Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
На крај и играчите ги нападнале овие греојте на пат до соблекувална.
Премногу му се допушта и се прогледват низ прсти вакви оргснизациски пропусти на нивни терен.
Onoj ciganot frli shishe kon publika sto mislese ti da se pravi?

:facepalm:

Ова не дај боже кај нас да беше...Со брза помош камион ќе се враќаја дома!

Не знам оти Битола се мислам нема ни да почни или ако почни нема да заврши многу тензија напраја без потреба класа сме подобри за шо вакви глупости не ми е јасно

Шо рече капитенот сами се победивме или тој требаше да ја смири глата и само да изигра да тепаме вака ќе виси работата до крај

А голот негов најјак жими се треба да клат мерачи за брзината на топката два пати мана како некој лудак :vozbud:

Не знам оти Битола се мислам нема ни да почни или ако почни нема да заврши многу тензија напраја без потреба класа сме подобри за шо вакви глупости не ми е јасно

Шо рече капитенот сами се победивме или тој требаше да ја смири глата и само да изигра да тепаме вака ќе виси работата до крај

А голот негов најјак жими се треба да клат мерачи за брзината на топката два пати мана како некој лудак :vozbud:
И јас истото го мислам , по ова денес не знам шо можи да се деси.
А ако се деси ќе биди попара ќе ни клат забрана без публика една година минимум.

Ke se desi belja ako se krsi rezultatot ili ako izgubime, zato najubo da si tepame bez mnoguu stresoj i bez belja ke pominime, posto ako izgubime ke ima belja golema

Шо ви е бе луѓе полека, одма со плукања, овај чини онај не чини, за стручни мислења махер ни нема.....

Титулата е пак зелено-бела во мај/јуни
Calm down малце, напорен распоред, немаше игра, заслужен пораз и големите екипи губат....

А овие на 10 Декември, 10 мајки нема да ги собери !!! :uzi::uzi::uzi:

На 10 декември на стадион да се игра сите карти ќе се продат , а не па в сала . Нека ги изват сите столчиња да видат шо е полнење и навивање. Срамота е да плукат по Фитиљо ко влезе се тепаше и гинеше цело време ,тој јаде ќотек салам, оној старт на Борозан е најмалце за суспензија од неколку натпревари. А шо треба Фитиљо овие скопјаните шо чекаја се знај битолска крв му врви низ вените како да реагира ?! Не сме ние толку политичари како вас од кај шо дува ветрот да се местиме , единствено само не оправдувам баклата фрлена кај неутрални навивачи колку и да провоцирале оти имаше и деца и други кој можеа да настрадат . И дај бе еднаш да почнат утакмиците со двете навивачки в сала , стално по 30 мин каснат па 30 порано да излезат. Една утакмица и мвр не знај да организира , шо кур бараја да клат публика до Чкембари ко имаше мн блокој слободни .Сеа со изборите се заангражирале зато доста хаос . А Менде и брат му не се за вакво дерби, не е за судењето колку шо незнат да ја смират топката и играчите, да беа Начевски барем 4-5 црвени, па пак нека силат и едните и другите.

еве зошто му ја дадоја и тие да се радуваат малку гарант ја договориле :facepalm: после избори нема каеење :kezec:

Неможев да видам на тв таков нешто. Ако е така клубот треба да го санкционира ама ако не е вистина треба рфм да ве казни за пропусти во организација.

Истото беше и лани дури малку полошо, тогаш имавме и висок пораз од Алкалоид. Скокаа, прскаа, леле леле, ама па после дојде Мајот дојде крајот и така. Како и да е Пелистер пак ќе биди шампион и сите овие лајнарите вчера шо викаа по Фитиљот ќе мора да ја напуштат салата за една и пол минута со глата наведната. Само нека не му даваат капар на Владо Јаневски оваа година.
А натпреварот како натпревар можеше многу лесно да се заврти на наша страна, ама ете едноставно не сакаше. Одлучуваа нијанси, нервоза, моменти, двете педерчиња шо ни се шетат по Широк Сокак, се на се се гледаме во Јуни пред Офицерски.
Се на К-ро Пелистер е шампион.
Да живее независна Битола.
Автоматски споено мислење:

И не би се викал овој град Битола, и не би се викал овој клуб Пелистер ако се беше по леснио пат.

Последно уредено:
Браво Пелистер, браво ФИТИЉ.
скопјанчињата скокаат против Фитиљот, капитен на репрезентација бил, репрезентативец бил и незнам шо..кај беа тоа свињата дебела борко и столе ко ја провоцираа цела битолска јавност ко покажуваа средни прсти сред Битола. Фитиљ продолжи ја имаш подршката од сите нас, а да знајш то многу значи.

пс. Како бе Министерство за Спорт спонзор на 1961? За шо плаќаме данок?
Подобри сме од нив во Битола x10 разлика.

Не прајте негативна енергија околу поразот. Сезоната е на самиот почеток, не потреба од тензии. Многу е побитно во сабота да победиме и да продолжиме со обврските во ЛШ.
Сите екипи ни гостуваат следно во Битола. Очекувам победи против сите и да немаме ќикс дома против ниедна екипа од суперлига.
Дополнително Вар и Алк играат меѓу себе, ние со Ох, па сите гостуваме во Ох.
Мислам дека токму во Ох ќе се кршат копјата за титула оваа сезона. Екипата шо ќе остани непоразена во Охрид, односно ќе победи таму ќе напрај исчекор кон титулата.

Напред Пелистер!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom