Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Брачед му на Свежио од Франција...:cool:

Еве ги бе... :pos::pos::pos: напраени се МАГИЈА !
16295_631914320162496_66528204_n.jpg

HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAH :pos::pos::vozbud: e nemozam ej!!!!Placam od smea ko ja gledam slikata.Vakva izgleda e sezonata ke ni bidi se so pesna :D:ROFLMAO::D..hh koj dojde odma ckembar go napraja za jadenje i pienje po kafani:icon_lol:

Абе не сте нормални ејјј...:pos:Свежио :pos:хихихиихиххии.....А инаку од парите на Циле најмногу ќар имат коцкарниците.....Иве се шо печали таму реинвестира (y)
--- надополнето: 21 август 2013 во 14:15 ---
Znaci gi gleav ovie Versaj u Struga, teski drva bea.. Ja ne znam koj ve dupi da zimate igraci od niv
Новиот спортски директор со дедо му :pos:

од тие французите или шо и да се,само голмано изгледа остана,добар бил :)

од тие французите или шо и да се,само голмано изгледа остана,добар бил :)

Ѓупчето денес во најжешкото само шета по корзо,неубо шо го остаја сам депресии ќе го манат :icon_lol:
Него са Зоки кажа утре во 6 играме пријателска со Верија,нема да е лошо да се помини да видиме шо донесоја.

I godinava sranje,bi rekol na nivoto od lani eden pokvaliteten zamina Angelevski dojde Osata za nego drugite osven Curlevski sredno zalosni.Barem tolku vidov od prvo poluvreme.Ako nisto drugo barem imase dosta publika,lani na oficijalna utakmica ke da nemase tolku narod.

Е толку брат , со 4 полу-играчи и еден пијаница од Франција , неможи да очекуваме радикални промени во играта.
Требаше да се земи барем квалитетен голман , ај за играчи можи да се гради тимот полека низ цела сезона...
Ако не се донесат 2 квалитетни засилувања , пак ќе се тегниме со Тинекс за 4 место .
Ама ај да почекаме да заврши трансформацијата на клубот , па ќе видиме шо ќе биди.

Таман си е челинџ куп за првата сезона ако е остварен со главно млади играчи и играчи од школата. Идната сезона некое засилување и одите на титула во челинџ купот ;)

Таман си е челинџ куп за првата сезона ако е остварен со главно млади играчи и играчи од школата. Идната сезона некое засилување и одите на титула во челинџ купот ;)

Еј еј еј :pos:
Немојте со вакви испади, ќе ве молам :)

Kolku zavrsi natprevarot denes?Kako se pokazaja igracite ako bese nekoj da gleda?

Kolku zavrsi natprevarot denes?Kako se pokazaja igracite ako bese nekoj da gleda?
Не се мереше време...:D
Тепавме то е сигурно,а колку не е важно....
За играчите не можи да се дај некоја оценка зошто игравме со слаба екипа...
Треба да се видат со други екипа,со пријателски против екипи како Верија не се прат играчи....
Од староседелците Дрогата и Чурлевски беа стандард...Папата се знај:D
Вака грубо Оса се чини како добар,одма се гледа...
Игнов играше цело време одбрана,:D Печеновски изигра малце ама ништо не покажа,со него како среден нон стоп се мачеа да напрат напад ко шо треба,за разлика кога среден беше Чурлевски...овие двата реално не се за во Пелистер....
Тој Блажевски ме бендиса,доста брзо е,има осет можи да се изделка....
Ѓупчето влезе во второ полувреме,избрани 20 ина минути...фати некоја топка....ама не беа некој шутој....
Како и да е,фалат уште играчи иначе тешко дека ќе парираат на Струмица(барем како шо најавија)...ако не не нибега 4то место со овај тим...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom