R
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лино заеба,требаше да викне тајм аут. Ма нека се носат у курац и оваа ја испуштија од раце......на крај 3-ти ќе завршат,ебати шупците глупи. Вугринец спие,Миркуловски камен.....налет више.Aуф, зашто Лино не побара на време тајм маут.![]()
Ти очи извади јас морав надвор на ладното со лап топов да гледам, не за друго од на комшијата нетот да крадам.Штета.само толку имам да кажем,а на овја у мтв,све да им ебем,очи извадив,со сликава.
Ostanuva klucen natprevarot so Petersburg na gosti , ako pobedime togas sme sigurno na vtoro mesto dotolku ne izgubime poveke od 7 razlika vo Slovenija protiv Gorenje .
Ostanuva klucen natprevarot so Petersburg na gosti , ako pobedime togas sme sigurno na vtoro mesto dotolku ne izgubime poveke od 7 razlika vo Slovenija protiv Gorenje .
Не верувам дека веќе ќе имаме порази. Со петерсбург имаме 70% загарантирана победа, а против Горење ќе биде малце потешко.
2 меча дома да ги добијат, со русите на гости да не ја заебат како ланска година, па во Словенија може и нема да изгубат повеќе од 7 разлика, а може таму далеку потешко ќе им е отколку на овој меч со Киелце, оти реално ни тие самите не очекуваа победа, а камо ли некој друг.Ostanuva klucen natprevarot so Petersburg na gosti , ako pobedime togas sme sigurno na vtoro mesto dotolku ne izgubime poveke od 7 razlika vo Slovenija protiv Gorenje .
Горење игра со Киелце дома следна година. Ако извади барем бод готово е и со втора позиција.
Како и да е капа до под за ова што го прикажаа денес да се игра вака со екипа која има амбиции и реална сила да стигне до фајнлфор само покажува колку напредна оваа екипа. Им фалеше сила како и на многу други мечеви,свежина, поголем ростер, тоа е тоа што го имаат големите екипи.
Sepak ke zavisime od mecot Gorenje-Kielce , Poljacive ke ne zafrknat .Da vo poslednoto kolo igraat so Kielce , a dotogas prvoto mesto ke im bide obezbedeno pa Gorenje so pobeda nad niv ke bide vtor , steta , navistina steta.
Da vo poslednoto kolo igraat so Kielce , a dotogas prvoto mesto ke im bide obezbedeno pa Gorenje so pobeda nad niv ke bide vtor , steta , navistina steta.