Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Od ko vlegoja Mandalinic i Maras trgna se udolu...

Последно уредено:
idam na temata i ocekuvam milion komentari...
ko gledam nisto...
izgleda nauceni sme samo na negativni raboti i da kritikuvame pa ne iznenadi pobedata...
a i celata kritika stranici i stranici nanazad padna vo voda...
samo napred pelìster ova deneska e praviot pat...
a i drugo...
takvo grubo navivanje i plukanje nemam videno, ne se svesni tie so gi ceka Bitola...

ko gledam nisto...
izgleda nauceni sme samo na negativni raboti i da kritikuvame pa ne iznenadi pobedata...
a i drugo...
takvo grubo navivanje i plukanje nemam videno, ne se svesni tie so gi ceka Bitola...
Samo ne so Mandalinic i Maras prva postava.Velkovski dade gol zato pobedivme :icon_mrgr:

Честитки за победата, но сепак клучниотт натпревар за Бабич ќе биди следната наделе против Вардар во ледената дворана.
Со евентуален ќикс, мислам дека ќе ги јади клоците експресно.

ne ja gledav denes na rabota bev ama ko go vidov rezultato mi se ispolna dusata.. dupigi grcite be ,peric najdobar kako i obicno bez konkurencija,gledam i taboada poleka se prilagodva auf auff,pekol vo bitola

ko gledam nisto...
a i drugo...
Шо скандирале ме интересира?

Se ubo posebno odbranata i vtoroto sekeli so pocna da brani ama vo napadot e loso so pola ekipa nie peric ako ima den i ne flaster mozi sekoj da tepame ako ne ke se macime so drugite manekeni falat uste mnogu igraci lusan fali vkraj cupeto mandelinic go nema maras e mlad se gubi edino gjupakot sutka a velkovski samo da asistira taka ke bidi tesko so pojaka ekipa no vo sekoj slucaj pobeda protiv sudii i aek bez poraz edna godina i poveke na domasen teren e uspeh si ja zavrsile domasnata rabota uste kriloto da mu go zatvoreja ke bese podobro no sepak greota e da se baraat samo mani se vide deka pobrzo igravme i po razlicno no odbranata i golmanot e sekogas najvazna za pobeda vo rakometot taka da cestitki babic kurtule ovaj pat [emoji6] sega so tatabanja ludnica neka bidi samo pak da ne se uplasat nasite a denes nemase nikakov strav bas naprotiv bea vkraj motivirani [emoji122]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Позитивно ме изненадија.
Очекував некој тесен пораз од 2-3 разлика, игра во паника и многу технички грешки од наша страна, налик онаа со Кадетен. во прво.
Добро е шо не сум добар прогнозер во последно време.
А, можеби и АЕК не е толку силен како шо делува по резултатот во првите две кола.
Иако технички, посебно бековите ( лев и среден ) делуваа доста солидно.
Добра игра, паметна пред се, не памтам кога последно вака сме изиграле на гости, смирено, сталожено, без нервози и непотребни технички грешки во напад.
Си ја заврши стручниот штаб работата, околу анализата на противникот.
Одбраната подвижна, компактна, посебно со тие чести прекини на играта.
Се наруши ритамот на игра, па мораа да играат индивидуално и брзо и да шутираат од неизградени позиции.
Во нападот кога Периќ има простор за игра е сосема друга приказна, пола екипа е.
А не треба да е така, зошто ако го затвораат него треба да дојдат до израз другите бекови.
Добро е шо Табоада покажа зошто е земен, дечкото покажа дека можи да биди главен бек шутер во екипата.
Игра во два правци, со тек на време можи да биди уште подобар.
Да го имавме со Кадетен најверојатно друга песна ќе беше, посебно во онаа бламажа во првиот дел.

Сега треба победа со Татабања.
Победата вчера против Кадетен не е некое големо изненадвање.
Јака екипа е Татабања, со неколку актуелни репрезентатвци на Унгарија.
А Кадетен покажа сериозни слабости.
Нема да биди лесно во Битола.
Доста работи ќе зависат од оваа утакмица, околу натамошниот пласман во групата.

Ова вчера беше конечно правиот Пелистер, то шо го бараме сите...
Имам чуство натпреварот со Кадетен со го игравме, ни ја сврти сезоната, ова вистина веќе личи на нешто.

Управа,
Лево крило ни треба, Ојлески нека е втора опција дур не дојдат Атанасиевиќ и Цветан. Ни треба лево крило опција како Павлетиќ шо го имаме десно. Шо се случи со Маџовски не знам, шо побрзо чао да му се кажи треба.
Десен бек, Мараш мислам не е то шо бараме. Многу ветуваше малку прикажува. За Велковски, то е то дечкото. Се труди прај, ќе дај битен гол, единствен во цела утакмица не мојш да му се лутиш. И тука ни треба некој шо ќе биди класа над овие опции шо ги имаме.
Пикер, вчера немавме овде никаков проблем, али со посериозни конкутенти мислам дека Марковски и Граџан нема да одговорат на предизвикот.
Вчера Бабич си ја завшри работата, едно 30,40% е чисто негова заслуга. Изгледа му требаше онаква "мотивација" каква шо доби после французите. Жарта со која играја вчера е то шо бараме веќе втора сезона. Се надевам дека со иста жар и ќе продолжат, а за ова победа вторник треба да им се заблагодариме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom