vasicot
Soli contra omnes

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со вакви судии не треба ни да му играмеlink za denes na rfm![]()
Настрана судиите многу тешко играме 90% индивидуални акции ,одбраната статична Војводина многу поразиграни воиграни акции за крило пикер , менават темпо на игра… декемри по традиција ќе се менва тренерСо вакви судии не треба ни да му играме
so se krivi sudite so nemame sreden bek nieСо вакви судии не треба ни да му играме
Алонсо дојде на полусезона, Бранко претходно исто така, пред него Јовиќ/Шундовски исто мислам пролета дојдоја, мислам дека традицијата ќе продолжи и ова година.Мене ми изгледа дека Гарабаја нема да издржи повеќе од 3 месеци , некако играме како распашана банда.
Точно толку ни е чергата штета шо не се надоградивме вистински на среден ќе бевме за 30% појаки за барем колку толку да имаме некоја надеж во ЛШ дека можиме до втора рунда и европска пролет,буџетот се движи околу 1.5 ако сум грешка нека ме исправат, и мислам дека овај трансфер период од сите изминати е најдобар во склоп на буџетот, Видомски,Хенингам, Хегберт и голманот се одлични појачувања.За ЛШ треба барем уште класа среден бек за домашното ќе биди тешко дај боже да одбраниме титула но не би летал високо дека ќе се прошетаме до титула која ќе зависи од многу фактори а не се баш тие фактори спортски. Прво ги имаш овие спонзорушите од министерството за спорт кивата канџи ќе клај само да ја врати титулата се истурија пари без покритие едноставно морат да ги оправдат. Второ ги имаш Алкалоид со Лазаров кој нема да се задоволи само со второ/трето место знаејки каков “болесник” е за победа и титула со веќе акумулирано искуство. И последни Охрид исто така грдни пари се истурија секако ќе сакат уште првата сезона да ја нападнат титулата ќе видиме дали се зрели за таков подвиг.potocno e sepak deka ednostavno na ovie igraci tolku i mu seci, se probaja 5 treneri ne mozat da naprat nisto, te skandinavec te shpanci i pak nisto, tie igraci prva klasa igrat vo 7-8 kluba sho se najdobri nie sme sepak edna klasa podolu, ke ja pobedvame boranijata i kje se kolime so vardar sekogash, i tie se ko nas a napredok nekoj poznacaen vo ls ednostavno so ovie pari ne e mozno, pederite imaja primer najplaten golman vi istorijata titula ko lapnaja, da ne zborame i za igracite
Dobitna kombinacija ni e smena na trener na polusezonaАлонсо дојде на полусезона, Бранко претходно исто така, пред него Јовиќ/Шундовски исто мислам пролета дојдоја, мислам дека традицијата ќе продолжи и ова година.
Буџетот се движи околу 1.5 ако сум грешка нека ме исправат, и мислам дека овај трансфер период од сите изминати е најдобар во склоп на буџетот,
Незнам така ми мириса , ама ај да видиме .Алонсо дојде на полусезона, Бранко претходно исто така, пред него Јовиќ/Шундовски исто мислам пролета дојдоја, мислам дека традицијата ќе продолжи и ова година.