- Член од
- 15 јули 2016
- Мислења
- 372
- Поени од реакции
- 876
Znaev deka ke pobedi domakjinot....jbg...neznaev deka nie sme oficijalno domakjiniGubime denes od Ministerstvoto za sport
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaev deka ke pobedi domakjinot....jbg...neznaev deka nie sme oficijalno domakjiniGubime denes od Ministerstvoto za sport
И Пешевски беше од кај нив 3 од 7 нема манато од трето од сабајле ко беше неспан отишол Лејкерс Сакраменто ја гледал До 6.-Почести нека се победите во оваа сала
-На почеток и истушена топка ни дадоја за малер(и со таква ќе ги тепавме)
-Пак без голмани
-Тајник денес од кај нив беше
-Талесен како по обичај против нас пуштен на најјако
п.с. Среда одиме малце појако![]()
Не се работи само за платата, туку и слободата во играта, шо е најважна за еден играч.Фитиљот ви отскокнува од сите, тера накај платите што ги земаа подобрите во време на Самс
Таква плата со сигурност не би добил никаде.
nas ni treba sreden da ama malus e najmalce toj so ni treba ..Очигледно кај 1961 не цутат рози, сметките му се блокирани, долговите зголенеми плати не исплатени, ништо чудно за брзо да си заминат Јака Малш и Борозан. Убаво би било да ја искористиме можноста да го ангажираме секако ни треба среден.
Cekaj sega neli drzavata ne drzi ?Очигледно кај 1961 не цутат рози, сметките му се блокирани, долговите зголенеми плати не исплатени, ништо чудно за брзо да си заминат Јака Малш и Борозан. Убаво би било да ја искористиме можноста да го ангажираме секако ни треба среден.
pa edinstveni ste so drzaven grb na dres.. i da e tocno to so go pisa joveko ke se najdi izlez za vas nesto slicno kako vo fudbalo ke se najdat famozni ungarci koj preku nok ke vlozat 3-4M evra i se ke bidi ok taka da nemate prostor za panika ne se sekirajCekaj sega neli drzavata ne drzi ?)) Teski legendi ste
))