- Член од
- 19 април 2023
- Мислења
- 285
- Поени од реакции
- 354
Секое чудо за три дена.Ќе лечите комплекси до есен.Ама се шушка дека Раул ќе ви оди и ќе дојде Бранче 2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od tebe barem ne ocekuvav vakvo nesto ama i tebe te iskina depresijata izgledaСпоменик да му направите на кивата, што ви ја даде за "доброто на мак ракометот"
Лаганица, вашите ракометари до 11 вечерта си гледаат Македонија-Белгија на Градски, божем седат во карантин. Пола Битола знаеше дека утакмицата е ревијална, денови претходно, ама ај си викав ми прават филмовиВоди Вардар 5 разлика и магично цело второ полувреме ви играме со 5 македонци во состав, Танкосен 30 минути напад одбрана, а Борозан на клупа. Сите пенали ги утнуваме, а ја решава никој друг туку Деки Манасков
Во некакви други услови, завршницата ќе траеше уште еден саат, ќе се тепаа за секоја судиска одлука. Ама...
Многу изгубија нашите со овој потег, затоа што никој не сакаше да верува на гласините од претходно. Вака две муви со еден удар утепавте и титула освоите и се еба атмосферата околу клубот. Подобро да не излезеа на терен и службено да ја предадеа, да глумеа ко АЕК.
Вас ве кине депресија од кога сте родени,од кога постоите па лаете како кучиња цело време.Славете ова ви е последна титула пак ќе чекате 20 години после.Od tebe barem ne ocekuvav vakvo nesto ama i tebe te iskina depresijata izgleda
Od site ovekuvav vakvi raboti da pisat samo od tebe ne.Smesni ste nema da bidam vulgaren vo ovaj komentar kako za sefte ama gledam uste Ve boli au kolku Ve boli.Споменик да му направите на кивата, што ви ја даде за "доброто на мак ракометот"
Лаганица, вашите ракометари до 11 вечерта си гледаат Македонија-Белгија на Градски, божем седат во карантин. Пола Битола знаеше дека утакмицата е ревијална, денови претходно, ама ај си викав ми прават филмовиВоди Вардар 5 разлика и магично цело второ полувреме ви играме со 5 македонци во состав, Танкосен 30 минути напад одбрана, а Борозан на клупа. Сите пенали ги утнуваме, а ја решава никој друг туку Деки Манасков
Во некакви други услови, завршницата ќе траеше уште еден саат, ќе се тепаа за секоја судиска одлука. Ама...
Многу изгубија нашите со овој потег, затоа што никој не сакаше да верува на гласините од претходно. Вака две муви со еден удар утепавте и титула освоите и се еба атмосферата околу клубот. Подобро да не излезеа на терен и службено да ја предадеа, да глумеа ко АЕК.
Шо си мислеше брат ко дојде 5 разлика???Споменик да му направите на кивата, што ви ја даде за "доброто на мак ракометот"
Да не ти сум во кожата брат, пак ќе речам хахахахаЧестито титула,последна ќе ви биде.
На навивачки план можевте барем уште 100 души да дојдете многу слаба бројка или и вас ви кажаа дека ќе биде пријателска па не ви се доаѓаше?
A Vlado Janevski kaparot mu go vrati ili ne?Абе изгледа онај Милано сам ја намести , отпосле дознаа затоа го избркаа , изгледа и не му дадоа последни плати за бината трошокот да компензираат)))
Теши се...Зато Михо на Клинички за малку ќе завршеше...Споменик да му направите на кивата, што ви ја даде за "доброто на мак ракометот"
Најдоле иди на странава имаш кајгана со четка стисни на неа има четири опции да промениш боја,ама сите се чудни.Дај бе оваа бојата од форумот блештење очите истекоа
Нема некој подесувања за друга позадина!?