П
Пљампач
Гостин
10.02.2020 пиши на листата. Ваљда е за ова година. Лани не добија ништоколку шо знам.Ова не се средства добиени лани во Септември?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
10.02.2020 пиши на листата. Ваљда е за ова година. Лани не добија ништоколку шо знам.Ова не се средства добиени лани во Септември?
Значи не се сега добиени и џабе пљампаш?10.02.2020 пиши на листата. Ваљда е за ова година. Лани не добија ништоколку шо знам.
.Nie ne go prajme dokumentarecot tuku germanciteСтрашната ледена дворана абе филмови.
Само просечен Мотокар сеуште поразот од Лемго го доживува рамно на победа како да освоиле ЛШ и живее во филмот од 90-тите.
Не ви стана досадно?
Malce preterva ovoj germanecot so komentarite, nikoj ne tepal gulabi ...![]()
Германски новинар се потсети на Мате, неговиот бенд и „пеколната“ атмосфера во Битола
„Пеколот во Битола“ на мечот меѓу Пелистер и Лемго е актуелен во последните неколку дена во Германија. Новинарот Саша Штат предизвика позитивни реакции со својот подкаст посветен на легендарното полуфинале во рамки од Купот на победниците на Куповите. ПОВРЗАНО >>> Судијата кој мина низ „Пеколот...www.gol.mk

Иначе од извори блиски до управата, дознав инфо дека Бабич сакал да донеси еден среден бек од Нексе.
Се работи за овај лик :
Ако успеј да го договори ќе биди одлично засилување, пошо како шо пишевме и предходно, таков играч фали во ростерот.![]()
SEHA league - official website
www.seha-liga.com: official website for the regional handball SEHA league…www.seha-liga.com
Ќе видиме овие дена дали ќе биди нешто или ќе остани само на муабети.
Dechkoto igra i lev bek i gledaj videoto od ova sezona od seha liga ke vidish deka se raboti za dobar igrac. Pameten poteg ako se gleda deka zamena za Mandalinic e samo Vegar koj spored mene nema nekoj kvalitet pa mozi da se pokrie so ovaj na bek a i da pomozi na sreden. Ima mnogu utakmici ova sezona i mora pogolem roster na igrachi.Нека не се глупираат со вакви играчи, џабе фрлени пари. Ниту е додаден квалитет овој над Периќ и Танкоски ни ништо. Ако им е страв дека малку им се 2 средни бека, ене го вториот тим, затоа служи, нека си земат некое од децата.
Единствено треба голман. А тоа што сеуште не е договорен голман морам да признам е загрижувачко. Или се штеди заради короната, или решија да чекаат некој да банкротира (што само по себе не е лоша идеја, но е екстремно ризична).