- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.940
- Поени од реакции
- 14.598
Тоа е таа ваша бездушност која сите ја зборуваме.Нека брани најдобро што може, после нека крши глава. Под 15 одбрани ако има ќе сметаме дека овие од Сава го поткупиле.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е таа ваша бездушност која сите ја зборуваме.Нека брани најдобро што може, после нека крши глава. Под 15 одбрани ако има ќе сметаме дека овие од Сава го поткупиле.
Според тоа што го пружија двата тима до сеа по мене двете ќе тепа Вардар.
Вашата управа ограничува карти не Вардар. Изгледа на некој друг му прпа.
Грешка си. Во едно интервју Самсоненко изјави дека Доне г води тренинзите а он е одговорен за изборот на играчи за време на натпреварот, шо значи не ќе да е точно тоа дека не се знае кој влегува кој излегува.Металург изгуби од тим без тренер, значи Самсоненко си се шета по линија, не се знае кој влага, кој излага, сами си играат.И браво за нив, играат тимски за да победат, а не како Металург секој со секого се кара, СИТЕ НА ЛИНО МУ СЕ ДЕРАТ У ФАЦА!???
Ме разочараа.
Грешка си. Во едно интервју Самсоненко изјави дека Доне г води тренинзите а он е одговорен за изборот на играчи за време на натпреварот, шо значи не ќе да е точно тоа дека не се знае кој влегува кој излегува.
И ти си у правоСлушнавме некој приказни дека после тоа имало инцидент во соблекувалната на Металург, каде што биле шамарани од Пиратите.
Не ми раскажувајте дека кој било пијан или издрогиран навивач е културен и го сака доброто за својот клуб.
Вчера Самсоненка буквално ја измоча целата ракометна европа, што му се смееше како може еден бизнисмен да седи на клупа и да командува кога тоа може да го прави некој ракометен тренер со многу медали и голема плата. Браво за него во тој дел.
А за Металург, најубаво ќе биде да не се збори, ти ако немаш крв во вакви дуели подобро не излегувај на терен, седи си дома и гледај на ТВ.
Слушнавме некој приказни дека после тоа имало инцидент во соблекувалната на Металург, каде што биле шамарани од Пиратите. Можеби најдобрата работа што ја направија цел натпревар.
За организацијата на натпреварот мислам дека е време некој да сноси последици во Металург. Неможе некој што седи на терен(со долгата коса) да фрла столчиња на терен или некој си пеач-спикер да го тегне делегатот.
Металург - размислете сакате да бидете голем клуб и да организирате натпревари од висок калибар или да останете мал клуб и организирајте си маалски утакмици во Автокоманда.
П.С. Немојте повторно да ми кажувате дека Комитите не напаѓале обични навивачи. Мои пријатели беа избркани од блок 2 со сезонски карти. И тоа со зборовите ако сакате тука да седите подобро соблечете го дресот. Со мои очи видов како беше плукан Миркуловски и неговата жена до него. А бројни коментари читам како биле напаѓани жени и деца и бркани од своите места. Не ми раскажувајте дека кој било пијан или издрогиран навивач е културен и го сака доброто за својот клуб.
Па тоа не се напданти бе другар, туку убаво им било објаснето, што бара он у дел на Вардарови навивачи, со Метлаург обележја, плус тоа коа нека си плачат кај Минчо, зашто они мислеа дека ќе не сопрат да не влеземе 500. Додуша ни сопреа едно 200-300 души пред врата. Не за џабе се пееше на крај на утакмицата ОВа е домашен терен. Пошо Вардар не може да во СКопје да игра како гостин, тоа треба да ви биде јасно.
И од мука што немате што да вратите се фативте за ова. Зашто не се фативте за тоа што од кај Пирати летаа парички рачки, и што ти уште не кон нашитте играчи??
Имале блок карти, голем кур нема ништо да им биде ако стоеле една утакмица, нема сигруно да умрат.