Фан клуб - РК Металург

^
Ова доаѓа од фанови на тимот на кој после секој пораз од Металург криви им се судиите платени од Минчо.:pos:

Да бевте да ја гледате утакмицата ќе сакавте да им влезете на судијките на терен и со ќотек до Црна Гора да ги испратите. Не знам кај ги нашле, дали имаа и по 20 години, па уште арогантни ко божем 20 години судат утакмици за ЕХФ. :eek:

Металург засега без проблеми во прво би требало да стигне до висока победа иако се гледа дека Мојсо и Филип ги стигна уморот.

Poluvreme Metalurg-Tatran Presov (15:11) :)
--- надополнето: 14 април 2012 во 16:11 ---
Металург засега без проблеми во прво би требало да стигне до висока победа иако се гледа дека Мојсо и Филип ги стигна уморот.
Alushovski 4/4 (y)

Коментаториве на МТВ се исклучија од 35 мин. кога словенциве изедначија. Гарант и двајцата ја имаат за по 100 Евриќи играно на победа на нашиве, па не можеа да созбијат емоции пред етерот. Едниот бајаги пати кажа : Ова не е на арно. :D

Коментаториве на МТВ се исклучија од 35 мин. кога словенциве изедначија. Гарант и двајцата ја имаат за по 100 Евриќи играно на победа на нашиве, па не можеа да созбијат емоции пред етерот. Едниот бајаги пати кажа : Ова не е на арно. :D

Сме победиле бре :D
26:25

Првиот финалист во историјата на СЕХА лигата е Македонски и се вика Металург !

Браво,да се надеваме дека ќе гледаме Македонско финале.

Metalurg-Tatran 26:25 konecen rezultat..cestitki za plasmanot vo finaleto :)
Alushovski 5/5..(y)

Еве им одговор дали треба да му го продолжат договорот на Алуш или не.

Мора да ве поздравам ендаш од срце пошто прашање е дали ќе добијам пак шанса :D

три четири и...

МЕТАЛУРГ ЕБИ СЕЕЕЕЕ НИКАД ВИЕ НЕМА ДА ПОБЕДИТЕЕЕЕЕ САМО НАПРЕД ВАРДАРЕЕЕЕ ЕБИ ГИ СЕЉАЦИТЕ!
:LOL:

Мора да ве поздравам ендаш од срце пошто прашање е дали ќе добијам пак шанса :D

три четири и...

МЕТАЛУРГ ЕБИ СЕЕЕЕЕ НИКАД ВИЕ НЕМА ДА ПОБЕДИТЕЕЕЕЕ САМО НАПРЕД ВАРДАРЕЕЕЕ ЕБИ ГИ СЕЉАЦИТЕ!
:LOL:
vaka na tribina deri se ne ovde :свиркам:

Да не те разбудив од што сум гласен?:icon_mrgr:
Да најдев пари за до Загреб ќе им запеев со цела душа, али вака ќе сди пеам по дома :icon_mrgr:
Пеј си уште малку. Во Мај они ке ти пеат кога ке го дигнат пехарот.

Абе овие верните навивачи на Вардар цела сезона на ТВ гледаат само пехари кога се освојуваат се појавуваат со песни :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom