Фан клуб: РК Пелистер

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.145
Поени од реакции
1.898
^ 6:40 и се на куров, Пелистер е шампион...:P
Хахаха и ти знаеш за тоа дека се Шампиони ... Браво бе дечко ѕвер си:). Барем гледаше докај 6:40. јас ни толку нема да гледам некоје клипче од тетките.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Хахаха и ти знаеш за тоа дека се Шампиони ... Браво бе дечко ѕвер си:). Барем гледаше докај 6:40. јас ни толку нема да гледам некоје клипче од тетките.
Измотав случајно и тоа ми се погоди :) Гледав доста од клипот :)
Кога се тепа време ќе погледаш клипови од сите групи, може ќе се најде нешто за смеење :D

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
^ 6:40 и се на куров, Пелистер е шампион...:P
Од Пазарци ли крадете бе?:tapp:
Добро навиање се на се, се надевам и на фудбал ќе се вратите наскоро...
Скандирањето и се на ТАКВОТО Пелистер е шампион е "украдена"(превземена) :oops:одамна од Гробари...
Уште од почетокот на 90ите...и до ден денес се скандира...:D
Тогаш Пазарците не ни постоеја...;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Скандирањето и се на ТАКВОТО Пелистер е шампион е "украдена"(превземена) :oops:одамна од Гробари...
Уште од почетокот на 90ите...и до ден денес се скандира...:D
Тогаш Пазарците не ни постоеја...;)
Фала на исправка, искрено не сум знаел :)
Не ги мирисам многу Србиве, али се загледав нешто клипови од Санџацине пошто знам дека се како Шверцери во МК да речеме, па се изнасмеав кога го пееа тоа :D
И сега мотам кај вас и баш на тѕоа се погоди :)
Нема везе да не терам оф топик, продолжете со ваква бројка и на првенствените мечеви па и на фудбал;)

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.145
Поени од реакции
1.898
Нема везе да не терам оф топик, продолжете со ваква бројка и на првенствените мечеви па и на фудбал;)
Бујрум на првенствените мечеви таман можи и ќе научите нешто од дечкиве како да навивате. Ако не ние ќе дојдеме кај вас да научите.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Бујрум на првенствените мечеви таман можи и ќе научите нешто од дечкиве како да навивате. Ако не ние ќе дојдеме кај вас да научите.
Хах ќе си преќутам, пошто излишно е да се коментира :D

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Olimpus-85 se Moldavska ekipa :) ... Dobro e barem malku rakomet ke pogledame vikedov :)

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Нема некој екипи шо се квалитетни..Овие Олимпус не ми се познати но со оглед дека доаѓаат од Молдавија слабо да се некоја врвна екипа која е тука со нас изгледа пак со Борец ќе играме финале..

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Нема да има финале, секој со секој ке се игра 3 дена !!!

Khodor Nahas
maybe back to macedonia

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Сеедно со Борец последната утакмица ќе биди како финале ..Само терминот не е добар од толку рано ама ај..

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Да не оди во Тинекс Ѓупако?:eek::pos:
Само нивниот газда има кеш да го плати,ама со оглед дека не се замара толку со ракомет,ништо од бизнисот...:D
Вардар го потпиша Петриќ,значи отпаѓа Вардар...
Изгледа пак моли за тука да се врати:D

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.145
Поени од реакции
1.898
Е ова можно да е интересно...Ако дојди... да се напрат мангупи овие нашите па да го условат со тоа ако сака да игра за Пелистер да потпиши едно 3-4 години па да нема шанса после да замини некаде.
Ѓупакот после она шо го направи дека излезе скорс несериозен треба да јади ваков к*р. Ама повторно мислам дека пак ќе си имаме голем проблем ако дојди, оти се виде каков професионалец е.

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Абе нема десен бек изгледа зато и го имат побарано да се врати
Мајнов кој знај во шо филм влезен е, така да изгледа ја имат ова опција одбрано

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Ко ќе се види до кај дојде работата...
Поарно нека го вратат Нахас....:eek:(искрено не заслужва место во Пелистер,ама не стигна времето)....:tapp:
И покрај се,септември дојде....нема играчи(квалитетни)..:eek:
А и тие шо се слободни бараат камион пари,а не вредат пет пари....
Така да,нож до коска дојде...мора да се комплетира екипата...
ОЧАЈНО ни требаат бекови,оти ако останиме само со овие играчи,ќе имаме голема мака со нападот...:tapp:
Нека го вратат,ама нека му шлакнат по некој шамар ко ќе дојди,да го дисциплинират малце...
И нека му опнат договор,нека потпиши,нека биди регулирано се во случај да си оди,предвремен раскин на договор и сл....па да видиме кај ќе бега после....:D

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Khodor Nahas
maybe back to macedonia

пред 39 минути преку мобилен телефон ·
Не ми се допаѓа
·

Kajgana Shop