Толстој
екс Бомбастичен
http://www.facebook.com/photo.php?f....204837326226822.53432.201967146513840&type=1 Наградна игра на македонскиот интернет портал Supersport.com.mk. Доделуваат влезници за Металург - Санкт Петерсбург. Играјте и освојте!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е ако де и Мекејлеб игра за Македонија па не е Македонец.Брани за Србија.![]()
Teбе ти менува тоа? Или те копка некој поназад што пиша „србин“ .Е ако де и Мекејлеб игра за Македонија па не е Македонец.
Брани за Србија.![]()
Сеедно ми е на мене, глеам некој друг се докажува, што и не е битно, изглеа само за него.Мојковчанин е, место од Црна Гора...
Тебе ти менува нешто некој да те нарече бугар ?Teбе ти менува тоа? Или те копка некој поназад што пиша „србин“ .
Иќ . Кога некои луѓе мора да сфатат.Тебе ти менува нешто некој да те нарече бугар ?
И не е до тоа,и марсовец да беше ќе имаше само пофални зборови од мене,зошто со срце игра за Металург,ама редно е да сфатат некои луѓе дека не сите што завршуваат на ич се срби.
А што од се напишано ти за правописот се фати ?Иќ . Кога некои луѓе мора да сфатат.
Ајт.
18.00Во сеха лигата најверојатно среда ке играат дома? Во колку саат?Против кој и дали во среда??
Сакам да ги гледам во автокоманда.
18.00
Ако не си од Автокоманда тешко дека би знаел некој описно да ти објасни пошто нема нешто значајно во близина. Претпоставувам знаеш каде е хотелот Континетал.Kade se naoga opisno salata vo avtokomanda za nie koi ne sme od skopje i dali moze da se dobijat karti na vlez?
За влез немаш гајле,секогаш е отрворен,а и само против Загреб и Вардар е полна салата.Салата е баш карши гаражите кај последна 2ка.Фати некаде низ град 2ка автобус последната станица е одма преку улица од салата.Таму е и Алкалоид или Охис некоја од фабриките карши исто.Хотел Континентал е едно 500-600 метри западно од салата.Kade se naoga opisno salata vo avtokomanda za nie koi ne sme od skopje i dali moze da se dobijat karti na vlez?