Имаат ли навивачка група Металург?
Пирати.Ама слабо некако.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаат ли навивачка група Металург?
Наводно да.....али изгледа подобро им иде кревање 3 прста од колку навивање....Имаат ли навивачка група Металург?
Дали ти тоа се заебаваш или што?Утакмицава е шитната...4 смешни технички грешки во 4 напади, која од којапосмешна...ми ја вреѓа интелигенцијата...со џдравје да си ги трошат парите...
Или тоа или имале еден куп повредени и изморени.....Абе на брендот не им била битна утакмицата затоа изгубиле, они кога сакаат и каде сакаат ќе ги тепаат Килце што ви е на вас.
Премногу грешки направија, клучни беа на Вугринец и на Миркуловски тие 3-4 напади, е после тоа нормално дека ќе се брза за да се стигне резултатот и грешки се прават многу повеќе.Propustena golema sansa , ne e ova nepobedliva ekipa , moraa podobro i pokoncentrirano.
Битно фановите на Киелце, „популарните“ комити задоволни од се што видоа вечерва.![]()
Премногу грешки направија, клучни беа на Вугринец и на Миркуловски тие 3-4 напади, е после тоа нормално дека ќе се брза за да се стигне резултатот и грешки се прават многу повеќе.
Киелце и не изигра нешто „вау“ , тоа боли, но како и да е, сепак ако гледаме на играчки план далеку подобро изгледа тој состав отколку овој на Металург.
Сепак 4-1 и не е лошо во ЛШ. Публиката беше далеку по лоша, на мечот со русите имаше многу подобра атмосфера..
Битно фановите на Киелце, „популарните“ комити задоволни од се што видоа вечерва.![]()
Ау тие Полјаците шо беа у сала, кои цареви еј!
Килце играше слабо, не знам како ги сметаат овие за фаворити за фајнл-фор.
А и општо, од утакмиците кои ги следев сезонава, квалитетот во ЛШ е многу послаб од оној лани. Е сеа, да знае Металург да го искористи тоа ќе биде добро.
Не е многу,али послаб е.Се погоди данецот што го имаше Копенхаген да пропадне, Загреб да ја распродаде екипата и да гради од ново екипа со тинејџери, Монпеље и кладилниците,Адемар како и Загреб исто и тоа е тоа.Ау тие Полјаците шо беа у сала, кои цареви еј!
Килце играше слабо, не знам како ги сметаат овие за фаворити за фајнл-фор.
А и општо, од утакмиците кои ги следев сезонава, квалитетот во ЛШ е многу послаб од оној лани. Е сеа, да знае Металург да го искористи тоа ќе биде добро.
Те боли стојко имаат 5000 лајковиАбе на брендот не им била битна утакмицата затоа изгубиле, они кога сакаат и каде сакаат ќе ги тепаат Килце што ви е на вас.
Кое искуство го имаат од Киелце повеќе од Металург ? Да не се вчерашни Станиќ,Колзлина, Мојсо, Вугринец, Диви, Додер, Ракчевиќ, Димовски.... се се тоа играчи со по 32+ години.Кога сега покрај вакви судии не добија нема шо да се прај муабет...
Киелцe ги доби на искуство...си чекаа своја шанса,слаба игра на Металург и ја добија...