Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Попопо шо ќе беше ова еј, бетер од оние ИРЛ сте, ја ебавте бомбата, пукна пред време. Сеа утре ќе биди како пиратка од бит пазар.

За наредно засилување управата да си спреми равенки со две непознати за бројот на дресот пред да ни пласират било какво инфо. :)

Mozno e noviot igrac da e Mohamed Soussi, igrase porano vo Montpellier sega e vo Tremblay i igra lev i sreden bek
Vistina izlegva deka e toj vo rebusot aj sega uste da go zenime tuka [emoji16]ili ako e zenet da ja pustime taa negovata vo ZRK Pelister [emoji23]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

ke objavat brat pocekaj mozi zafaten e bojan nesto znajs toj opasen e ke sredi bez gajle :ајнапиво:
Ako nema nisto do vecer ke pocnam da karam ama aj imam verba vo to maloto kurnaz e toj samo debeliot goran mu kvari prosek :ajнадвепива

Имам инфо дека е Мухамед Соси и потврдено од појќе страни, па кој сака нека честита, не е лошо и него да му се пиши една порака за добродојде можи ќе се кажи сам :cool:
IQ 200 :icon_lol:

Иначе последно играл во Франција втора лига во Тремблеј или како и да се вика, таму е од 2020 година, на интернет нема многу информации за статистиката во втора лига ама факт е дека со Лесјак ќе бидат најголемите звезди кои дошле во клубот, овај има и ЛШ освоено со Монпеље со негов гол против Келце на 5 секунди до крајот.

НЕКА Е АИРЛИЈА ! :ајнапиво:

Ете објавија, збеснати едни :)
То шо викаш одма го исилија комарот уште не поминати прегледи слика со наш дрес објавија оти овие сите збеснаа песој не можеле да издржат еден ден а ќутеја со години море арно шо го зедовме овај класичен бек јас ви велев дека малиот е опасен ќе донесат некој вие не готово е не земаме никој кучиња едни

Не Трезеге 1998 Светско во Франција
Автоматски споено мислење:

Таа ви ја кажав , за ова долу бројот е засилување во Февруари 2023 , ама Бојан вика ако ја решите ќе го ангажираат :)IMG_20220815_144416.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom