TheTrooper
Психијатриски случај
- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 6.833
- Поени од реакции
- 6.392
Одлично би било,таман додека не падне Станиќ ќе поминат уште добри 2-3 сезони доволно време за Ашанин да се искалеми покрај него и да го искористи својот потенцијал бидејќи има многу што да се научи од Дарко...и после тоа би биле снабдени на голманската позиција за наредните 10 години нормално ако се развива правилно како што се очекува! Диви можеби му е време да се пензионира од причина што го скинаа повредите во последно време,Митрески не е за големи клубови...
Ашанин ми е енигма.....кога и да прочитам за него во некој хрватски форум или медиум има по 20 и кусур одбрани.Знам во Хрватска кога бранеше на позајмица во Вараждин имаше утакмици со по 20-30 одбрани.
Сега знам за неколку утакмици во Шпанија со по 15-20.....ама кога го гледав на спортклуб неколку пати беше комедија,живи смешки.Е сега дали му се погодува секоја 10та партија нешто посебно да брани или ја сум го фатил на лош ден тоа не знам.
Башка што Загреб го пушти да си оди така лесно исто ми е сомнително.Си го задржаа Ивиќ,а него го пуштија туку така.
Како и да е....тек треба да го видиме.