Фан клуб - РК Металург

"Ovdje sam pet godina. Klub sam digao na vrh makedonskog rukometa. Igrali smo u četvrtfinalu Lige prvaka, napravio sam velike stvari, a sad sam od igrača doživio ovakve uvrede", kaže Červar i nastavlja: "Godinu dana ovdje radim bez plaće. Tim sam igračima dao sve. Ja nisam imao primanja, a zbog teške sam se situacije u klubu borio da ih barem oni imaju. Sada ću vam reći što se dogodilo. Neki stariji igrači koji nisu bili zadovoljni minutažom one mlađe su okrenuli protiv mene. Ostaću ovdje još dva dana. Prkos i ponos mi ne daju da odem dok mi se ne ispričaju. Povrijedili su mene, ali i cijelu moju obitelj. Silno sam razočaran, izrekli su takvu gomilu laži, a kad se čovjek potpiše na nešto takvo, onda mora i stajati iza toga. Nisam siguran da svi oni stoje."
http://www.nezavisne.com/sport/rukomet/Lino-Cervar-Igraci-su-izrekli-gomilu-lazi-271989.html

Работел година дена за беспари :LOL:......
Стари играчи кои не биле задоволни со минутажата :pos:, па со кои млади играше бе? Сите се јавно потпишани, како може некој да е потпишан а да не го има тој став, не е ова детска градинка па некој со сила да ги тера да се потпишуваат...
Овој дефинитивно има закачено некој алцхајмер.... :facepalm:
Незнам како само не му е срам и сам не си оди??? Какво алчно копиле значи ццццц...

Еден добро упатен колега во овие работи ми кажа дека Минчо му дал акции на Червар во винаријата. Па не е ни чудо што работел без пари... :rolleyes:

Има процент изборникот во бизнисот на Сковин,наводно му помогнал на Минчо околу пласманот на вината на хрватскиот пазар..:X3:

Minco mu dava vina bez pari na Lino on si gi prodava u Hrvatska i taka im e dogovorot. Za dvajcata najubavo e taka i ovoj pomal trosok i Lino pogolem kjar. Mama si ibale kako i da e Stobi dobro tera so vinata[DOUBLEPOST=1415578781][/DOUBLEPOST]
Има процент изборникот во бизнисот на Сковин,наводно му помогнал на Минчо околу пласманот на вината на хрватскиот пазар..:X3:

Skovin e na gazda Sterjo :)

Minco mu dava vina bez pari na Lino on si gi prodava u Hrvatska i taka im e dogovorot. Za dvajcata najubavo e taka i ovoj pomal trosok i Lino pogolem kjar. Mama si ibale kako i da e Stobi dobro tera so vinata[DOUBLEPOST=1415578781][/DOUBLEPOST]

Skovin e na gazda Sterjo :)
МинчО--СтерјО-Бовин-Сковин... :pos:
Исти курац...:icon_mrgr:

овој муабет е пуштен во 3 верзии
- преку лино идат лимови за хрватска
- вина од стоби
- и некои градежни работи таму се напрвиле преку него

минчо = груевски
лино = мијалков

:icon_mrgr:

:icon_mrgr:

MJI_6819_resize-610x218.jpg

мисовски го пријавиле во ехф стварно овие

до крај инат...

Па како да не го пријават бе... без голмани останаа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom