Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Denes greskata bese na Jovic oti Rade ne procita kako bukvar pa majkomu stara site zaneja deka preku krila igraat ohrid i tolku da ne gi zatvorame cudo edno ne iskinaa plus golmanot nivni dobar i sreka na kraj so izvadivme bod oti rekovme kaj nas se igra na juris ako se pogodi denot decata se rasutkaat ke tepame bilo koj ama denes gostinskiot golman bese na visinata na zadacata i tolku bese od nas no bilo kako bilo ima nadez vo decata od ovie dva trojca ke izlezat salam igraci i reprezentativci ako ne i poveke imaat srce hemija uste mu fali raznovidnost vo odbrana i pred se vo napad a denes za cudo i dobro sudenje od nacevski i toj drugiot buljas
A za posetata decata zaslutuvaat pred se za igrata so srce i pibedata protiv 1961 a prviot tim so pobedata proriv aek ocekuvam da ima narod so tatabanja i portugalcite no mislam deka treba da se vrati na rakometno navivanje a ne fudbalsko na rakomet ne odi plus ne prifaka drugata tribina kaj nas se znaj kako bilo i kako treba da bidi vo idnina za da ima pogolema podrska i pritisok a mozi i gresam ke vidime...

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
За навивањето на ракомет и јас ќе пишев...Не е ова фудбал се знај на ракомет песни без паузи , без воџа да кажва па другите по него да повторат , помина цела полувреме ....хехе..
Значи имаме такви песни и тоа топ ...ги фаќаш нив и тераш цела утакмица

Na rakomet cela utakmica
Treba da odi OooOooOoo samo Pelister OoOooooOoo to e to i da se kreva atmosfera so tek na vreme cela sala ima
Da ja pej da jachi

Да не знајш дали за Охрид игра Мице Шилегов или Аркадиуш Морито :pos: .
14 гола ни стегна Мице:icon_mrgr:
Посебно болеше онај последниот, од мртов агол шо го извади шутот, шо ќе беше тој зглоб на Мице, ГУМА.:cool:
Ларс Кристиансен школа е Мице.

Да не знајш дали за Охрид игра Мице Шилегов или Аркадиуш Морито :pos: .
14 гола ни стегна Мице:icon_mrgr:
Посебно болеше онај последниот, од мртов агол шо го извади шутот, шо ќе беше тој зглоб на Мице, ГУМА.:cool:
Ларс Кристиансен школа е Мице.
Најискрено лани во каква форма беше со стомак пивски од пирошки мрсни шо јадеше да се врати во ваква нормала. Охрид ги немав гледано но ова со мицето се изненадив. Не дека ќе биде нешто од него но е горе долу еден од подобрите во Супер лигата. Гледајќи ги статистиките. Ништо чудно да ги потисни и Костески и Ѓоргиевски на позиција десно крило во репрезентацијата.

Во однос на навивањето како додаток, години уназад го грешат моментот кога треба да свират за да напрат притисок. Кога ќе треба да му чади на противникот в гла, тие пејат, кога ќе е лабаво па свират и сето то некако килаво е. Нема љутиш ама кога ќе дојдат 10 души ветерани поуба атмосфера прат него ли сите млади заедно. Мн треба да се работи и со нив, не само со екипата.

Денес ако ги тепаме Татабања ќе биди супер оти ако се знај дека 4 одат натаму а две отпаѓаат а први ќе бидат спортинг и нимс па за трето и четворто место ќе се бориме со АЕК и унгарците шо значи барем бод ќе ни треба за да продолжиме понатаму на пролет но од друга страна Татабања влегуваат во форма му ја дупнаа глата на Кадети Шафхаузен кој по се изгледа ќе бидат последни во групата но радува со изјавите шо напрајле анализа и се спремале и за овај натпревар но се зависи како ќе изиграат играчите пред се во одбрана и да се надеваме на добар настап на Секели а во напад да изиграме нешто по различно да не чекаме на Перич само да не вади па да тепаме и кренат амбициите за да се појачаме на зима претходно со победа прорив 1961 и спортинг шо значи очекувам полна сала и уба атмосвера каде нашите нема пак да се уплашат туку мотивираат како во Атина

Денес ако ги тепаме Татабања ќе биди супер оти ако се знај дека 4 одат натаму а две отпаѓаат а први ќе бидат спортинг и нимс па за трето и четворто место ќе се бориме со АЕК и унгарците шо значи барем бод ќе ни треба за да продолжиме понатаму на пролет но од друга страна Татабања влегуваат во форма му ја дупнаа глата на Кадети Шафхаузен кој по се изгледа ќе бидат последни во групата но радува со изјавите шо напрајле анализа и се спремале и за овај натпревар но се зависи како ќе изиграат играчите пред се во одбрана и да се надеваме на добар настап на Секели а во напад да изиграме нешто по различно да не чекаме на Перич само да не вади па да тепаме и кренат амбициите за да се појачаме на зима претходно со победа прорив 1961 и спортинг шо значи очекувам полна сала и уба атмосвера каде нашите нема пак да се уплашат туку мотивираат како во Атина

НА КАФЕ ДА НЕ ГЛЕДАШЕ....СЕ ПОГОДИ;) :bravobe: :vozbud:

Ova e to sho go baravme celo vreme. Docekav da vidam i Babic da se razvika po igracite samo da se prodolzi so vakov pristap i sami ke si dojdat rezultatite

Денес одбрана изиграа машки , му ја дупнаа глата на маџарите ..
Ама пак не е мерило за со 61-ва , а и за нешто посериозно во Европа треба уште играчи на 2 позиции дефинитивно т.е. на лево крило и пикер. Исто така на десен бек по можност за да се напрај сериозна екипа за во Европа.
Дефинитивно лев бек ни е најдобра покриена со тројца.
На среден Периќ е закон , а и Кубанецот можи таму да покрива ... Не десно крило исто така...
Последната недела и со хеласите и денес изиграа машки , па со таква игра и борбеност и да нема титула не е важно ....важен е пристапот во утакмицата .

Денес одбрана изиграа машки , му ја дупнаа глата на маџарите ..
Не сакам да сум негативен но најголема помош шо ја имавме беше од нивните голмани ништо не фатија. Денес убав проток на топка имаше и лесно се движеа, имаше блок за бек и проигрување на крилата. Тоа е за голем поздрав дека ја прошириа играта а не само пикер очајнички да се бара.
Криво ми е шо од 15та минута не ги внесе ни Кизиќ ни Куколовски а ни она дрвото Танкоски. Дај му прилика во вакви утакмици се крева самодоверба. Кукуловски лани покажа солидни утакмици вреди да му се даде шанса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom