Фан клуб - РК Металург

Да не знае некој зошто на 2 мин пред крај и предност на Металург не се пееше за момчето од Гоцевата (те)раса?

Зашо Гоце ја фрли топката у трибини :pos:

Да не знае некој зошто на 2 мин пред крај и предност на Металург не се пееше за момчето од Гоцевата (те)раса?

Зошто се играше ракомет а не балетска претстава со кореографија од лебедово езеро :pos::pos: а башка се учиме на тујги грешки, ете и без пеење бодче падна. Има друже по форимов рубрика за музика, врвни музчки експерти и кореографи :facepalm: ке ти помогнат за ова прешање :pos: овде се навивачи, си ја утнал рубриката ;)

Друже интересна претпоствка пиша, ама ја утна не ти е точна. По твое ако некој го немало на нет значи дека нее навијач ? Ако мислеше нов на форумот тогаш да. Види кога одев јас по натпрвари не само што немаше интернет туку неавме дома ни компјтери ;) но одевме и гледавме у живо, па валда сме биле навијачи, симпатизери и што е најбитно навивавме за тимви со домашни играчи, играчи кој секојдневно се срекава по скопските улици и низ насебите, играчи што неможеј да опстанат со парите од спортот зашто ги немаше и беа приморани навечер да работат по разни локали итн да не именувам сега имиња што чесно и од срце играа а не како денес само за кеш, ама тоа другарче други времиња биле ;) . Што се однесува до Вардар, никој не го потценува, нормално дека како македонец драго ми е да победува и не само вардар туку било која мак екипа со протвници од надвор. Незнам зашто вас ви пречи Металург, за потсетување благодарение на Металург сте дирекно во група на ЛШ не го газите патот на квалификаци ;)

Ne deka si nov na forum ne me svakaj pogresno, za novokomponovani fanovi na metalurg mislam sto kaj bea pred izvesno vreme tie istite? Od kaj izniknaa pa taka da se osmelat da zborat za eden Vardar koj e najtrofeen tim? Vardar mozebi ja nema goleminata na eden Pelister od minatoto. Navivaci-soncogled ima Metalurg napravil uspeh i ajdeee site sme za nego, utre Zonimak da bide ajdee za niv. Za ovde na forumov da ne zboram kakvi se legendi ima nema potreba od muabet.

Zosto imame protiv Metalurg? Kako da neame.. so takva seljacka uprava da ne gi imenuvam nema potreba, takov pederski tim znaeme lani kakva im bese celta da dojdat do titula, so provokacii i slicno se so cel da napravat incident za takov li evropski tim zborime? Skapanici! Za lino plackoto li sto vo domasno prvenstvo celo vreme vrsi pritisok na sudii. Drugo olaf neso iskomentira poveke sme bile srekni sto Metalurg kiksnal, ma kako ne ic ne mi bese gajle so ke napraat samo odredeni clenovi tuka nekako mn pocnaa da se kurcat pred vreme pa gi snajde neso sosema drugo

Ne deka si nov na forum ne me svakaj pogresno, za novokomponovani fanovi na metalurg mislam sto kaj bea pred izvesno vreme tie istite? Od kaj izniknaa pa taka da se osmelat da zborat za eden Vardar koj e najtrofeen tim? Vardar mozebi ja nema goleminata na eden Pelister od minatoto. Navivaci-soncogled ima Metalurg napravil uspeh i ajdeee site sme za nego, utre Zonimak da bide ajdee za niv. Za ovde na forumov da ne zboram kakvi se legendi ima nema potreba od muabet.

Zosto imame protiv Metalurg? Kako da neame.. so takva seljacka uprava da ne gi imenuvam nema potreba, takov pederski tim znaeme lani kakva im bese celta da dojdat do titula, so provokacii i slicno se so cel da napravat incident za takov li evropski tim zborime? Skapanici! Za lino plackoto li sto vo domasno prvenstvo celo vreme vrsi pritisok na sudii. Drugo olaf neso iskomentira poveke sme bile srekni sto Metalurg kiksnal, ma kako ne ic ne mi bese gajle so ke napraat samo odredeni clenovi tuka nekako mn pocnaa da se kurcat pred vreme pa gi snajde neso sosema drugo

Се е ок друже нема замерки (y) , може лошо сум укапирал па само сакав да објасанам ете да нема забуни. Искрено немам ништо против вардар, и навстина е лудост и да се има со оглед дека на времето (ех ју -пред и после шампионските денови на фк- вардар ) не сум пропуштал утакмица така да зашто да имам против рк вардар. Драго ми е кога победува, сепак е мк екипа но во мегусебните дуели мојата страна е јасна . Нема потреба за нервоза по фан стрниве, едноствно провокаците се повише од терање мајтап а не нешто друго така да се ок ;)
Притисоците на суидиите секде ги има, дури и гигантите го прават тоа, едноствно тоа е прљавата страна на спортот
--- надополнето: 6 октомври 2013 во 01:16 ---
Muzikalni sme mnogu :D koj pee zlo ne misli :D

што музика се пее ? ако нешто народно утре да преговарам за тезга, комшијта се жени ;) :icon_mrgr: 10% од кешот за мене, ама и 20 % од лепенките за чело.... псстттт има и гастербајтери па ке падне и некој европеец, фер понуда ? :D:D

Се е ок друже нема замерки (y) , може лошо сум укапирал па само сакав да објасанам ете да нема забуни. Искрено немам ништо против вардар, и навстина е лудост и да се има со оглед дека на времето (ех ју -пред и после шампионските денови на фк- вардар ) не сум пропуштал утакмица така да зашто да имам против рк вардар. Драго ми е кога победува, сепак е мк екипа но во мегусебните дуели мојата страна е јасна . Нема потреба за нервоза по фан стрниве, едноствно провокаците се повише од терање мајтап а не нешто друго така да се ок ;)
Притисоците на суидиите секде ги има, дури и гигантите го прават тоа, едноствно тоа е прљавата страна на спортот
--- надополнето: 6 октомври 2013 во 01:16 ---

што музика се пее ? ако нешто народно утре да преговарам за тезга, комшијта се жени ;) :icon_mrgr: 10% од кешот за мене, ама и 20 % од лепенките за чело.... псстттт има и гастербајтери па ке падне и некој европеец, фер понуда ? :D:D

Aaa znaci ke ima rabota :D mora da dogovorime gotovo, dur e vreme da fatime nekoj dinar :D

Комедии ви се темиве за Вардар и Металург (y)

Искрено ќе прекинам да ги отворам темиве ако вака се продолжи. Откако станаа двете екипи јаки веќе ова е неиздржливо. На секој 1 квалитетен пост со некоја информација или анализа, има по едно 40 со препукувања и тоа цело време за истите работи. Мене стварно не ми е јасно како не им се има здосадено после толку време...

Za toa sto nekoj tuka go tupat od koga nastana seha ligava pa se do denes, neka go otvorat toa sto go imav postaveno so naumce I filip pa neka vidat sto licno mislat za ligava nasite najdobri reprezentativci. Seha nema nikakvo znacenje, zasega taa e samo eden pokvaliteten trening za ekipite. Za onie koi se vo ls toa bi znacelo samo odrzuvanje na formata pomegu natprevarite vo ls.

Za toa sto nekoj tuka go tupat od koga nastana seha ligava pa se do denes, neka go otvorat toa sto go imav postaveno so naumce I filip pa neka vidat sto licno mislat za ligava nasite najdobri reprezentativci. Seha nema nikakvo znacenje, zasega taa e samo eden pokvaliteten trening za ekipite. Za onie koi se vo ls toa bi znacelo samo odrzuvanje na formata pomegu natprevarite vo ls.

И јас тоа го мислам за СЕХА лигата. И оваа сезона имам блок карта за ЛШ, долго време го гледам Металург, ама таа СЕХА лига никако да почнам да ја гледам. Резултатите во весник ги читам. Само во Final 4 може некој натпревар да погледам.
Додека не направат победникот на СЕХА да игра во ЛШ или да има некоја друга (парична) награда, оваа лига за нашите екипи треба да си остане само како еден појак тренинг пред главните натпревари.

А тоа што некои екипи се скапаа од фалење што го освоиле пехарот (што и јас можам да им го купам од Џамбо) не значи дека СЕХА лигата е нешто што мора да се освои.

Што бидна со тоа натпреварите од СЕХА лигата да се играат во Велес?
Гледам со Нексе играле во Борис Трајковски.. некако по се исплаќа да се реновира салата во Велес, или да се игра на некој друг терен, отколку да се играат натпревари во Борис Трајковски, каде бааѓи скапичко е.

И јас тоа го мислам за СЕХА лигата. И оваа сезона имам блок карта за ЛШ, долго време го гледам Металург, ама таа СЕХА лига никако да почнам да ја гледам. Резултатите во весник ги читам. Само во Final 4 може некој натпревар да погледам.
Додека не направат победникот на СЕХА да игра во ЛШ или да има некоја друга (парична) награда, оваа лига за нашите екипи треба да си остане само како еден појак тренинг пред главните натпревари.
А тоа што некои екипи се скапаа од фалење што го освоиле пехарот (што и јас можам да им го купам од Џамбо) не значи дека СЕХА лигата е нешто што мора да се освои.

мислам дека оваа година фондот за награди е 1мил ? , некој има сигурна информација ?
бидејќи ако се како лани, џабе замарање, сега барем влегоа гаспром ?

Натпреварите од СЕХА оваа година ќе се играат во Борис Трајковски.

Денеска очекувам да играат младите и да си победат фино лепо :) Првиот тим би требало да изиграат 15 тина мин колку да се растрчаат, се што ќе биди над оваа минутажа ќе биди разочарување за мене. Мијатович, Ојлески, Мандич, Мартин М, Талески, Кеџо, Златко е сега во зависност од резултатот ќе се замешува тука некој и до прв тим :D Аман веќе одвај чекам да проработи некој од тие младинците барем против овие.

Него зборот ми беше за со Барселона, што мислите подобро е свесно да му ја препуштат играта и да си изгубат, а после да се стегнат за Динамо или да се оди со сите сили и на овој натпревар ?
Мислам дека колку и да се силат за Барса нема шанси да ги победат така да според мене подобро е свесно да си изгубат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom