Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Абе море @Tomasino џабе ти се тоа апелите Ивица не ви го даваме :kuracc: малце ли ви беше Мартинчо шо ни го земавте, сега и Ивица го сакате. Ете ви го чалето искуство има човекот уште една сезона можете да ринете со него :D

Абе море @Tomasino џабе ти се тоа апелите Ивица не ви го даваме :kuracc: малце ли ви беше Мартинчо шо ни го земавте, сега и Ивица го сакате. Ете ви го чалето искуство има човекот уште една сезона можете да ринете со него :D
Не го давајте вие,ко ќе се испрај Писето во Велес,со куферо полн со девизи ќе видиме дали нема да го дајте...:icon_mrgr:

Abe ke mu go kazi proektot crevoto duri i bez pari ke dojdi deteto nie sme najslatkorecivi i naj lazni so kranodacalnikot ;)

p.s.mora malku remet i za drugite od upravata go skapavte piseto nema smisla

p.p.ske ve vidam ko ke vrzime cetiri pobedi so red so ke kazite na fb stranata
Samo edno ime znam Pelister Bitola :D

da se zemat ovie igraci i ke bidime vtoro 99% (BUTINO,PISKALO,DETETO OD BOREC , PINKI,BESARAB, )

Нешто се крчка кај Струмица,одамна се збора дека ќе прат ремонт во екипата,иначе нема логика да тренират кај нас,сигурно Струмица немат пауза,колку толку Мац знај да ги собери в сала и да му дај една топка да трчат...:pos:...
Од пред некое време се шушкаше дека нашите тајно(еве сега јавно)"преговарат"со Пецако..
Е сега дали ќе успеат да се договорат е друго прашање(баги е солен Пецако),зошто и други екипи се во игра,посебно една нова(вештачка)творевина..:kuracc:
И стварно не ми е јасно,на Петко малио е наш играч,а ние му го позајмивме на Струмица?:pos:
А ние на лево крило чкрипиме како зглоб на такси возило...:icon_mrgr:
hqdefault.jpg

Не бе легендарен клуб сме,нема шо:drk:

Со нас и Карабатиќ можи да тренира, ама нема да потпиши веќе се навикнавме на овие работи...
Пецакот тренираше подолг период со нас откако си замина од Металург и сите си мислеа, денес, утре ќе потпиши и фино лепо си замина во екс Зомимак.
Тука си тренираше и Златко Мојсовски, Левов и тие некој срби тогаш шо дојдоја заедно со Мојсо, па летнаа сите преку ноќ :D
Иначе Пецакот е солен играч, сигурно тука не би играл за 400-500 евра, Писето ќе треба да ги отвара шифоњерите :LOL:

Со нас и Карабатиќ можи да тренира, ама нема да потпиши веќе се навикнавме на овие работи...
Пецакот тренираше подолг период со нас откако си замина од Металург и сите си мислеа, денес, утре ќе потпиши и фино лепо си замина во екс Зомимак.
Тука си тренираше и Златко Мојсовски, Левов и тие некој срби тогаш шо дојдоја заедно со Мојсо, па летнаа сите преку ноќ :D
Иначе Пецакот е солен играч, сигурно тука не би играл за 400-500 евра:vozbud:, Писето ќе треба да ги отвара шифоњерите :LOL:
"СЕГА ЈА ПОГОДИ":aplauz:
Мартинче ја зема(горе долу)ова плата...
Помножи најмалку по 4 и ќе добиеш колку бара(ше) Пецако и лани ко тренираше со Пелистер,а сигурно и сега...
Богдан лапа мин 1300,1400,Пецако под 2К тешко дека ќе дојди,или еве нека бидат и 1500,под ова не ми се верва да дојди......
А реално не вредат и двата ни за пола од то шо го барат,а најмалку пак Левов и Козла шо ги спомна...
Од тие лани шо требаше да дојдат вредеше само Чавор,кој во Унгарија растура,се друго е преценето...
Јас мислам дека ќе оди во Скопје,во Работнички...
Иако би било супер да се земи некако,ако го имавме него од почеток сигурно немаше да начукаме 6 порази во 9 кола....

Како пример ја дадов таа сума Томас....
Знам дека тука не би дошол под 1500 евра, макар можи и поќе да бара тој...
Ги знам скоро сите кој колку земаат, тука Везениот кога играше пред неколку сезони него само го кешираа над 1000 евра, Чалето близку 1000 и тој сега зема, Богдан над 1000, Крис исто дури играше овде, само пример ти дадов....

Во моментот бекојте ни требат појќе од крилата,тука чкрипиме,крилата не се никаков проблем колку шо неаме бекој,од нив ги губиме утакмиците,и овие крила шо ги имаме се доволни за овај очаен Пелистер,барем коректно си ја бркат работата,посебно Мартинче(од кого најмалце се очекуваше,левите крила скроз аут цела сезона):tapp:,со оглед на малиот број топки шо одвај идат до нив не можиме да замериме на децата...
Бекојте не ни чинат,игра немаме никаква...
А за ваква лига Пецако би бил кец на десетка,посебно за екипа како нашата,за сите 4 бека шо ги имаме дечкото е Карабатиќ во моментот..
Нека напрат за почеток една солидна бројка од барем 2 бека на позиција,па после нека го барат Чантурија,Пискало...(иако нема да биди лошо и да земат некој од гореспоменатите)...
Како и да е,ако не заигра метлата за брзо џабе ќе биди..:icon_mrgr:Има еден куп играчи шо се вишок,а има и еден куп играчи шо треба да се земат и играт за погрешни тимој..:icon_mrgr:

12278888_878092852297748_7478991485449846542_n.jpg
12219378_10207839871544397_6965264776082075594_n.jpg

otvoranje na pres centarot i ekipna slika so dvata najgolemi sponzori - lazniot adidas i jako ... nekako nasmeani mi se gore izgleda ima nesto novo ama da pocekame da vidime :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom