Фан клуб - РК Металург

Честитки за пласманот, кој и да ви се падне понатаму, мислам дека ќе биде јако :D

После Скопје знаев дека ќе идеме даље, ама не дека и ќе победиме. Какви ѕверови. Уште па се јачаат бркале 6 разлика. :D
Вчера беше неверојатен ден. Македонска доминација во европскиот ракомет.

Металург не ги пречека никој?

Не провоцирам, не ми е тоа намерата, не буцкај само прашав оти неможам да најдам слики за нив :)

Глупа ситуација еј, двата тима ист подвиг за едниот преполно, за другиот еден новинар. Не сфаќам, нема ли Металург навивачи свои?

Не провоцирам, не ми е тоа намерата, не буцкај само прашав оти неможам да најдам слики за нив :)

Глупа ситуација еј, двата тима ист подвиг за едниот преполно, за другиот еден новинар. Не сфаќам, нема ли Металург навивачи свои?

Металург две години по ред е во четвртфинале , нема ваква еуфорија како Вардар кој првпат е во четвртфинале . Пласманот на Металург воопшто не беше доведен до прашање после убедливата победа во Скопје.
Искрено пречек за пласман во четвртфинале е малце претеран .

Ок, ок го сфаќам хуморот, не прашувам повеќе, сфатив :)

Абе ви стигнува известување коа ќе се спомене Вардар и Комити во темата па што на секое се залетувате како загари?
Дај, никој не ви се плетка во другата тема коа зборите за се и свашта. Остајте, тука тие што си коментираат нека коментираат, не исправајте криви дрини, а тоа кој колку го сака клубот вие си знаете.

Џабе се објаснувате, коа секако ќе ве бришам.

Абе ви стигнува известување коа ќе се спомене Вардар и Комити во темата па што на секое се залетувате како загари?
Дај, никој не ви се плетка во другата тема коа зборите за се и свашта. Остајте, тука тие што си коментираат нека коментираат, не исправајте криви дрини, а тоа кој колку го сака клубот вие си знаете.

Џабе се објаснувате, коа секако ќе ве бришам.
А зошто си го избришал и мојот пост? Имаше негде провокација или не? Читав глупости на 3 страни наакано за то колку се Комити верни на својот клуб ко че победува и поставив едно едино прашање и наеднаш истото е избришано тука, а за разлика од фан клуб Миравци никој ништо ни гледа, ни реагира и ни превзема. Таму си шлапаат се шо треба и не треба со образложение дека ИМААТ ТАМУ ПРАВО. Вистина е, ама тогаш јас имам право ТУКА да поставам прашање.
Сега почнува да ми станува јасно зошто се повеќе о повеќе луѓе заминуваат од форумов...
Поздрав до тебе

Задоволен сум од ждрепката, многу ќе ми биде мило доколку го плеснеме во Скопје најтрофејниот ракометен клуб.. но да не летаме уште сега во облаци сепак се работи за Кил, клуб кој што претставува страв и трепет за секој противник, ни најмалку сличен на Колдинг но најбитно е нашите момци да го остават срцето на терен и да одиграат на ниво како и до сега па што ќе биде нека биде. Направивме многу голем успех оваа сезона.. успеавме да совладаме многу гиганти.. стигнавме до осумте најдобри екипи во Европа па нема да ми биде криво доколку не дај боже не отпаднат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom