Фан клуб - РК Металург

rk-metalurg-logo_final-3_resize1-610x219.png

д денеска почна со работа телевизијата на Металург. Реализацијата на проектот “Металург ТВ“ е во склад со нашата желба да создадеме канал преку кој нашите посетители и нашите навивачи ќе можат да имаат визуелна слика за се што се случува во и околу Металург. Нашите посетители ќе имаат можност да гледаат видеоматеријали од наше производство. Ќе имаме видеоинтервјуа, изјави на наши и на гостински ракометари, видеоматеријали од нашите натпревари, видеоприлози и тн.
“Металург ТВ“ можете да го следете преку линковите ставени на нашата официјална интернет-страница или директно на сајтот на нашата телевизија http://rkmetalurg.tv/.

http://www.youtube.com/watch?v=D1GFObVT4H8
Momakov na 09:09 poznat li vi e ???Da ne bese slucajno REPREZENTATIVEC NA MAKEDONIJA ??Beda od narod sme,samo kaj nas go ima ova,nikade na drugo mesto vo svetot...

Он оддамна си има кажано дека желба му е кариерата у Партизан да ја заврши :pos::pos:
Смешна нација сме стварно, чудо е како опстојуваме сеуште. :)

Он оддамна си има кажано дека желба му е кариерата у Партизан да ја заврши :pos::pos:
Смешна нација сме стварно, чудо е како опстојуваме сеуште. :)
Pee na srpski so luge koi nas ne narekuvaat Albanci i ni vadat grcki znaminja.....po prost covek od MAKEDONCETO na ovoj svet nema...definitivno nema...Albancive tuka kaj nas mozat casovi i casovi da ni drzat za patriotizam !!

Дали сериозно тоа е Наумче???????????????????????????????????????:eek:

Да беше играч на Барселона,Хамбург,Кил... до сега сто пати ќе го отпуштеа.

И после станиќ штетел на угледот на тимот. :icon_lol: ама озбилно колку е дебилно да си капитен на македонски тим што игра Л.Ш. и да те фати камера како се дивиш на српски тим,пееш песни,се тетеравиш итн итн.
Е море наумче наумче,следен пат кога ќе игра репрезентација ако почне да изиграва тренер/мотиватор на тајм аут лазаров таков шамар треба да му влепи да не му текне уште еднаш да изиграва патриот или незнам што. Па уште ќе изјавува на плоштад мило му било србите што ги тепале,гледам. Металург ако се ТИМ одма ќе му ја симнат капитенската лента и ќе го испратат во партизан да си ја заврши кариерата таму со полупрофесионалните српски тимови,ама не се,оваа сезона посебно последниве месеци ептен ме разочараа како тим,во секој смисол.

А инаку ете што зборам јас,дека македончето си има комплекс од србите и тоа е тоа,затоа ќе го дупат кај сакаат,"нема да го разбираат",ќе ја викаат македонија јужна бановина.......и после ќе се чудиме од каде навивачи на партизан против мзт(не дека има врска) ете такви изгубени во паметот,"патриоти" како наумче. Жално.

Ушле врати се у Металург да тренираш мочко еден,тимот ти е у резултатска криза а не да се дереш на трибина црно бјели свет ебале те црнци и белци :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom