Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Bravo za upravata so go slusna glasot na navivacite za Radovic sega da ne pretervame kapiten ova ona neka si resat tamu vo klubot po arno da ne slusnat da igrame doma samo so zeleni dresoj za drugoto nema so da mu ja dumame

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

malce pustiv prolet vardar kolku da se iznerviram...
prolet ima napad za izednacuvanje na 19:20 rezultat, eden od prolet protrcuva niz odbranata na vardar i cist zicer fakja pogodete koj "kizic".
nareden napad sutkat vardar i golmanot faka, prolet trga vo napad, vardar se postavuva vo pet eden i posle 10 sekundi edniot sudija ja vrakja akcijata korner za vardar... davat gol i dva razlika povtorno...
brza akcija na prolet za namaluvanje na eden gol, vardar vo napat ljufkat, povtorno napad za izednacuvanje... dve tri dodavanja i ovaj istiot sudija koraci sudi od nigde nikade...
i go frliv telefonot, iskluciv... do koga be so takvo sudenje i so takvi mihajlo-nacevci finti?
se uplasivte da ne izgubite slucajno?
samo edna rabota ke vi kazam brojano vi e vremeto!
znajte so ke vi se sluci taka ako sudite vo bitola do godina koga ke ima publika?

Денес Симон Мирчевски одигра одлично против првиот тим, само едно промашување имаше, мислам даде 6/7 гола, добри движења има, и Христијан Митревски не беше лош.

Периќ, како ЦНЦ машина е, дечково е алфа и омегИ га на тимот !!!!!
Костески, ако не се заозбили и пак со тие милионски промашвања нема шо да бара во Пелистер, нека тепа пајки во Струга, многу несериозен играч, оваа сезона многу често му се случна на влез од крило цел гол да го промаши, шо тренира бе овај ? Шах ? Џукуќ да те седни на клупа, треба навистина да не знајш...Џабе си прајме бајрам со умот дека го бива детето, во репрезентација Џомба и Поповски се класи пред него....
Радовиќ го искинаја, од десен бек, крило, втор пикер, уште голман се нема пробано, мажиште !
И голманите добри, особено Бале каде бранеше цело второ....
Во втората екипа, Мирчевски интересен играч, 6-7 даде, добар удар, генерациски сигурно е негде 2003/2004.

Не си прајте бајрам со умо за денес... металург и да има мотив за денес од 1961 се 3 класи послаби. А нема мотив. И не знам како очекувате скопски деца да играт против 1961 а во корист на Пелистер. Иве на гла да застани џабе е. Тоа е, наредна сезона сами треба да си ја завршиме работата

И да има некакви шанси ќе се решат судиите како секогаш во минатото сакате во ракомет, кошарка па и фудбал цел живот иста приказна па дури и на водени лудории му помагаа на копиљаците нема леб за нас во оваа ебана држава!

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom