Фан клуб - РК Металург

Палмарсон и Дувњак никогаш нема да дојдат во Македонија , во Македонија идат дедовци на залез на кариера , толку се можностите . Е тоа што влеговте во филм дека може да дојде Палмарсон , Канељас во Македонија , треба да ви стане јасно дека нема ни да дојдат.
Среќа Душебаев е дедо...исто и Македа е дедо...

Палмарсон и Дувњак никогаш нема да дојдат во Македонија , во Македонија идат дедовци на залез на кариера , толку се можностите . Е тоа што влеговте во филм дека може да дојде Палмарсон , Канељас во Македонија , треба да ви стане јасно дека нема ни да дојдат.
Мхм, ко што не дојде Штербик :icon_lol:

Мхм, ко што не дојде Штербик :icon_lol:

Штербик го почитувам , омилен ми е . :)

Ама со такви повреди тешко да се врати во форма , се надевам ќе ме демантира.[DOUBLEPOST=1406371813][/DOUBLEPOST]
Среќа Душебаев е дедо...исто и Македа е дедо...

Македа нели е играч на Нант?

Штербик го почитувам , омилен ми е . :)

Ама со такви повреди тешко да се врати во форма , се надевам ќе ме демантира.[DOUBLEPOST=1406371813][/DOUBLEPOST]

Македа нели е играч на Нант?
Македа го договирја пред неколку месеци за не оваа туку од наредна сезона да игра во вардар...

Падна во вода лажниот морал на Вардар дека ќе сме ја уништеле кариерата на Столе Стоилов , а се тоа нивни деца биле ама богатиот Металург ги купувал , а каде се сега тие да ги задржат овие играчи туку купуваат дедовци . :vozbud:
Леле ај бе иди поднаучи малце ракомет за што се дешаваше по лигиве, 2010, 2011 година кога не беше популарен ракометов. Појма немаш штом ги споредуваш двеве ситуации.[DOUBLEPOST=1406373880][/DOUBLEPOST]
Македа го договирја пред неколку месеци за не оваа туку од наредна сезона да игра во вардар...
Абе немало официјално дали разбираш :@

Епа ајде нека каже легендата ваша Лико дали е официјален . :vozbud:

Јас да сум поднаучел кога ракометот не бил популарен , а стварно бил непопуларен ? Се надевам тролаше со ова , еве научив нешто , ракометот се вивнал во популарноста од 2012 година.

Јас да сум поднаучел кога ракометот не бил популарен , а стварно бил непопуларен ? Се надевам тролаше со ова , еве научив нешто , ракометот се вивнал во популарноста од 2012 година.
http://ekipa.mk/horhe-makeda-dve-godini-vo-vardar-no-od-2015-godina/

Eве ти од портал што цело време јаде трици за вардар ...они дури потврдиле....

Кој црн Лико бе чоек, Македа е играч на Вардар. Зошто не признаеш барем еднаш кога ќе згрешиш туку тераш инает? Што го мешате Лико кога му се смеевте кога пишеше за Штербик дечкото?

И да, се гледа дека пратиш ракомет од Ниш натака, затоа што ги спореди ситуациите на Столе и Кукоски. Тој што прател тогаш ракомет немаше да тресне вакво нешто.

Официјално од Вардар не најдов никаква информација , ниту во странски сајт. Не викам дека не грешам .[DOUBLEPOST=1406375456][/DOUBLEPOST]
И да, се гледа дека пратиш ракомет од Ниш натака, затоа што ги спореди ситуациите на Столе и Кукоски. Тој што прател тогаш ракомет немаше да тресне вакво нешто.

Која ситуација жити се , Столе отиде од Металург за да биде првотимец во Вардар , а таму му ги носат дедо Тоскиќ и Чипурин .
Нека дојде Столе во Металург и тогаш ќе ве видам. :D

Официјално од Вардар не најдов никаква информација , ниту во странски сајт. Не викам дека не грешам .[DOUBLEPOST=1406375456][/DOUBLEPOST]

Која ситуација жити се , Столе отиде од Металург за да биде првотимец во Вардар , а таму му ги носат дедо Тоскиќ и Чипурин .
Нека дојде Столе во Металург и тогаш ќе ве видам. :D
Столе во Металург назад ќе дојде кога врбата ќе роди грозје како прво. А како второ ти викам иди читни малце што се дешаваше пред Ниш, очигледно е дека појма немаш, пријателски совет ова. ;) Трето, Столе е опериран на едното колено пред 5-6 години, тоа што го повреди против Хамбург повторно и не може да го играш без замени секој меч по 60 мин освен ако не сакаш да заврши кариера за две години. Затоа бевте смешни кога киневте зелени некои од вас дека не играл против Фленсбург зашо у кафана завршил ноќта. Четврто, од дедо Тоскиќ и од дедо Чипурин, Столе научи 3392432423432 работи и го смири карактерот на терен. Петто, Столе не замина од Металург, туку Металург го држеа заложник. Има и шесто и седмо за ситуацијава ама ајде доста се овие ко за почеток.

Никој не кинел зелени за тоа што одел во кафана , напротив само навивачи на Вардар го пишуваа тоа . Столе да научил нешто од Тоскиќ и Чипурин не верувам , од трупот Тоскиќ не може ништо да се научи . Столе направи погрешна проценка што отиде во Вардар , ама се надевам ќе се премисли кога ќе сфати дека ќе си ја зафркне кариерата заради гореспомнати дедовци. Кога можеше и малиот Маркоски да дојде во Металург значи и за Столе имало место .

Никој не кинел зелени за тоа што одел во кафана , напротив само навивачи на Вардар го пишуваа тоа . Столе да научил нешто од Тоскиќ и Чипурин не верувам , од трупот Тоскиќ не може ништо да се научи . Столе направи погрешна проценка што отиде во Вардар , ама се надевам ќе се премисли кога ќе сфати дека ќе си ја зафркне кариерата заради гореспомнати дедовци. Кога можеше и малиот Маркоски да дојде во Металург значи и за Столе имало место .
:facepalm: и јас па се мачам да пишувам, ај нема везе.

Па нема што да коментирам повеќе штом фејспалм ставаш на таа реченица .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom