Фан клуб - РК Металург

Некако сите форумџии за тебе испаднаа мали, дан е обратно подзамисли се.

Види , да постоеше ред на форумов ти ќе беше баниран од овде по таква провокација , ама си нашол лабаво и ај ќе трескам што ќе ми падне на ум.

Види , да постоеше ред на форумов ти ќе беше баниран од овде по таква провокација , ама си нашол лабаво и ај ќе трескам што ќе ми падне на ум.
Јебига, после вакви муабети баш ми е мило што се потврдува таа моја констатација.

Ајде и јас ќе ја тестирам мојата констатација и ќе те пријавам . ;)

Ти пропадна констатацијата :sneaky:

Официјално од Вардар не најдов никаква информација , ниту во странски сајт. Не викам дека не грешам .[DOUBLEPOST=1406375456][/DOUBLEPOST]

Која ситуација жити се , Столе отиде од Металург за да биде првотимец во Вардар , а таму му ги носат дедо Тоскиќ и Чипурин .
Нека дојде Столе во Металург и тогаш ќе ве видам. :D
Столе беше на некој начин избркан од Металург, шансите да се врати скоро и да ги нема.
Летото откако отиде од Металург сам тренираше на кеј као лудак, за да после потпише со Одорхеи од Романија една година. После тоа дојде во Вардар.

Се гледа од коа почнал ракомет да гледа,ах Ригелчо бе

Само тие што го немат гледано Мики како игра одбрана може да јадат трици...лани беше главна алка ма Зомимак во одбраната, а да бидам искрен поагресибен и за мене подобар и од Велко и од Ацо. Знам дека ќе ми реплицирате сега сите за овој пост но тоа е само мојата проценка кој мислам дека ќе ја видите кога ќе почне сезоната :)

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Грешка ова не ни заслужува реплика:pos:

Официјално од Вардар не најдов никаква информација , ниту во странски сајт. Не викам дека не грешам .[DOUBLEPOST=1406375456][/DOUBLEPOST]

Која ситуација жити се , Столе отиде од Металург за да биде првотимец во Вардар , а таму му ги носат дедо Тоскиќ и Чипурин .
Нека дојде Столе во Металург и тогаш ќе ве видам.
:D
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Столе си отишол од Металург за да игра прва постава у Вардар...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VneEJVC0BBM#t=897

За неписмени ко Ригел кликнете.

Ау стварно , отиде во Вардар за да дреме на клупа .

Bach-deal-with-it.jpg

Сеа ми е јасно како му е на Стефан чим вака туп чоек ко тебе му се има закачено ко пијавица:icon_lol:

Ај раус!

@Ne_sum_ja зошто мислиш трета класа дефанзивец , ај образложи .

Можда погрешно се изразив. На Вардар моментално не му треба во однос на другите играчи, на Металург ваљда ќе му брка работа. :)

Настрана тоа, Вардар оваа година ќе игра уште побрз ракомет со помалку измени изгледа, една максимум две. Абутовиќ е далеку поквалитетен од Кукоски во однос на одбрана па дури и помлад од него за две години мислам. Така да во средина на тројка и четворка ќе бранат Абутовиќ со еден од пикерите најверојатно. Ако се иде со двајца дефанзивци Растворцев е исто далеку поквалитетен и поискусен од Кукоски. Тоа најубаво се виде на последната утакмица со Вардар-Металург пред повредата кога жутиот и Наумче едвај два пати поминаа покрај него.

И добронамерна забелешка друже, еден куп глупости изнапиша последниве две - три страни тука, без навреда.

@Ne_sum_ja , можеби алудираш на Лацковиќ на тоа дека Вардар ќе игра со помалку измени , но сметам дека Лацковиќ не е подготвен да игра константно и напад и одбрана. Абутовиќ можеби е подобар од Кукоски во одбрана , но од каде знаеме кога не му се даде шанса , Кукоски е поснажен од Абутовиќ . Главен проблем на Вардар е нужната измена на Дујшебаев кој е реално тапа во одбрана освен ако не се подобри нареднава сезона , а се сомневам .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom