Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
@c i t r o бекни бе нешо ќе снема лента 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Марко Матиќ најверојатно ќе биде користен во одбраната.. со Кукоски, а со оглед дека си замина Војводиќ.. тој може да помогне и на позиција среден бек.Кога веќе нема амбиции некои екипата и поарно е да ги пуштат Маџовски и Палевски да покажат што можат. Мислам дека може солидни крила да се изделкаат од нив.
И некои од другите трансфери се тотално бескорисни кога веќе се нема некои особени амбиции. На пример тој левиот бек Матиќ, стварно не знам зошто е донесен покрај Талески, Нелоски а најверојатно и Кузмановски.
На голман ептен чкрипи екипата, ако не се погоди по некое чудо некој од од овие новите тешко на екипата и во домашното првенството а не пак во ЛШ.
Дупјачанец ако не е ни познато ни звучно име, е одличен голман, trust meКога веќе нема амбиции некои екипата и поарно е да ги пуштат Маџовски и Палевски да покажат што можат. Мислам дека може солидни крила да се изделкаат од нив.
И некои од другите трансфери се тотално бескорисни кога веќе се нема некои особени амбиции. На пример тој левиот бек Матиќ, стварно не знам зошто е донесен покрај Талески, Нелоски а најверојатно и Кузмановски.
На голман ептен чкрипи екипата, ако не се погоди по некое чудо некој од од овие новите тешко на екипата и во домашното првенството а не пак во ЛШ.
видиќемо.[DOUBLEPOST=1438724943][/DOUBLEPOST]Сите се бањаа на море само Лино се шлупкаше у када. - На тешки маки е нашиов- ама не за клубот, туку како да се измк`не од плаќање данок.Дупјачанец ако не е ни познато ни звучно име, е одличен голман, trust me.
Не е проблем да го плати данокот 27.000 евра.. човекот кога се распаѓаше клубот заработил 300.000 евра, Минчо им даде шут на играчите а довербата повторно ја посвети на Лино, така да чиката е полн како брод.A danok plati li?
Значи поголем плачκовидиќемо.[DOUBLEPOST=1438724943][/DOUBLEPOST]Сите се бањаа на море само Лино се шлупкаше у када. - На тешки маки е нашиов- ама не за клубот, туку како да се измк`не од плаќање данок.Е па, чика Лино - шта си посејао - то чеш и обрати.
http://sportmedia.mk/rakomet/domash...she-vo-more-a-jas-planirav-kako-da-go-opravam