Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не би носел брзи заклучоци околу утакмцита прво да видиме шо има да кажат властодржците од главниот ни град можи беше даена за доброто на охридскиот турнир сепак Битола е поблиску до Охрид и би имало повеќе публика во финалето. :kuracc:
Ај сеа сериозно искрено горе долу треба да сме задоволни од новите играчи само имам резерва за хабиби ама нека му се дај време ќе видиме како ќе оди, персија на голот и те како се покажва како добар избор се надевам се е во ред и се работи за ситна повреда. Хенингам со Кузмановски и Павле на лев се топ исто и крилата сме добро покриени, на десен бек со Хосни ,Цехте и пољакот исто ќе се надополнуват еден со друг различни тип на играчи. Кај овие од министерство за спорт на северџанистан уште е рано да се прат прогнози мислам ќе креват на форма освен Хориха друг и не ми остај впечаток дури би рекол охриѓани ми изгледаја доста по сериозно вчера со Партизан. Како и да е не чека ултра интересна сезона овие од министерство по секоја цена ќе сакат да ја вратат титулата милум или силум во то сум убеден не за џабе ко шлакнаја на дресот грбот на државата :pusigo: Оооо дирлаадааа

Heningam e najdobroto zasiluvanje, vakov igrac ni trebase...
Da se donesese uste eden igrac - kvaliteten sreden, ekipata ke bese 50% pojaka od ova sega....Alem, Kalajdziovski se talenti, ama za vo Pelister 2, ne se kalibar za LS...tamu na sredina treba seriozen igrac

Heningam e najdobroto zasiluvanje, vakov igrac ni trebase...
Da se donesese uste eden igrac - kvaliteten sreden, ekipata ke bese 50% pojaka od ova sega....Alem, Kalajdziovski se talenti, ama za vo Pelister 2, ne se kalibar za LS...tamu na sredina treba seriozen igrac
I jas mislam deka najgolem problem vo momentot ni e sreden bek, na lev i na desen sme super, krilata i golmanite se super, samo edinstveno za pikerot ne sum ubeden za sega

I jas mislam deka najgolem problem vo momentot ni e sreden bek, na lev i na desen sme super, krilata i golmanite se super, samo edinstveno za pikerot ne sum ubeden za sega
Овој е пред се дефанзивен пикер..Секако дека нема напаѓачка техника, да излези да блокира да затвори, да се затвори, па средниот да го проигра на пас па или ќе удри или ќе врати на бек, како шо праеше Хабиби па и Пешето...Супер се надополнуваа лани и зато не се осеќаше застој во нападот..
Сега ко ќе игра египјанецот ко да немаме пикер и се гушат на средина..
Штета шо Пешевски не можи да игра во два правци, а и општо не сме имале досега модерен пикер "разарач"шо ќе биди висок, подвижен и шо ќе игра во два правци и технички да е поткован за овие финти.
Е сега Гарабаја беше баш вакво пикериште..
Ако поработат со него и изделкат да научи нешто добро, но ако нема акал во него и сенс за игра џабе...
Според мене од јануари да се фокусираме ако дозволи буџетот на наоѓање на ваков 1 пикер и еден среден..Само со Тајник тешко..

П.С

Браво деца!!! По мајка Битолчани..Така се игра!!! И напреднаа доста посебно Павле од лани, по храбри, по полетни шутерски прецизни...Само напред!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom