% сум само присутен, оти не сум Битола)
Чкембари 500
Управа + спонзори (купени не подарени) има цирка уба 200 - 300 а можи и појќе
Ова е околу 1700 - 2000 карти максимум да не се во оптек за продажба
Значи остануваат максимум да има 1000 до 1200 во продажба.
40 утакмица регуларен тек (прв и втор тим) + 20 плеј-офф + 7 Лига шампиони вкупно 67 во сезона.
На 40 да одиш само си ќар ти иди околу 150 од утакмица. И кога ќе видиш сезонска најуба опција за да не вежбаш брзи прсти.
Е сега фамилијарен билет кога ќе помножеш х 2 или х 3 да боли, затоа тука ќе мора да се поработи малку на системот за наплата.