Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
поквалитетни и потечна игра имаат Еурофарм, на Чурлето ќе му биди полесно да разигрува со бек како Мајнов кој им е топ засилување, ги има Адли и крилата кои се отвораат лесно и брзо, мислам дека победникот ќе зависи само од Чурлето каков ден ќе има(наведив какви соиграчи има), ако му тргне со разигрувањето нема што да бара Пелистер денес

Koj во Битола навива за Еурофарм бе?[DOUBLEPOST=1479234308][/DOUBLEPOST]Браво

Последно уредено:
Го гледаш маж од 40 години, 2 метра висок и ќелав и се радва како мало дете. :icon_mrgr:
Да беа другите играчи пожртвувани,па и квалитетни како Колев кај ќе ни беше крајот. Сигурно во лигата Лино ќе го јадеше по уши.:kuracc:

Бојанчо ко да ме читал што го изругав за со вардар,во прво непогрешлив беше,во второ два пати промаши ама има некој напредок. Борјан прераснува во лидер на екипава,не само што ја реши на крај туку од утакмица во уакмица го превзема товарот кога треба,само малку да уклучи мозок и да не прави толку пробивања,а и некое килце да смали нема да биде лошо.

Се на се пак тесна утакмица и пак заслужена победа,јбг неке птице никад не полете :LOL:

Колку и да не нервиравте и да ве критикувавме денес се извадовте за се :D
БРАВО БЕ МАЖИШТА ЕДНИ МУ ПОКАЖАВТЕ КАКО СЕ ИГРА СО СРЦЕ !!!
КОЛЕВ МАЈСТОРЕ КАПА ТИ СПУШТАМ ИСТО ТАКА И НА ЦЕЛА ОСТАНАТА ЕКИПА ПРЕД СЕ НА БРАЌАТА ПРАВИ МАЖИШТА!!
Душата ми ја наполнивте незнаеја кај се ко заврши утакмицата збунети фаци цело Работник многу ме интересира шо ќе речат на пресот сега и дали ќе избркат уште 5 играчи и ќе донесат нови 5 странци го бараја Чутура етемуго Чутура му ја еба утакмицата :D
Многу важна победа в сабота пак ке биди полна сала одиме на победа со босанците
Уште еднаш браво децаа и секогаш играјте со ваков пристап не потценувајте никој :P

се извадоа на крајот компензираа судиите и тогаш Пелистер додаде гас :uzi:

на крајот кога беше најбитно и одбраната проработи безкомпромисно, безидејно вртеа аптекарите и ги спичкаа нападите

реално на хартија аптекарите имаат посилен состав, али шо да им кажи Иве хехе, овие со посалам тренер да ги среди да ги скоцка нема вакви работи да им се дешаваат, дотогаш :pusigo:

Благодарност до собраниски што ни овозможи да ја гледаме битолската мизерија од ракомет.Онакви телетабиси немам видено на друго место :facepalm:.Победија,зедоја 3 бода,се извадија ама она е тотално анти-ракомет.Ееее до кое дереџе стигна Пелистер,носители на играта да се играчи ко онај со бр.5 :facepalm: па и тип на Вешо :tapp:.Последно бев во живо да гледам ко се степаја играчи-публика-полиција-управа ,мислам беше крајот на 2013-2014 ко не ја дадоја снимката на орбис...Не ни планирам да одам!
А,да ќе забораев да кажам и за почетокот на натпреварот каде групно (сложно) се крпеа мрежите на голојте :facepalm::facepalm::facepalm:...На чоек како мене да му е мерак што не оди да ги гледа и мрзни во ледената дворана...
До некои подобри времиња ...:oeoeoe:

Гледав на ТВ и ставрно заслужува Пелистер и повеќе пари и можност да е во ЛШ. Ете работен ден 6 саат, утакмица од домашна лига и накај 4к народ. Не сум запознаен али која е поентава на Работник, толку ли неможел истотот спонзор да фрли пари во Пелистер и што се вика да е бар добра конкуренција на Металург?

Јас мислам дека најлош потег на една навивачка група од Македонија е бојкот . Бојкот можи ќе вроди со плод во некој понапредни опшества каде и управите и претседателите имаат малце морал и чест и ги ценат навивачите , па можи преку бојкот да се издејстуваат некој оставки ама не и во Македонија . Видете само шо му се случи на ФА , веќе не постојат дури и да го прекинат бојкотот тие се застанати 3 години назад и изгубија еден куп луѓе на трибина , креативност итн. Чкембари ако го бојкотираја фудбалот последните 2 години сега можи ФК Пелистер ќе играше 3та лига Запад , ама машки се спротиставија и на сладоледот и на газето и со скандирања и разно разни акции и се издесјтуваа нешто, и дојдоја колку толку поарни деној за фудбалот во Битола . Мислам дека истото треба да се напрај и во РК , да се навива на секоја утакмица ете пр. без транспаренти ( како знак на незадоволство према управата ) или само да има некој банер (пречкртан Тодорчо наш :kezec:) . Не смеј да се дозволи цилевци да ја имат подршката од Битолчани а ја имат во се поголем број . Мора да му се внеси на сите дека без разлика на која партија припаѓат , дека на трибина постој само една зелено бела партија , и преку скандирања и други акции , било како да се дејствува за оставка на СД.

Мора да му се внеси на сите дека без разлика на која партија припаѓат , дека на трибина постој само една зелено бела партија.
хехехе убаво го спомна ова.....бојкот на месец пред избори хм.....чуден термин :свиркам:

хехехе убаво го спомна ова.....бојкот на месец пред избори хм.....чуден термин :свиркам:
Неќам да се сомневам во такви некој сценарија ако алудираш на то , заради то шо дечките шо ја движат групата буквално е се остаено на нив и машки ја изиграја улогата во овие најтешки времиња и на ФК и на РК и општо Битола како град . Можи има некој фракции шо влечат накај некоја боја , ама мислам дека другарството и братсвото владеј кај Чкембари . Мислам со враќање на трибина уште сега овај викенд против Босанците и баш пред избори , ќе се дај знак на обединетост и дека колку и да е навлезена политиката помеѓу Битолчани, ко ќе се во прашање ФК и РК има сплотеност од старо младо , и дека на тие 60 мин. политиката ќе ја остат на бутки пред да влезат всала . Оти како шо гледам меѓу два кура сме ако не се издесјтуваа сега јако , можно е да јадиме еден кур салам . Ако не е тодорчо ќе биди некој педерко од СДС и исто како и овај ќе обработва само за партијата , да го привлечат гласојте преку Пелистер . Само враќање на трибина и можи некоја акција да се напрај низ град , и јако само за Пелситер и Битола , и аф коурс против Управа . Време е да си се вратиме кај шо започна се .

Кај ќе му оди душата на оние шо навиваја за работник...
Ме загрижва шо се поќе и поќе безрбетници го симпатизират работник,не оди на арно работата,а истите тие ќе се појават и сабота со Вогошча...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom