Фан клуб - РК Металург

Се осеќа.(y) Пред секое дерби ист муабет пуштаат овие од Спортмедиа. Демек ќе влијае тоа на играчите па ќе му биде полесно на Вардар. Одамна не одлучуваат вакви глупости и домашен терен кој ќе биде победник на овие утакмици.
Незнам не сум многу навлезен во вашите меѓусебни игри,само прочитав и реков да прашам.Море да не нема Минчо пари загреота да му позајмиме за филтри да клај :).

Ај бе преку кур више ме нервираат ептен

Дај барем да го ублажиме поразот.. Вардар е премногу моќен а и голема имат подршка од трибините..

Слушам многу јаки сте биле и лани бевте..:pos: Радувајте се на почеток на сезоната тоа ќе ви остане.

Не ми е јасно зашто не играше со Борозан - Циндриќ - Липовина, посебно во второ полувреме кога се кршеше резултатот и кога одбраната на Вардар се врати на 6 метри туку продолжи да се мачи со ниска постава? o_O
И зашто Станиќ не бранеше?
Веројатно само Лино знае зошто.

Не ми е јасно зашто не играше со Борозан - Циндриќ - Липовина, посебно во второ полувреме кога се кршеше резултатот и кога одбраната на Вардар се врати на 6 метри туку продолжи да се мачи со ниска постава? o_O
И зашто Станиќ не бранеше?
Веројатно само Лино знае зошто.

Ништо страшно,го гледав мечов опуштено,сепак почеток на сезона е,младиве се голем потенцијал ама им треба воигрување..ме радува Циндриќ,дечково кине,Мојсо треба брзо да се врати во ритам,Марсениќ да биде поагилен на шест и повеќе да прави простор..му фали искуство во посилни мечеви..плус и Вугринец ако игра на ланското ниво нема место за загриженост,тек е почеток.

Вардар беа надмоќни денес. Не сакам да кобам ама ми личи дека сезонава ќе биде нивна на сите полиња.

Мислам го видов Коциќ на Tristan во Борис Трајковски вечерва :eek:

Брест Мешков го победи Татран Прешов во квалификациите за ЛШ и ќе игра во иста група со Металург. Незгодни беа минатата година во СЕХА останува да видиме како ќе се снајдат во ЛШ.

Без станиќ сезонава тешко, добро е само што веќе нема да се расправаат и тегнат за пари пред секоја сезона.
Ама нема да има замена за него во брзо време...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom