Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ги кладе сите на куро Фитил, цела скопска наркоманско-педофилска елита уште има кошмари, и политичката фела, и новинарската, и кулинарската, и адвокатската и ит фелата.

Споменик да му направите на кивата, што ви ја даде за "доброто на мак ракометот" :)

Лаганица, вашите ракометари до 11 вечерта си гледаат Македонија-Белгија на Градски, божем седат во карантин. Пола Битола знаеше дека утакмицата е ревијална, денови претходно, ама ај си викав ми прават филмови ;) Води Вардар 5 разлика и магично цело второ полувреме ви играме со 5 македонци во состав, Танкосен 30 минути напад одбрана, а Борозан на клупа. Сите пенали ги утнуваме, а ја решава никој друг туку Деки Манасков :D Во некакви други услови, завршницата ќе траеше уште еден саат, ќе се тепаа за секоја судиска одлука. Ама...
Многу изгубија нашите со овој потег, затоа што никој не сакаше да верува на гласините од претходно. Вака две муви со еден удар утепавте и титула освоите и се еба атмосферата околу клубот. Подобро да не излезеа на терен и службено да ја предадеа, да глумеа ко АЕК.
Od tebe barem ne ocekuvav vakvo nesto ama i tebe te iskina depresijata izgleda
Za ova godina kako e planot se znaj?

Последно уредено:
Od tebe barem ne ocekuvav vakvo nesto ama i tebe te iskina depresijata izgleda
Вас ве кине депресија од кога сте родени,од кога постоите па лаете како кучиња цело време.Славете ова ви е последна титула пак ќе чекате 20 години после.
Него дај барем тепајте два меча во група да не биде рушење на негативни рекорди.А и убава група имате ќе ве откажат од гледање ракомет.

bina imaja namesteno ke slavea titula vecerta sea izleze za film bila i taa namestena
ne da recat fala so mu obezbedivme direkno mesto vo le grupna faza uste posledna da ni bila titulata … se so ni pozelvate na gla da vi se vrati goveda vmrovski

Добра вечер на сите и од мене.
Значи од денес почнуваме со читање на тешки глупости и писанија од разни скопјани и скопјанки, како и на тешките глупости кои ги изначитавме во минатото од Битолските скептици.
И само да не биди дека не сум кажал, во Јуни 2026 Пелистер пак ќе биди шампион.
А од овој Јуни до наредниот, Пелистер е шампион хахахахаа
Само сакав да ви кажам дека ми е многу убо ооооо, а гледам на скопјаниве не му е во ред нешто, да не ви сум во кожата. Хахахаха

Споменик да му направите на кивата, што ви ја даде за "доброто на мак ракометот" :)

Лаганица, вашите ракометари до 11 вечерта си гледаат Македонија-Белгија на Градски, божем седат во карантин. Пола Битола знаеше дека утакмицата е ревијална, денови претходно, ама ај си викав ми прават филмови ;) Води Вардар 5 разлика и магично цело второ полувреме ви играме со 5 македонци во состав, Танкосен 30 минути напад одбрана, а Борозан на клупа. Сите пенали ги утнуваме, а ја решава никој друг туку Деки Манасков :D Во некакви други услови, завршницата ќе траеше уште еден саат, ќе се тепаа за секоја судиска одлука. Ама...
Многу изгубија нашите со овој потег, затоа што никој не сакаше да верува на гласините од претходно. Вака две муви со еден удар утепавте и титула освоите и се еба атмосферата околу клубот. Подобро да не излезеа на терен и службено да ја предадеа, да глумеа ко АЕК.
Od site ovekuvav vakvi raboti da pisat samo od tebe ne.Smesni ste nema da bidam vulgaren vo ovaj komentar kako za sefte ama gledam uste Ve boli au kolku Ve boli.
Treta godina po red se radvate samo na pobeda I na krajot ja gubite titulata.
Prviot pat Morales po pobeda kuro ni go vadese ama so nego vrace ostanavte.
Lani Dzukic kako majmun skokase po gol postignat posledna sekunda I pak go primivte.
Ova godina Borozan dresot go krvase po golot na Goriga vo bt ama vie dresoj nie tituli krevame.

Шо си мислеше брат ко дојде 5 разлика???
Автоматски споено мислење:

Честито титула,последна ќе ви биде.
На навивачки план можевте барем уште 100 души да дојдете многу слаба бројка или и вас ви кажаа дека ќе биде пријателска па не ви се доаѓаше?
Да не ти сум во кожата брат, пак ќе речам хахахаха

Абе изгледа онај Милано сам ја намести , отпосле дознаа затоа го избркаа , изгледа и не му дадоа последни плати за бината трошокот да компензираат :))))
A Vlado Janevski kaparot mu go vrati ili ne?

Теши се...Зато Михо на Клинички за малку ќе завршеше...
И се на к..о ПЕЛИСТЕР Е ШАМПИОН!!!!
Автоматски споено мислење:

:uzi:(y)

Последно уредено:
Ова гостување Чкембари беа нај константни во навивањето, за разлика од другите гостивања во Јане, посебно претходните 2.
Не дека нешто се слушаа од кај нас, ама се гледаше дека беа активни цело време, немаше такви големи падови и паузи во навиавњето. Пробуваа цело време да го држат тоа темпо.

Дај бе оваа бојата од форумот блештење очите истекоаo_O
Нема некој подесувања за друга позадина!?

Дај бе оваа бојата од форумот блештење очите истекоаo_O
Нема некој подесувања за друга позадина!?
Најдоле иди на странава имаш кајгана со четка стисни на неа има четири опции да промениш боја,ама сите се чудни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom