Што беше причината да каже некој не ми текнува што Козлина доби шут карта ?
По се изгледа вистина испадна тоа дека гомната на Металург одат во Вардар.
По се изгледа вистина испадна тоа дека гомната на Металург одат во Вардар.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По се изгледа вистина испадна тоа дека гомната на Металург одат во Вардар.![]()
Од каде ова?Ако е вистина дека Младен земал пари за одлучувачките натпревари против Сава, тогаш не ни треба.
Од каде ова?
Од каде ова?
По се изгледа вистина испадна тоа дека гомната на Металург одат во Вардар.![]()
Сепак ваши гомна се тоа ти текнува ?Како што сте тргнале ај земете го и Престап, може и пари да ви дадеме ако треба?Па и Мојсовиќ ќе го прекрстиме ако ви прави мерак
![]()
Абе и еден Кастратовиќ кој е никој и ништо му зема бод на великанот ваш.Нас не плашат вашите нови засилување: Козлина, Мите,
Најмногу не плаши вашиот експерт на клупа, докажаниот искусен тренер со многу успеси и медали, господинот Самсоненко.
Сепак ваши гомна се тоа ти текнува ?
Абе и еден Кастратовиќ кој е никој и ништо му зема бод на великанот ваш.
Гледам епте јако се засилувате со Чоровиќ![]()
Ми текнува, а тебе ти текнува дека тој ден со гомната коа искочи дека имавте пораз од нас ? И после цела сезона губевте, од другата се смени. Битно муабетот е дека со ваши гомна ве тепавмеСега се ваши ти текнува?
Со втор состав нерешено. Кастратовиќ е некој и нешто за Самс.![]()
Ми текнува, а тебе ти текнува дека тој ден со гомната коа искочи дека имавте пораз од нас ? И после цела сезона губевте, од другата се смени. Битно муабетот е дека со ваши гомна ве тепавме
Тие детски муабети втор состав бла бла на деца не тука. Еве ќе видиме на престојниве дуели Доне и Самсонеко што ќе направат, а што Червар тренериштето![]()
Барем е на терен и се вклучува во играта, а не е како вашите да седат зад делегатите и да вршат притисок, спортски чоек си е, се глеаДоне е добар, јас се надевам Самс дека ќе им биде главен и него ќе го слушаат. Сепак он е газда![]()
Барем е на терен и се вклучува во играта, а не е како вашите да седат зад делегатите и да вршат притисок, спортски чоек си е, се глеа![]()
Барем е на терен и се вклучува во играта, а не е како вашите да седат зад делегатите и да вршат притисок, спортски чоек си е, се глеа![]()