Фан клуб - РК Металург

Ќе беше важен бод во борбата за второ место. Не треба да се потресуваат многу од сега.

Битни ќе бидат нокаут утакмиците!!!

Moze i ovoj poraz na zamorenosta da go prepiseme ili na idiotizam?
Stvarno ne znam.

Штета.само толку имам да кажем,а на овја у мтв,све да им ебем,очи извадив,со сликава.

Aуф, зашто Лино не побара на време тајм маут. :facepalm:
Лино заеба,требаше да викне тајм аут. Ма нека се носат у курац и оваа ја испуштија од раце......на крај 3-ти ќе завршат,ебати шупците глупи. Вугринец спие,Миркуловски камен.....налет више.

Штета.само толку имам да кажем,а на овја у мтв,све да им ебем,очи извадив,со сликава.
Ти очи извади јас морав надвор на ладното со лап топов да гледам, не за друго од на комшијата нетот да крадам.

Ostanuva klucen natprevarot so Petersburg na gosti , ako pobedime togas sme sigurno na vtoro mesto dotolku ne izgubime poveke od 7 razlika vo Slovenija protiv Gorenje .

Повторно катастрофално второ полувреме, бетер и од она во Скопје. Али ипак, на крај да се викнеше правовремено тајм аут, Металург ќе имаше минимум бод у рака и напад од 30 секунди за победа, кај мислеше Лино у тие моменти бог знае...:tapp:

Ostanuva klucen natprevarot so Petersburg na gosti , ako pobedime togas sme sigurno na vtoro mesto dotolku ne izgubime poveke od 7 razlika vo Slovenija protiv Gorenje .

Не верувам дека веќе ќе имаме порази. Со петерсбург имаме 70% загарантирана победа, а против Горење ќе биде малце потешко.

Горење игра со Киелце дома следна година. Ако извади барем бод готово е и со втора позиција.

Како и да е капа до под за ова што го прикажаа денес да се игра вака со екипа која има амбиции и реална сила да стигне до фајнлфор само покажува колку напредна оваа екипа. Им фалеше сила во второ како и на многу други мечеви,свежина, поголем ростер, тоа е тоа што го имаат големите екипи.

2 меча дома да ги добијат, со русите на гости да не ја заебат како ланска година, па во Словенија може и нема да изгубат повеќе од 7 разлика, а може таму далеку потешко ќе им е отколку на овој меч со Киелце, оти реално ни тие самите не очекуваа победа, а камо ли некој друг.

Горење игра со Киелце дома следна година. Ако извади барем бод готово е и со втора позиција.

Како и да е капа до под за ова што го прикажаа денес да се игра вака со екипа која има амбиции и реална сила да стигне до фајнлфор само покажува колку напредна оваа екипа. Им фалеше сила како и на многу други мечеви,свежина, поголем ростер, тоа е тоа што го имаат големите екипи.

Da vo poslednoto kolo igraat so Kielce , a dotogas prvoto mesto ke im bide obezbedeno pa Gorenje so pobeda nad niv ke bide vtor , steta , navistina steta.
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 19:47 ---
Da vo poslednoto kolo igraat so Kielce , a dotogas prvoto mesto ke im bide obezbedeno pa Gorenje so pobeda nad niv ke bide vtor , steta , navistina steta.
Sepak ke zavisime od mecot Gorenje-Kielce , Poljacive ke ne zafrknat .

Така лани исто Копер го зезна Металург а Металург му извади нерешно во Словенија и дома +7-8... Јас ипак мислам дека позитивно ќе им се врати среќата за овој пораз во втората половина ако ништо друго со противникиот за 8 најдобри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom