Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Со вакви судии не треба ни да му играме
Настрана судиите многу тешко играме 90% индивидуални акции ,одбраната статична Војводина многу поразиграни воиграни акции за крило пикер , менават темпо на игра… декемри по традиција ќе се менва тренер :angel:

Овај турниро е од затворен карактер ??
А пренос на јутуб има ???
Или се под некоја казна ,па зато без публика се игра !

Мене не ми е јасно шо му прајме забава на вакви селанковци....
Види го контрата на Петар, дебилот ни фал не суди, ќе се исповредат пак ќе си ебат матер, изиграј еден асолен турнир како во Добој, испукај се со најјаките и види до кај ти е долга черката, се прат овде шанкуриња Панчево, Требње, Мребње....

Нека собират сили и нека се спремни за 3ти во Кавадарци, ќе требат и Митревски и Саид, без голмани ќе е лошо....

Мене ми изгледа дека Гарабаја нема да издржи повеќе од 3 месеци , некако играме како распашана банда.

Мене ми изгледа дека Гарабаја нема да издржи повеќе од 3 месеци , некако играме како распашана банда.
Алонсо дојде на полусезона, Бранко претходно исто така, пред него Јовиќ/Шундовски исто мислам пролета дојдоја, мислам дека традицијата ќе продолжи и ова година.

potocno e sepak deka ednostavno na ovie igraci tolku i mu seci, se probaja 5 treneri ne mozat da naprat nisto, te skandinavec te shpanci i pak nisto, tie igraci prva klasa igrat vo 7-8 kluba sho se najdobri nie sme sepak edna klasa podolu, ke ja pobedvame boranijata i kje se kolime so vardar sekogash, i tie se ko nas a napredok nekoj poznacaen vo ls ednostavno so ovie pari ne e mozno, pederite imaja primer najplaten golman vi istorijata titula ko lapnaja, da ne zborame i za igracite

potocno e sepak deka ednostavno na ovie igraci tolku i mu seci, se probaja 5 treneri ne mozat da naprat nisto, te skandinavec te shpanci i pak nisto, tie igraci prva klasa igrat vo 7-8 kluba sho se najdobri nie sme sepak edna klasa podolu, ke ja pobedvame boranijata i kje se kolime so vardar sekogash, i tie se ko nas a napredok nekoj poznacaen vo ls ednostavno so ovie pari ne e mozno, pederite imaja primer najplaten golman vi istorijata titula ko lapnaja, da ne zborame i za igracite
Точно толку ни е чергата штета шо не се надоградивме вистински на среден ќе бевме за 30% појаки за барем колку толку да имаме некоја надеж во ЛШ дека можиме до втора рунда и европска пролет,буџетот се движи околу 1.5 ако сум грешка нека ме исправат, и мислам дека овај трансфер период од сите изминати е најдобар во склоп на буџетот, Видомски,Хенингам, Хегберт и голманот се одлични појачувања.За ЛШ треба барем уште класа среден бек за домашното ќе биди тешко дај боже да одбраниме титула но не би летал високо дека ќе се прошетаме до титула која ќе зависи од многу фактори а не се баш тие фактори спортски. Прво ги имаш овие спонзорушите од министерството за спорт кивата канџи ќе клај само да ја врати титулата се истурија пари без покритие едноставно морат да ги оправдат. Второ ги имаш Алкалоид со Лазаров кој нема да се задоволи само со второ/трето место знаејки каков “болесник” е за победа и титула со веќе акумулирано искуство. И последни Охрид исто така грдни пари се истурија секако ќе сакат уште првата сезона да ја нападнат титулата ќе видиме дали се зрели за таков подвиг.

epa to e isto se izednaci ne sme edinstveni se frli para vo pokje kluba, ke ima iznenaduvanja i kiksoj i od nasha strana sigurno, ke se zamesha rabotata, seto to nema da e koj znaj kolku kvalitetno, vtoroklasno ke e ama ke e izednaceno i interesno i ke ima za sho da se jadime

Алонсо дојде на полусезона, Бранко претходно исто така, пред него Јовиќ/Шундовски исто мислам пролета дојдоја, мислам дека традицијата ќе продолжи и ова година.
Dobitna kombinacija ni e smena na trener na polusezona

Буџетот се движи околу 1.5 ако сум грешка нека ме исправат, и мислам дека овај трансфер период од сите изминати е најдобар во склоп на буџетот,

Па да горе долу е тој.
Првата слика е од буџетот по години во првиот тим, втората слика е за вториот.
Ова се официјални суми кои поминале низ сметките на клубовите. За тоа дали има нешто настрана тие си знат.

РК Еурофарм Пелистер

Screenshot_2025-08-28-23-31-11-45_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

РК Еурофарм Пелистер 2

Screenshot_2025-08-28-23-31-52-83_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Последно уредено:
Незнам така ми мириса , ама ај да видиме .
Инаку уште не ми е јасно зошто среден не се зеде , секако можеа да ослободат буџет ако го пуштеа Тајник , па за уште плус 100к годишно ќе земеа и таму нешто и скроз друга песна ќе беше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom