Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
^ 6:40 и се на куров, Пелистер е шампион...:P
Хахаха и ти знаеш за тоа дека се Шампиони ... Браво бе дечко ѕвер си:). Барем гледаше докај 6:40. јас ни толку нема да гледам некоје клипче од тетките.

Хахаха и ти знаеш за тоа дека се Шампиони ... Браво бе дечко ѕвер си:). Барем гледаше докај 6:40. јас ни толку нема да гледам некоје клипче од тетките.
Измотав случајно и тоа ми се погоди :) Гледав доста од клипот :)
Кога се тепа време ќе погледаш клипови од сите групи, може ќе се најде нешто за смеење :D

^ 6:40 и се на куров, Пелистер е шампион...:P
Од Пазарци ли крадете бе?:tapp:
Добро навиање се на се, се надевам и на фудбал ќе се вратите наскоро...

Скандирањето и се на ТАКВОТО Пелистер е шампион е "украдена"(превземена) :oops:одамна од Гробари...
Уште од почетокот на 90ите...и до ден денес се скандира...:D
Тогаш Пазарците не ни постоеја...;)

Скандирањето и се на ТАКВОТО Пелистер е шампион е "украдена"(превземена) :oops:одамна од Гробари...
Уште од почетокот на 90ите...и до ден денес се скандира...:D
Тогаш Пазарците не ни постоеја...;)
Фала на исправка, искрено не сум знаел :)
Не ги мирисам многу Србиве, али се загледав нешто клипови од Санџацине пошто знам дека се како Шверцери во МК да речеме, па се изнасмеав кога го пееа тоа :D
И сега мотам кај вас и баш на тѕоа се погоди :)
Нема везе да не терам оф топик, продолжете со ваква бројка и на првенствените мечеви па и на фудбал;)

Нема везе да не терам оф топик, продолжете со ваква бројка и на првенствените мечеви па и на фудбал;)

Бујрум на првенствените мечеви таман можи и ќе научите нешто од дечкиве како да навивате. Ако не ние ќе дојдеме кај вас да научите.

Бујрум на првенствените мечеви таман можи и ќе научите нешто од дечкиве како да навивате. Ако не ние ќе дојдеме кај вас да научите.
Хах ќе си преќутам, пошто излишно е да се коментира :D

Olimpus-85 se Moldavska ekipa :) ... Dobro e barem malku rakomet ke pogledame vikedov :)

Нема некој екипи шо се квалитетни..Овие Олимпус не ми се познати но со оглед дека доаѓаат од Молдавија слабо да се некоја врвна екипа која е тука со нас изгледа пак со Борец ќе играме финале..

Сеедно со Борец последната утакмица ќе биди како финале ..Само терминот не е добар од толку рано ама ај..

Да не оди во Тинекс Ѓупако?:eek::pos:
Само нивниот газда има кеш да го плати,ама со оглед дека не се замара толку со ракомет,ништо од бизнисот...:D
Вардар го потпиша Петриќ,значи отпаѓа Вардар...
Изгледа пак моли за тука да се врати:D

Е ова можно да е интересно...Ако дојди... да се напрат мангупи овие нашите па да го условат со тоа ако сака да игра за Пелистер да потпиши едно 3-4 години па да нема шанса после да замини некаде.
Ѓупакот после она шо го направи дека излезе скорс несериозен треба да јади ваков к*р. Ама повторно мислам дека пак ќе си имаме голем проблем ако дојди, оти се виде каков професионалец е.

Абе нема десен бек изгледа зато и го имат побарано да се врати
Мајнов кој знај во шо филм влезен е, така да изгледа ја имат ова опција одбрано

Ко ќе се види до кај дојде работата...
Поарно нека го вратат Нахас....:eek:(искрено не заслужва место во Пелистер,ама не стигна времето)....:tapp:
И покрај се,септември дојде....нема играчи(квалитетни)..:eek:
А и тие шо се слободни бараат камион пари,а не вредат пет пари....
Така да,нож до коска дојде...мора да се комплетира екипата...
ОЧАЈНО ни требаат бекови,оти ако останиме само со овие играчи,ќе имаме голема мака со нападот...:tapp:
Нека го вратат,ама нека му шлакнат по некој шамар ко ќе дојди,да го дисциплинират малце...
И нека му опнат договор,нека потпиши,нека биди регулирано се во случај да си оди,предвремен раскин на договор и сл....па да видиме кај ќе бега после....:D

Khodor Nahas
maybe back to macedonia

y-2LR9eyI1L.gif
пред 39 минути преку мобилен телефон ·
Не ми се допаѓа
·

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom