Фан клуб - РК Металург

Што беше причината да каже некој не ми текнува што Козлина доби шут карта ?
По се изгледа вистина испадна тоа дека гомната на Металург одат во Вардар. :D

Немаше причина скоро безкорисен беше,плус повреден многу од времето и решија да го шутнат заедно со Додер,Батиновиќ играчи што земаа голема плата а само за во сеха ги биваше.

Може една од причините беше што типот пак беше повреден и не можеше да помогне против вардар кога ја изгубија титулата.
Искрено и објективно вака,глуп и непотребен потег од управата на вардар,ама вие си знаете.

Од каде ова?

Муабетот беше дека Лино дознал дека Младен земал пари од Вардар за да одигра слабо во решавачките натпревари и затоа е избркан. Имаш назад во темава побарај беше веќе напишано. Колку е ова точно не се знае.
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 19:08 ---

Како што сте тргнале ај земете го и Престап, може и пари да ви дадеме ако треба? :pos:Па и Мојсовиќ ќе го прекрстиме ако ви прави мерак :ROFLMAO:

Како што сте тргнале ај земете го и Престап, може и пари да ви дадеме ако треба? :pos:Па и Мојсовиќ ќе го прекрстиме ако ви прави мерак :ROFLMAO:
Сепак ваши гомна се тоа ти текнува ? :D
Нас не плашат вашите нови засилување: Козлина, Мите,
Најмногу не плаши вашиот експерт на клупа, докажаниот искусен тренер со многу успеси и медали, господинот Самсоненко :cuc:.
Абе и еден Кастратовиќ кој е никој и ништо му зема бод на великанот ваш.

Гледам епте јако се засилувате со Чоровиќ :pos::pos:

Сепак ваши гомна се тоа ти текнува ? :D

Абе и еден Кастратовиќ кој е никој и ништо му зема бод на великанот ваш.

Гледам епте јако се засилувате со Чоровиќ :pos::pos:

Сега се ваши ти текнува? :icon_mrgr:
Со втор состав нерешено. Кастратовиќ е некој и нешто за Самс. :свиркам:

Сега се ваши ти текнува? :icon_mrgr:
Со втор состав нерешено. Кастратовиќ е некој и нешто за Самс. :свиркам:
Ми текнува, а тебе ти текнува дека тој ден со гомната коа искочи дека имавте пораз од нас ? И после цела сезона губевте, од другата се смени. Битно муабетот е дека со ваши гомна ве тепавме :icon_mrgr:
Тие детски муабети втор состав бла бла на деца не тука. Еве ќе видиме на престојниве дуели Доне и Самсонеко што ќе направат, а што Червар тренериштето :icon_lol:

Ми текнува, а тебе ти текнува дека тој ден со гомната коа искочи дека имавте пораз од нас ? И после цела сезона губевте, од другата се смени. Битно муабетот е дека со ваши гомна ве тепавме :icon_mrgr:
Тие детски муабети втор состав бла бла на деца не тука. Еве ќе видиме на престојниве дуели Доне и Самсонеко што ќе направат, а што Червар тренериштето :icon_lol:

Доне е добар, јас се надевам Самс дека ќе им биде главен и него ќе го слушаат. Сепак он е газда :D

Доне е добар, јас се надевам Самс дека ќе им биде главен и него ќе го слушаат. Сепак он е газда :D
Барем е на терен и се вклучува во играта, а не е како вашите да седат зад делегатите и да вршат притисок, спортски чоек си е, се глеа :свиркам:

Барем е на терен и се вклучува во играта, а не е како вашите да седат зад делегатите и да вршат притисок, спортски чоек си е, се глеа :свиркам:

Признавам, се гледа дека има голема љубов кон ракометот ако продолжи вака еден ден ќе стане голем стратег :icon_lol:

Kај и да е ќе дојде денот кога Самсоненко ќе влезе на лев бек...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom