Фан клуб - РК Металург

4/4 Доминацијата продужува,се чека киелце да им го исплескамо гзот.:D.
Станич:cuc::cuc::cuc:
Вугринец:cuc::cuc::cuc:

Значи морам да ги исхејтам за „навивањето“.
Особено овие Пирати толку ли се утепани бе!? Да имаш ваква машинерија од клуб и да не го искористиш тоа за придобивање нови членови, wtf !? Денеска не се ни слушнаа упм... катастрофа. :facepalm:

Друго, препрепремногу го тупат коментаториве со тоа како имало „невидена“ атмосфера. Која атмосфера бре!? Излези момче ја форсира тој со иритантниот глас на микрофон и скандирања на имињата на играчите. Па ни „Металург“ не се скандира... :tapp:

Не дека низ другиве сали низ Европа има појака атмосфера, ама ептен преувеличуваат. Разбирам и еднаш-двапати „Излези момче“ али овие нон-стоп ја форсираат.

Пирати сеа имаат шанса да ја подигнат групата за едно ниво погоре со нови членови, кореографии, песни тие се ужас.

За играта нема шо да се коментира, ги прегазија. :cuc:

Значи морам да ги исхејтам за „навивањето“.
Особено овие Пирати толку ли се утепани бе!? Да имаш ваква машинерија од клуб и да не го искористиш тоа за придобивање нови членови, wtf !? Денеска не се ни слушнаа упм... катастрофа. :facepalm:

Друго, препрепремногу го тупат коментаториве со тоа како имало „невидена“ атмосфера. Која атмосфера бре!? Излези момче ја форсира тој со иритантниот глас на микрофон и скандирања на имињата на играчите. Па ни „Металург“ не се скандира... :tapp:

Не дека низ другиве сали низ Европа има појака атмосфера, ама ептен преувеличуваат. Разбирам и еднаш-двапати „Излези момче“ али овие нон-стоп ја форсираат.

Пирати сеа имаат шанса да ја подигнат групата за едно ниво погоре со нови членови, кореографии, песни тие се ужас.

За играта нема шо да се коментира, ги прегазија. :cuc:
Најарно да дават картоничиња за тропање на влезот можеби ќе биде пожива атмосферата, не ми е јасно како не ги фаќа атмосфера гледачите дремат цело време и го слушаат дечкото со микрофонот.
Инаку играта во одбрана во прво полувреме беше смешна, али во второ беше одлична што му овозможи и на Станич да фати многу топки.
И кометаторот скисна со „сув лист“:pos: . И Златко значи не научи да не гази на линијата, кога го направи цепелинот згазна на линијата, али атар на потегот не му пресудија :)

п.с И само немој да ги почнувате муабетите за Станич и Жарко Маркович :)

Браво за Металург, еден од најдобрите тимови во Европа. :cuc: Пристапот пред натпреварот им беше тотално професионален, да беше ваков пристапот на квалификациите за Олимпијада на ракометната репрезентација, сигурен сум дека ќе ги гледавме во Лондон.

И мене ме нервира тоа што се форсира „Излези момче“ на секој можен спортски настан, без разлика дали на клупско или репрезентативно ниво, ама се додека Металург си ги газе противниците, тоа ќе е најмал проблем што се прави на трибини. Битна работа е тоа како играат играчите на терен.
Убаво е тоа да се води публиката според навивачите на тимот и тоа што песни тие пеат, ама реално мала група се „Пирати“ и толку им се можностите да ја анимираат публиката.
Пак ќе спомнам, не ми е битно тоа на мене толку, пак се прави атмосфера..
..штета што Кометал како колектив не ја дочека оваа спортска сала.

За играта, секоја чест од Станиќ па до Вугринец, сите изиграа перфектно, онолку колку што е потребно да се совлада екипа како Ст.Петерсбург, последните 10/15мин ги изиграа речиси со втор тим, со Стоилов во напад и на лево и десно крило со братчето и Алушовски, е сеа треба работата и таму да си ја завршат, да не се повтори ланската сезона.

Хејтери дај бе прошетајте од темава,дефинитивно не сте потребни,одлично беше навивањето,плус ракомет е што сакате ? Не за џабе на крај им се поклонија играчите на публиката.

Инаку што да се каже,цареви сме,одлична игра,Вугринец може Маркович на грб да го носи и 60 мин да ги изигра,ЅВЕР ! Станиќ секогаш на ниво,Манасков,Миклуловски и Наумче исто.

Мирна глава и подготовки за со Келце не очекуваат. Сигурен сум дека можеме да ги добиеме дома. Се надевам и Велко ќе го оправи носот за 1 месец.
:)

БРАВО ШАМПИОНИ!!! :cuc:
Ме вратија за момент назад, кога Кометал ја освои европа...Само напред!

Една љубов имаме
Во срцево ја чуваме,
Како тебе никој друг,
Само еден Металург,
Ооооо, Ооооо, Ооооо, Ооооо :cuc:

Хејтери дај бе прошетајте од темава,дефинитивно не сте потребни,одлично беше навивањето,плус ракомет е што сакате ? Не за џабе на крај им се поклонија играчите на публиката.

Инаку што да се каже,цареви сме,одлична игра,Вугринец може Маркович на грб да го носи и 60 мин да ги изигра,ЅВЕР ! Станиќ секогаш на ниво,Манасков,Миклуловски и Наумче исто.

Мирна глава и подготовки за со Келце не очекуваат. Сигурен сум дека можеме да ги добиеме дома. Се надевам и Велко ќе го оправи носот за 1 месец.
:)
Не дека хејтаме туку кажуваме реално како е, и самиот си свесен дека немаше никакво навивање. И те гледам дека си верен фан на Металург, само не ми е јасно зашто никогаш не одиш на утакмици на Металург.

Одличен Металугр,најважно од се е што играчите се на земја никој од нив не лета во облаци тоа го заклучив по еден краток разговор со Ацо Јоновски во мечот со Црногорците во СЕХА во автокоманда во средата кој седна до мене во прв ред и гледаше од трибини,морав да искористам прилика да направиме малку муабет и рече дека со Сант Петербург ке биде доста тешко и дека се надева на победа.
Вугринец,играчина стварно не знам која мотивација ја има за да игра вака.Игра со срце,цел меч,и изигрува фантастично.Кој знае колку плата зема:).
Цел тим се воигра ептен добро,и оди одлично засега,само да не се заморат играчите,да не се повреди некој(најмалку сакам да се повреди некој од Вугринец,Станич,Георгиевски).
Мислам дека сега е моментот македонскиот ракомет да го направи исчекорот напред да добие еден сигурен во групи без квалификации,а за некоја година да се надеваме дека ке добиеме и втор тим во лш.

Одличен Металугр,најважно од се е што играчите се на земја никој од нив не лета во облаци тоа го заклучив по еден краток разговор со Ацо Јоновски во мечот со Црногорците во СЕХА во автокоманда во средата кој седна до мене во прв ред и гледаше од трибини,морав да искористам прилика да направиме малку муабет и рече дека со Сант Петербург ке биде доста тешко и дека се надева на победа.
Вугринец,играчина стварно не знам која мотивација ја има за да игра вака.Игра со срце,цел меч,и изигрува фантастично.Кој знае колку плата зема:).
Цел тим се воигра ептен добро,и оди одлично засега,само да не се заморат играчите,да не се повреди некој(најмалку сакам да се повреди некој од Вугринец,Станич,Георгиевски).
Мислам дека сега е моментот македонскиот ракомет да го направи исчекорот напред да добие еден сигурен во групи без квалификации,а за некоја година да се надеваме дека ке добиеме и втор тим во лш.
Тоа е и клучот на Металур, професионализамот, а така и треба секој натрепвар во Европа е битен и тежок.
За втор тим во ЛШ нема теоретски шанси :) Да се избореме за директен влез без, квалификации ќе биде супер.

Честитки за четвртата по ред победа на Металург во Лигата на шампионите (y) . Им посакувам успешни игри и резултати и во понатамошните натпревари. Сакам само да речам дека клубот во блиска иднина ќе мора да најде барем уште еден играч на десната бековска позиција каде што игра и Вугринец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom