@Комити Лисиче дај бе прашај онај Мики Маусот од Охрид дали беа пенали , да види како е правило од EHF rulebook
Немораш брат ако не си упатен ни фрлил 5 руле букс во драгоро само треба да слезиме да ги земиме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Комити Лисиче дај бе прашај онај Мики Маусот од Охрид дали беа пенали , да види како е правило од EHF rulebook
Onoj ciganot frli shishe kon publika sto mislese ti da se pravi?На крај и играчите ги нападнале овие греојте на пат до соблекувална.
Премногу му се допушта и се прогледват низ прсти вакви оргснизациски пропусти на нивни терен.
На кој мислиш ?Onoj ciganot frli shishe kon publika sto mislese ti da se pravi?
HosniНа кој мислиш ?
И јас истото го мислам , по ова денес не знам шо можи да се деси.Не знам оти Битола се мислам нема ни да почни или ако почни нема да заврши многу тензија напраја без потреба класа сме подобри за шо вакви глупости не ми е јасно
Шо рече капитенот сами се победивме или тој требаше да ја смири глата и само да изигра да тепаме вака ќе виси работата до крај
А голот негов најјак жими се треба да клат мерачи за брзината на топката два пати мана како некој лудак![]()
Неможев да видам на тв таков нешто. Ако е така клубот треба да го санкционира ама ако не е вистина треба рфм да ве казни за пропусти во организација.Hosni