- Член од
- 22 ноември 2008
- Мислења
- 484
- Поени од реакции
- 1.362
Cestito za pobedata... abe da ne znaj nekoj kako zavrsi borec rabotnik ?
nekoj rabotnik fan ? se nadevam dvete bitolski ekipi pobedija
ne mozam rezultato da go najdam :-( ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можи не е темата за политика ама,шо и да напрајле овие неможи во Битола најомразен тип да ти е некој шо не е по има Владимир Талески(да му ебам фамилијата,градо најголемата дупка ја напрај),ич не мислите и не се враќате наназад шо можеше да биди Пелистер,до лани се тресевме за малце селска лига ќе игравме влезе вмрото и одма вгради почнавте да се чукате демек ете кој е спаситело на Пелистер,заборавате колку зло имат напраено и двете политички парти,сите тие ветувања од 2009 наваму за стадиони спортски сали базени ги заборајвте,ама ако малце е ова.Ај не клавајте политики и овде, овај тикварот ми најомразениот лик во градот, демек глуми нешто Чкембар сега, пелистерец, смотаниот незнај стадионот кај е, ова е само за придобивка на гласој. Случајот со ФК, демек се било партиски, Вмро Дпмне го држел Пелистер, ете клубот има резултети, се држи во горниот дел на табелата, се бори за влез во 1/2 финале во купот и пак нема доволно публика, сега бојкотираат токму партијата на тој лепешкарот шо го кладе и не идат на ФК Пелистер, исто е и во РК, општината ги спонзорира односно земаат пара од партијата што е на власт и овие другите се свртија да го бодрат ХЈС, каква поделба се напрај во градот, па вакво нешто немаше ни во Прва Светска војна.
П.С. Да се вратам на темата
Браво за Пелистер, очекував дека ќе победиме, влегваме во форма, конечно Касим ги најде главните 6 артилерии за во напад
Му го нанесивме и првиот пораз на екипата која немаше изгубено на домашен терен, ги среди Камени бравоОва веќе личи на нешто...
Следуваат 2 победи на домашен терен сега со Тинекс и Работнички па мирно да се преспија полусезоната,
Резо како од мајтап денес 11 парчиња си чукнал![]()
Abe nie imavme sreka so se pogodi kamenica ovaa sezona i od nisto napravi nesto... inace ke gubevme ko lani od site ... a vmro sdsm batalete to isto lajno se... 25 godini bitola ja srozija ... duri da nema coek za koj da glasa ... najintelektualniot grad eden intelektualec da nema ... pa da ni idat milososki i rada da ni kazvat za bt... abe treba da gi tepame uste od dulije ko ke idat...Можи не е темата за политика ама,шо и да напрајле овие неможи во Битола најомразен тип да ти е некој шо не е по има Владимир Талески(да му ебам фамилијата,градо најголемата дупка ја напрај),ич не мислите и не се враќате наназад шо можеше да биди Пелистер,до лани се тресевме за малце селска лига ќе игравме влезе вмрото и одма вгради почнавте да се чукате демек ете кој е спаситело на Пелистер,заборавате колку зло имат напраено и двете политички парти,сите тие ветувања од 2009 наваму за стадиони спортски сали базени ги заборајвте,ама ако малце е ова.
Декa К@р гo бoли зa Битoлa. Негoвo прaвo зa кoј нaвивa aмa oвaј некa си бaрa глaсoј вo Скoпје или Кичaјa.И што има врска тоа што он цел живот навива за Вардар, сега е носител во таа единица?
Мoрa некoј кo тебе зa дa oсетaт кaкo му ебaјa мaјкa нa грaдoт oд 1991 нaвaмуHahaha kaj me najde mene ke gi vratam pet veka nazad [emoji2] inaku kameni rovari sega uste barem dva igraci na polusezona
Sent from my 6039Y using Tapatalk
Мoрa некoј кo тебе зa дa oсетaт кaкo му ебaјa мaјкa нa грaдoт oд 1991 нaвaмуHahaha kaj me najde mene ke gi vratam pet veka nazad [emoji2] inaku kameni rovari sega uste barem dva igraci na polusezona
Sent from my 6039Y using Tapatalk
Изгледајте го видеото и ќе ви стани јасно кои луѓе ќе бидат во новата управа на РК Пелистер.
Дегутантни станаја со засилената кампања за спорт во Битола. И самите се свесни дека никој поќе не ги сваќа за сериозно и само се бламират од ден во ден се повеќе.