- Член од
- 18 март 2009
- Мислења
- 1.120
- Поени од реакции
- 343
Неам намера да развивам дискусија понатаму по однос на ова, терајте си слободно.
Само де малце подистражете за ракометот у Македонија низ годините, нема да тропате небулози и глупости па да ви се смеат. Бар сега е лесно, сите по дома имаме интернет.
Те разбирам, ама покрај ракометот имам и многу други работи па немам време за толку кратко време да ја истражам цела историја на мк ракометот и се што сум пропуштил, затоа се трудам колку можам. Но нормално е кога човек нешто не знае и прашува, да му кажиш и објасниш, а не да му се смееш заради тоа што не знае. Ако сум правел така ќе требало да му се смеам на секој втор со кој сум водел разговор. Значи не се натпреварувам со никој тука, не сум член на навивачка група за да се контрирам со оние кои се, од првиот пост тука сум напишал дека имам најмало ракометно познавање од сите останати и која е причината за некој да ми дај таков одговор на моето прашање не ми е јасно.
--- надополнето: 30 јуни 2013 во 22:30 ---
Fixed...
Која игра бе жити све, пензинерски ракомет 2 на саат со судии и плачење по весници пред и после натпревар дури и добиен натпревар... Кажи си дека си дете од провинција скоро населено во СК што си има проблем со Вардар и дека си помодар денес за Металург утре ќе биде некој трет ако има успех...
И да подобро е да навиваш за еден ист тим и да си дел од него и во добро и во зло.
А ти имаш проблем со провинцијалци ?
Јас ќе бидам за Металург се додека сум во можност да ги следам во живо или на некаков електронски медиум, колку тоа ќе биди долго не зависи само од мене.
За тоа дека е најдобро да навиваш само за еден ист клуб потполно се сложуваме во мислењата.