Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Абе комедија сте жими се на кој наши бе на танковски уште простор да му дававме, абе среден бек ни треба, тој е столбот на нападот. Тајник потценет, па да една 1 утакмица добар 5 утакмици незнај кај е.

Абе комедија сте жими се на кој наши бе на танковски уште простор да му дававме, абе среден бек ни треба, тој е столбот на нападот. Тајник потценет, па да една 1 утакмица добар 5 утакмици незнај кај е.
На Танкоски му беше даена шанса шо не ја искористи и со право му го раскинаја договоро. Под давање простор мислам на Емилијан, Павле, Петар. За Тајник воопшто не се сложвам

Емилијан се откорна од пиење спремен е за император прва постава.
nemoj taka brat mu ja ebavme kariersta na deteto eve ti kazvat na forumo ovde site
karierata na 17 godini ti se cini za hansen zborame lani i vo to so go klavaja da igra stativata ja krsese talento veciti ama to e ne vredi na ova tema da se pisi na forumo pobornici ima mnogu so mu e pobitno emko da igra od kolku pelister jak da e

Уште емко мемко ко ќе напишат смеа ме фаќа ама тие си знат. Абе титула и бодој во ЛШ не се земат со Емко и компанија.

Па ако ги сакате нив толку и ги форсирате уште 10 години да играме бод нема да земиме.
Јас нереков дека ги сакам ни пак мислев лошо нешто со то шо ти реплицирав, мене лично појќе ќе мие кјеф да играт наши деца од странци. Ти ја сфаќам поентата ама нее реално да очекуваме бодој кизнај колку во ЛШ или титули. Зато реков погоре секој има свое мислење

На Танкоски му беше даена шанса шо не ја искористи и со право му го раскинаја договоро. Под давање простор мислам на Емилијан, Павле, Петар. За Тајник воопшто не се сложвам

Пола од форумот да се соберат се побрзи на прв чекор од Тајник, така среден бек не се игра.

Tolku razbirat brat, nema kaj nas prostor ne mu se dava ni na igraci ni na nisto, site sakat naednas da igrat odma vo forma da se i prejaki da se, pregolemi ocekuvanja, inace jas vi rekov deka nema sreden da barat vie ne me vervavte
Nikoj ne gleda posiroko na rabitite,ako igracot ne postigni 8 gola necina za nas.Ista prukazna I so Cehte,samo 3-4 gola daval na utakmica,a nikoj ne gleda deka igra na site utakmici po 60min,deka ima 6-7 asistenci,deka nad nego se napraveni po 3-4 penali,ama to ne e vazno,povazno bilo deka ne dade 8+ gola.
Daj malku da ja gledame celosnata slika za eden igraci neli sme rakometna publika,neli go razbirame rakometot.

Nikoj ne gleda posiroko na rabitite,ako igracot ne postigni 8 gola necina za nas.Ista prukazna I so Cehte,samo 3-4 gola daval na utakmica,a nikoj ne gleda deka igra na site utakmici po 60min,deka ima 6-7 asistenci,deka nad nego se napraveni po 3-4 penali,ama to ne e vazno,povazno bilo deka ne dade 8+ gola.
Daj malku da ja gledame celosnata slika za eden igraci neli sme rakometna publika,neli go razbirame rakometot.
E to sakav da go kazam da mi zivejsh

Пола од форумот да се соберат се побрзи на прв чекор од Тајник, така среден бек не се игра.

Тајник утре ако замини негде ќе игра константно прва постава, ама не ни чини и тој.

Тајник утре ако замини негде ќе игра константно прва постава, ама не ни чини и тој.

Во тим шо се бори за Лига Европа макс можи ќе фати прва постава, спореди средни бекови во ЛШ да видиш каков стил на игра имат тие и спореди го Тајник.
За ЛШ мора среден бек јак и докажан то е прво што се потпишва, некој како Зарабец топ би ни легнал.
И никој јак играч не ти потпишва без јак тренер од старт те одбиваат.

И јас исто мислам кој екстра играч ќе дојди Бранче да му биди тренер. Но тоа е проблем на управата решија со глата ѕид да туркат и наше е само да ди подржиме.

Во тим шо се бори за Лига Европа макс можи ќе фати прва постава, спореди средни бекови во ЛШ да видиш каков стил на игра имат тие и спореди го Тајник.
За ЛШ мора среден бек јак и докажан то е прво што се потпишва, некој како Зарабец топ би ни легнал.
E sea ne zaebavaj kako ne e jak trener branche ima iskustvo sobrano vo multi esens, i toe mislam sosem dovolno za da bidis trener vo ls

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom