Фан клуб - РК Металург

Teбе ти менува тоа? Или те копка некој поназад што пиша „србин“ .
Тебе ти менува нешто некој да те нарече бугар ?

И не е до тоа,и марсовец да беше ќе имаше само пофални зборови од мене,зошто со срце игра за Металург,ама редно е да сфатат некои луѓе дека не сите што завршуваат на ич се срби.

Тебе ти менува нешто некој да те нарече бугар ?

И не е до тоа,и марсовец да беше ќе имаше само пофални зборови од мене,зошто со срце игра за Металург,ама редно е да сфатат некои луѓе дека не сите што завршуваат на ич се срби.
Иќ . Кога некои луѓе мора да сфатат. :)
Ајт.

Во сеха лигата најверојатно среда ке играат дома? Во колку саат?Против кој и дали во среда??
Сакам да ги гледам во автокоманда.

Kade se naoga opisno salata vo avtokomanda za nie koi ne sme od skopje i dali moze da se dobijat karti na vlez?
Ако не си од Автокоманда тешко дека би знаел некој описно да ти објасни пошто нема нешто значајно во близина. Претпоставувам знаеш каде е хотелот Континетал.
Од таму само цепаш ораво едно 500 метри, ќе поминеш едни семафори, а салата ќе ја видиш малце после семафорите од лева страна на улицата :D

Инаку мислам дека не се плаќа за влез за натпреварите од СЕХА. Противник ви е Ловќен.

Kade se naoga opisno salata vo avtokomanda za nie koi ne sme od skopje i dali moze da se dobijat karti na vlez?
За влез немаш гајле,секогаш е отрворен,а и само против Загреб и Вардар е полна салата.Салата е баш карши гаражите кај последна 2ка.Фати некаде низ град 2ка автобус последната станица е одма преку улица од салата.Таму е и Алкалоид или Охис некоја од фабриките карши исто.Хотел Континентал е едно 500-600 метри западно од салата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom