Имаат ли навивачка група Металург?
Пирати.Ама слабо некако.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаат ли навивачка група Металург?
Наводно да.....али изгледа подобро им иде кревање 3 прста од колку навивање....Имаат ли навивачка група Металург?
Дали ти тоа се заебаваш или што?Утакмицава е шитната...4 смешни технички грешки во 4 напади, која од којапосмешна...ми ја вреѓа интелигенцијата...со џдравје да си ги трошат парите...
Или тоа или имале еден куп повредени и изморени.....Абе на брендот не им била битна утакмицата затоа изгубиле, они кога сакаат и каде сакаат ќе ги тепаат Килце што ви е на вас.
Премногу грешки направија, клучни беа на Вугринец и на Миркуловски тие 3-4 напади, е после тоа нормално дека ќе се брза за да се стигне резултатот и грешки се прават многу повеќе.Propustena golema sansa , ne e ova nepobedliva ekipa , moraa podobro i pokoncentrirano.

Битно фановите на Киелце, „популарните“ комити задоволни од се што видоа вечерва.![]()

Премногу грешки направија, клучни беа на Вугринец и на Миркуловски тие 3-4 напади, е после тоа нормално дека ќе се брза за да се стигне резултатот и грешки се прават многу повеќе.
Киелце и не изигра нешто „вау“ , тоа боли, но како и да е, сепак ако гледаме на играчки план далеку подобро изгледа тој состав отколку овој на Металург.
Сепак 4-1 и не е лошо во ЛШ. Публиката беше далеку по лоша, на мечот со русите имаше многу подобра атмосфера..
Битно фановите на Киелце, „популарните“ комити задоволни од се што видоа вечерва.![]()
Ау тие Полјаците шо беа у сала, кои цареви еј!
Килце играше слабо, не знам како ги сметаат овие за фаворити за фајнл-фор.
А и општо, од утакмиците кои ги следев сезонава, квалитетот во ЛШ е многу послаб од оној лани. Е сеа, да знае Металург да го искористи тоа ќе биде добро.
Не е многу,али послаб е.Се погоди данецот што го имаше Копенхаген да пропадне, Загреб да ја распродаде екипата и да гради од ново екипа со тинејџери, Монпеље и кладилниците,Адемар како и Загреб исто и тоа е тоа.Ау тие Полјаците шо беа у сала, кои цареви еј!
Килце играше слабо, не знам како ги сметаат овие за фаворити за фајнл-фор.
А и општо, од утакмиците кои ги следев сезонава, квалитетот во ЛШ е многу послаб од оној лани. Е сеа, да знае Металург да го искористи тоа ќе биде добро.

не играте со Вардар....
...
заслужи Металург многу повеќе.....
Те боли стојко имаат 5000 лајковиАбе на брендот не им била битна утакмицата затоа изгубиле, они кога сакаат и каде сакаат ќе ги тепаат Килце што ви е на вас.

Кое искуство го имаат од Киелце повеќе од Металург ? Да не се вчерашни Станиќ,Колзлина, Мојсо, Вугринец, Диви, Додер, Ракчевиќ, Димовски.... се се тоа играчи со по 32+ години.Кога сега покрај вакви судии не добија нема шо да се прај муабет...
Киелцe ги доби на искуство...си чекаа своја шанса,слаба игра на Металург и ја добија...