Со Барса е подобро само прво полувреме да играат сите па во второ да ротира. И Миркуловски кога се враќа.. Со него се секако посилни.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Него зборот ми беше за со Барселона, што мислите подобро е свесно да му ја препуштат играта и да си изгубат, а после да се стегнат за Динамо или да се оди со сите сили и на овој натпревар ?
Мислам дека колку и да се силат за Барса нема шанси да ги победат така да според мене подобро е свесно да си изгубат.
На секој натпревар се игра со сите сили. Ако дадат се од себе против Барселона не значи дека нема да можат да дадат 100% и против Динамо Минск. Лига на Шампиони е ова, сериозна екипа не можи да си дозволи да калкулира така.
Зависи со колкави сили располагаш, значи спортски е да се игра на секој натпревар максимално, но дали е тоа паметно е друго прашање. Исто и лани имав став дека натпреварите со Киелце( посебно вториот) треба буквално да ги предадат, за да можат да играат во мак првенството и излезе дека сум бил во право. Брзиот ракомет на Барселона па и гостинскиот терен мислам дека немаат шанси да го совладаат, така да само ќе се истрошат. Покрај тоа Миркулоски нема да биди спремен за Динамо, а Атман се мачи со повреда.
Ако Атман се мачи со повреда, ваљда нема да игра денес со Партизан.?
И мени ми се гледа дека судииве немаат врска, или грешка сум?
Браво за Пешевски и Талески
Не грешиш, и на мене а и на многу други така ни се чиниП.С. Можеби грешам ама ми се чини дека на Металург сите 3 голмани им се подобри од оние 5 на Вардар. И Мијатовиќ и Митревски редовно добро бранат во СЕХА.
Мислам дека само Вепарот со 132 кила од Вардар е подобар од Митревски, али Станиќ и Мијатович се боље од него...