Фан клуб - РК Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата Xackep
  • Време на започнување Време на започнување
кој играчки кадар бе дете од 16 години на вашите играчи ви прави 22 одбрани,дете од 16 години ви дава 7 гола на вашата одбрана да биде како што треба во вториот дел ќе се видиме и таму и тука ќе видиш тогаш како ќе биде..поздрав

Поздрав и до тебе ... опстанете вие како тим па ќе видеме после - отом потом, и не се зафркавај тоа дете што дало 7 гола од кај вас (ако дало) сигурно не минало преку играчите од нашиот прв состав , тоа се биле помладите у одбрана ;)

Сабота 19:00ч
Овче Поле - Битола

РК Овче Поле донесе двајца играчи, од Пелистер, едниот е десното крило Васил Митевски (Светиниколчанец), а другиот бил Велешанец и играл среден бек (за овој не сум сигурен дека е баш вака) :D

РК Овче Поле донесе двајца играчи, од Пелистер, едниот е десното крило Васил Митевски (Светиниколчанец), а другиот бил Велешанец и играл среден бек (за овој не сум сигурен дека е баш вака) :D
Ако е среден бек од Пелистер најверојатно е Везенковски.....:cautious:

Ако е среден бек од Пелистер најверојатно е Везенковски.....:cautious:

Незнам искрено, може ми е и грешка веста пренесено, знам бил Велешанец и разбрав од Пелистер, а може и од Борец да е... Иначе, екипата ја напуштиле браќата Трчкови :)

Незнам искрено, може ми е и грешка веста пренесено, знам бил Велешанец и разбрав од Пелистер, а може и од Борец да е... Иначе, екипата ја напуштиле браќата Трчкови :)
ако е велешанец и игра среден бек можно е да е Ивица Илиев....ако е тој добивате многу квалитетен играч и млад...

ако е велешанец и игра среден бек можно е да е Ивица Илиев....ако е тој добивате многу квалитетен играч и млад...
Да Ивица се вика точно и игра центар ... од Велес е, и е многу добар на тренинг се покажува одлично :) ;)

5 гола сите од пенал :)

одлично пуца пенали и во игра е добар организатор..

Победа на РК Овче Поле во пријателскиот натпревар против Струмичката екипа Зомимак со 32-24 :) Играа сите играчи, вклучувајќи ги и помладокот :)

Иначе, за Зомимак играше Мите Караиванов, изгледа толку од РК Пелистер...

Победа на РК Овче Поле во пријателскиот натпревар против Струмичката екипа Зомимак со 32-24 :) Играа сите играчи, вклучувајќи ги и помладокот :)

Иначе, за Зомимак играше Мите Караиванов, изгледа толку од РК Пелистер...
Хаха:)
Дечко,ако го сметаш за загуба заминувањето на Мите од Пелистер,неам коментар,нема шо да дискутираме повеќе за ракомет...:D
Пелистер згреши шо не го избрка уште на почеток на сезона....дрво неделкано...:гик:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom